inzerce, prodej, prodám, bazar

Hoby Horse

Kategorie: Vše ostatní

Dobrý den, nabízím téměř nového, málo používaného poníka Hobby Horse, s tyčí, výrobce KHT Eboni, černá barva, bez lysiny, černá hříva, od uší k tyči měří 27 cm. Je k němu fialový nákrčák, viz foto. Pořizovací cena 900 Kč.
V případě dotazů ráda odpovím.
Zasílám přes Zásilkovnu.
Hoby Horse
Podobné inzeráty
Hobby horse kůň na tyči
‼️‼️ Nový Hobby horse ‼️ Pro malou závodníci a milovníci koní prodám hobby horse. Koník je lehoučkým váží necelých 600-800 g délka koně 75-80 cm od uší po konec jezdící tyče. Cena je 1200 Kč Hobby horse+ ohlávka+ jezdící tyč Možnost zaslání přes PPL
Hoby Horse
Dobrý den, nabízím staršího koně Hobby Horse, bez tyče, výrobce Hobyhorse For Sale, jeho hlava je křivě našitá, z výroby, bílokaramelová barva, bez lysiny, béžověbílá hříva, od uší k tyči měří 30 cm. Je k němu modrý nákrčák, viz foto. Pořizovací cena 850 Kč. V případě dotazů ráda odpovím. Zasílám přes Zásilkovnu.
Hobby Horse
Dobrý den, nabízím hobby horse na zakázku. je možné k nim dokoupit vybavení. Mají realistické nozdry, jsou šiti ručně a entlováni na stroji, z mikroplyše, podžehlení vlizelínem, jsou poměrně lehcí. Cenu upřesním po domluvě podle velikosti, délky hřívy, zda bude mít koník fleky, stínování,… nejvýše 1500 + poštovné. Posílám s tyčí, je pevně přidělaná, takže se neprotáčí a drží pevně. Na konci je šablona, na kterou si můžete udělat návrh koníka přesně podle vašich představ, a já Vám podle něj řeknu cenu. Zcela nezávazně vám poskytnu jakékoliv další informace na e-mail ( filipiovaanca@ ) , do zpráv nebo na WhatsApp, případně můžete napsat na instagram . Nevolat dříve jak v 16:00, děkuji. Koně na fotkách nejsou na prodej!
HOBYY HORSE
Prodávám hobyy horse k tomu nová tyč zadarmo
Hobby horse
Dobrý den. Kamarádka šije hobby horse koníky. Cena 1300 Kč je včetně tyčky a dopravy.
Hobby horse
Hobby horse jménem Fantom je ručně ušitý i s tyčí a příslušenstvím. Jako ohlávka a vodítko a martyngel.