inzerce, prodej, prodám, bazar

Holandský styl

Kategorie: Obývací stěny

Prodám pěknou masivní obývací stěnu. 210cm široká a vysoká 2m. Lze rozložit na 3 dily. Na vrchu stěny a v baru při otevření se rozsvítí světlo. V okoli Brandýsa nabizim i dopravu zdarma popř. Dále za cenu PHM.
Holandský styl
Podobné inzeráty
prodám holandský nábytek
Prodám prosklenou vitrínu za 1500Kč skříňku se šikmými dvířky 900Kč šuplíky 500Kč
Rustikal
Prodám 3 komody, kvalitní, poctivy masiv, kupované v domě nábytku Jičín.Udrzovane, super stav.Sklenik lze pověsit, spodní komoda je zvlášť.Bud vše jako celek 5000 ,-(pořizovací cena jenom vrchního skleníku), nebo možno jednotlivé,cena k jednání..NEJDE O TZV.HOLANDSKY NABYTEK!!! Valdice
obývací pokoj ze 60. let, tzv. bruselský styl
Prodám obývací pokoj ze 60. let, tzv. bruselský styl, výrobce UP Bučovice, obývací stěna s knihovnou a barem, 2 šatní skříně, pracovní stůl, židle, přesné rozměry zašlu, cena 15.000,- Kč, odběr Praha, tel.:
Nábytek z 30.let - první republiky
Prodám nábytek z masivu z dob cca 30.let - styl první republika, zachovalý stav, jedná se o kvalitní materiál. Prodáváme vše co vidíte na fotce - 2x vysoká prosklená obytná stěna, 2x2 ks židlí/křesel, velký masivní konferenční stůl, menší stůl a komoda. Nutný vlastní odvoz, nachází se v 5.patře bytového domu v Mladé Boleslavi, symbolická cena za všechen nábytek zde uvedený.
Jiroutek, komody, skříň, 60. léta. Retro
Retro styl z pozůstalosti. Odvoz vlastní.
Televizní stolek - nábytek - nový - WINNER
Prodám nový, designový (originálně zabalený) TV stolek / komodu pod televizi. Styl: new age. Korpus lakovaný, bílý - vysoký lesk, čela zásuvek v černé barvě - vysoký lesk. Stolek má dvě zásuvky. Koupeno v XXXLutz Číslo produktu 0641000101 Rozměry: 170 x 40 x 45 cm (ŠxVxH)