inzerce, prodej, prodám, bazar

hodiny do starých náklaďáků

Kategorie: Veteráni

viz foto, po natažení nějak jdou ale bez záruky cena za obě

hodiny do starých náklaďáků
Podobné inzeráty
Hodiny Veigel-Kienzle pro DKW
Vyměním předválečné německé hodiny Veigel-Kienzle Ø 80 mm z vozu DKW F5 za hodiny do cinkáče Aero, nebo za tachometr BMW R-75. Hodiny jsou mechanicky v pořádku, ale dlouho uložené. Naposledy byly používané před pětatřiceti lety, takže jsou mírně zatuhlé – jdou vždy jen pár vteřin a pak se zastaví, je nutno vyčistit strojek a namazat.
Prodám hodiny Mercedes  170,230,320
Prodám hodiny ,po opravě jdou krásně. Průměr 80. Možná výměna za hodiny VDO.
CD- Seřizování veteránů
Cédéčko s literaturou o nastavování a seřizování veteránů. Na tomto CD jsou výtahy ze starých knih, popisujících nastavení zapalování, ventilů, atd. pro vozy Škoda, Tatra 603, Fiat 600, pro československá jednostopá vozidla (Jawa, ČZ, mopedy a také pro dvoutaktní automobily z NDR...). Jsou zde tabulkové údaje pro přesné nastavení konkrétního vozidla. Pro úplné začátečníky je zde také navíc malá učebnice popisující základní elektronické součástky, chování elektrického proudu atd. - populární a nenásilnou formou. Vše je snadno prohližitelné, případně i tisknutelné - můžete si tak vytisknout třeba údaje o konkrétním vozidle a ty si pak vzít sebou do garáže, aniž by hrozilo ušpinění originální knížky... Za skvělou cenu získáte rozumy v rozsahu několika stovek stran a zjistíte, že elektriky se u starých aut opravdu není potřeba bát !
Prodam rafky ze starych motorek Jawa
Prodám ráfky že starých motorek Jawa vnitřní průměr bubnu 16cm u dvou a 12,5 ujednoho cena 1650kč za vše
Prodám gumy na pedály spojky a brzdy starých aut
Prodám gumy návlekové na pedály spojky a brzdy starých aut.
Prodám sbírku starých motocyklových přileb
Prodám sbírku starých motocyklových přileb. Téměř všechny jsou na velikost hlavy o obvodu 59 cm. Prosím pouze volat, na sms a meil nereaguji. Ceny dle přilby po telefonu.