Hnětač těsta spirálový nerez gastro OT 30 Italia
Kategorie:
Potravinářské stroje
Zachovalý Italský hnětač těsta Italiana Macchine OT 30. Na 30 kg mouky.
Mísa, spirála a povrch jsou vyrobeny z nerezové oceli. Dáván úplně nový řetěz.
400 V / 1 rychlostní.
Možnost odzkoušet.
Praha 9
Mísa, spirála a povrch jsou vyrobeny z nerezové oceli. Dáván úplně nový řetěz.
400 V / 1 rychlostní.
Možnost odzkoušet.
Praha 9
Podobné inzeráty
Nabízím novy spirálový hnětač těsta.
Výborný pomocník pro malé provozy, cukráře, kuchaře, pizzerie a pekárny. Stroj slouží pro přípravu lehkých a těžkých těst jako pizza, pirožky, bagety, langoše, chléb a knedlíky. Specialista na všechny těsta včetně tuhých. Nezbytné pro každé kvalitní těsto je, aby se díže otáčela a těsto bylo protahováno, kvalita těsta, rychlost zpracování a finální výrobek je vždy lehce rozpoznatelný mezi kuchyňským robotem a spirálním hnětačem. Velice silný a zároveň bezpečný stroj včetně bezpečnostních čidel, centrální STOP.
Technické údaje: Spirálový hnětač těsta 10L
TECHNOLOGIS
Napětí: 230V nebo 400 V dle vašeho požadavku
Výkon: 0,4 kW / 50 Hz
Rychlost: 1
Otáčky míchadla: 230V - 193 ot/min
Otáčky míchadla: 400V 132-193 ot/min
Otáčky díže: 230V - 19 ot/min
Otáčky díže : 400V 13 - 19ot/min
Objem díže: 10 litrů / 4,5 kg hotového těsta
Rozměry: 713x300x635 mm
Váha: 82 kg
Zašlu na dobírku přes PPL
Nabízím novy spirálový hnětač těsta.
Výborný pomocník pro malé provozy, cukráře, kuchaře, pizzerie a pekárny. Stroj slouží pro přípravu lehkých a těžkých těst jako pizza, pirožky, bagety, langoše, chléb a knedlíky. Specialista na všechny těsta včetně tuhých. Nezbytné pro každé kvalitní těsto je, aby se díže otáčela a těsto bylo protahováno, kvalita těsta, rychlost zpracování a finální výrobek je vždy lehce rozpoznatelný mezi kuchyňským robotem a spirálním hnětačem. Velice silný a zároveň bezpečný stroj včetně bezpečnostních čidel, centrální STOP.
Technické údaje: Spirálový hnětač těsta 10L
TECHNOLOGIS
Napětí: 230V
Výkon: 0,4 kW / 50 Hz
Rychlost: 1
Otáčky míchadla: 230V - 193 ot/min
Otáčky míchadla: 400V 132-193 ot/min
Otáčky díže: 230V - 19 ot/min
Otáčky díže : 400V 13 - 19ot/min
Objem díže: 10 litrů / 4,5 kg hotového těsta
Rozměry: 713x300x635 mm
Váha: 82 kg
Zašlu na dobírku přes PPL
Nabízím nový kuchyňský stroj spirální hnětač
těsta pizza, chleba a jiné včetně hodně tuhých
Hnětač těsta
Technologis 20L
záruka 2 roky
cena včetně DPH obsah 20L(cca10-12kg těsta)
vaha 80kg dvě rychlosti 125 a 250ot/min
otáčky mísy 10 nebo 20 /min
Motor 400V 0,75KW rozměry 680x410x860mm
Bezpečný stroj s bezpečnostními čidly a EU licencí CE
Také nabízím tyto stroje
s obsahy 10L 20L 30L 40L 50 L 60L 70 L 130 L
Výrobce: Technologis
Záruka 2 roky
Doručení: Paletová přeprava PPL
Technické údaje: Spirální hnětač těsta 20 L pevná díže
Napětí: 230V nebo 400V dle vašeho výběru
Výkon: 0,45/0,85 kW / 50Hz
Otáčky míchadla: 230V - 125 ot. / 400V - 250 ot. /min.
Otáčky díže: 230V - 10 ot. / 400V - 20 ot. /min.
Objem kotlíku: 20 litrů / 10 kg
Rozměry: 680x370x730 mm
Váha: 80 kg
Popis:
- výborný pomocník pro malé provozy, cukráře, kuchaře, pizzerie a pekárny
- stroj slouží pro přípravu lehkých a těžkých těst jako pizza, pirožky, bagety, langoše, chléb a knedlíky
- specialista na všechny těsta včetně tuhých
- nezbytné pro každé kvalitní těsto je důležité, aby se díže otáčela a těsto bylo protahováno
- kvalita těsta, rychlost zpracování a finální výrobek je vždy lehce rozpoznatelný mezi kuchyňským robotem a spirálním hnětačem
- velice silný a zároveň bezpečný stroj včetně bezpečnostních čidel, centrální STOP
Cena včetně DPH plátci možnost odpočtu
Nabízím novy spirálový hnětač těsta.
TECHNOLOGIS HTD 30 L
Nový záruka 2 roky
Pozor odjimatélná díže ,pojezdová kolečka časovač.
Stroj slouží pro přípravu lehkých a těžkých těst jako pizza, pirožky, bagety, langoše, chléb a knedlíky. Specialista na všechny těsta včetně tuhých. Nezbytné pro každé kvalitní těsto je důležité, aby se díže otáčela a těsto bylo protahováno. Kvalita těsta, rychlost zpracování a finální výrobek je vždy lehce rozpoznatelný mezi kuchyňským robotem a spirálním hnětačem. Velice silný a zároveň bezpečný stroj včetně bezpečnostních čidel, centrální STOP. Stroj je vybaven časovačem pojezdovými kolečky a časovač.
Technické údaje: Spirální hnětač 30L
Napětí: 230V nebo 400V
Výkon: 1,1/1,5 kW - 50Hz
Otáčky míchadla: 103 / 156 ot./min.
Otáčky díže: 11 / 16 obr/min
Objem kotlíku: 30 litrů / 15 kg hotového těsta
Rozměry: 790x430x830 mm
Váha: 142 kg
Zašlu na dobírku přes PPL
Mám modely od 5L 10L 20L 30L 40L 50L 60L 70L 130 L
cena včetně DPH zasíláme
Nabízím nový spirálový hnětač těsta je určen k hnětení lehkých i těžkých těst, tření, hnětení dortových těst, těst na chléb, pizzu, knedlíky a pirožky. Zařízení je vhodné pro pekárny, cukrárny, pizzerie, restaurace, bary a hotely. Všechny části hnětače, včetně mísy, které přicházení do styku s potravinami jsou vyrobeny z nerez. oceli, což zajišťuje vysoký standart hygieny práce. Hnětač je vyroben v souladu se směrnicemi EU, má označení CE. Snadné použití, bezpečný, stabilní stroj.
TECHNICKÉ ÚDAJE:
Napětí: 230V
Výkon: 450 W / 50 Hz
Otáčky míchadla: 193 ot./min.
Otáčky dížě: 19 ot./min.
Objem kotle: 8 L / 4 Kg hotového těsta max.
Rozměry: 510 x 314 x 380 mm
Hmotnost: 36 kg
Práce děličky těsta vypadá tak- těsto se vloží do násypky (70 nebo 140L), pak stroj rozdělí těsto nasátím do válce, jehož vnitřní objem lze regulovat a automaticky jej vyjme na dopravní pás - velmi přesné dělení bez poškození a stlačení nejcitlivějším možným způsobem, jemněji než rozdělení rukou. Stroj a bunkr na těsto jsou vyrobené z nerezové oceli. Hmotnostní dělení lze snadno nastavit od 50 do 1200 gramů dle velikosti pistu, viz tabulka níže. Výkon do 40 kusů za minutu (2400 ks/hod) - nastavitelná rychlost dělení - manuální (20-40 kus/min) nebo digitální plynulá regulace otáček a váhy, s počítadlem vyrobených kusů. Zabudovaný dopravník vynáší klonky těsta přímo do vykulovačky.
Dělička těsta - je to v podstatě návratnost investic za dobu kratší než 1 rok a skutečná úspora mezd.
Naše děličky těsta eliminují velmi obtížnou lidskou práci rozdělením těsta s velmi vysokou přesností. Díky modernímu navržení pístu a dělicímu systému válců neunaví těsto a nepoškodí jeho strukturu. Dnes může dělička a vykulovací stroj snadno nahradit tři a více lidí v jedné směně. Když jste jednou vyzkoušeli toto zařízení pro vaše zaměstnance v pekárně, bude vám velmi těžké odmítnout moderní technologie zpracování těsta, protože budete již znát skutečný účinek vašeho pocitu samostatnosti a svobody.
U klasických strojů se používá hodně oleje na mazání mechanických součástek, proto je nutné velmi často kontrolovat jeho čistotu a hladinu v nádrži. Střední pekárny spotřebují přibližně 15 litrů oleje za týden na stroj. Poškození těsnění, pístů a válců je u tohoto typu strojů běžným problémem.
Dělička těsta SOLOBAKER má speciální systém mazání kapáním pro válec a píst, a systém filtrování oleje, což přináší perfektní ekonomické výsledky. Spotřeba oleje snížena o 60%. Stroj má navíc standardní alarm hladiny oleje, takže obsluha nikdy nezapomene na jeho doplnění. Je to jednoduchý a spolehlivý stroj.
Naše stroje Vám ihned ušetří pracovní sílu a čas. Čistota, spolehlivost, snadná obsluha a spokojenost.
Dělička těsta v základní verzi - manuální regulace rychlosti a váhy, bunkr 70L