inzerce, prodej, prodám, bazar

Hnědé kožené kotníkové boty na podpatku zimní Medicus

Kategorie: Boty

Hnědé kožené kotníkové boty na podpatku zimní Medicus
S kožíškem kožené - svrchní materiál je kůže. Značka Medicus. Velikost uvedená 4, dle stélky odpovídá 37. Délka stélky 23 cm. Poštovné: 79 Kč (zásilkovna).
Hnědé kožené kotníkové boty na podpatku zimní Medicus
Podobné inzeráty
Nové boty vel. 38 a 39, 9 kusů
Letní boty vel. 38, zn. Sergio Todzi, délka stélky až do špičky 24,5 cm, výška podpatku 11 cm, barva světle šedá. Boty jsou nové. Cena 399,- Kč. Kozačky zn. Jennifer & Jennifer, vel. 39, jsou nové, zakoupené v CCC, barva středně šedá, povrch semiš, výška podpatku 8 cm, uvnitř vyteplené, celková výška 24 cm, náhradní podpatky a původní krabice k dispozici. Cena 520,- Kč Lodičky v tmavě hnědých tónech, vel. 39, uvnitř je na podrážce kožená vystýlka, výška podpatku 7,5 cm, jsou nové. Cena 420,- Kč. Elegantní společenské střevíce v hnědých tónech, nové, vel. 39, cena 420,- Kč. Výška podpatku 8,5 cm. Barvy od čokoládově hnědé po hnědošedé odstíny, velmi působivá kombinace. Letní boty bílé, vel. 38, cena 380,- Kč, jsou nové s visačkou, délka stélky až do špičky 25 cm, výška podpatku 10 cm, barva bílá. Letní boty černé, vel. 38, cena 399,- Kč, jsou nové s visačkou, délka stélky až do špičky 25 cm, výška podpatku 10 cm, barva černá. Boty zn. Wilady šedé kotníčkové, vel. 38, nové, délka stélky až do špičky 24,7 cm, výška podpatku 9,5 cm, barva šedá, cena 330,- Kč. Šedé společenské lodičky, značka Beskimao, nové, vel. 38, výška podpatku je 10 cm, střevíce jsou zdobené stříbrnými kamínky, cena 420,-Kč. Materiál umělý semiš. Osobní předání v Praze možné.
Dámské kožené zdravotní boty Medicus - vel. 36,5
Prodám dámské kožené zdravotní boty značky Medicus. Velikost: 3,5 (tj. 36,5) Boty jsou krátce nošené, ale ve skvělém stavu. Osobní vyzvednutí je možné v Karlových Varech, případně mohu po platbě předem poslat přes Zásilkovnu. Uvedené telefonní číslo použijte prosím pouze v případě, že máte zájem o osobní vyzvednutí v Karlových Varech. V ostatních případech prosím o komunikaci na email. Děkuji. Inzerát platí do smazání.
Zimní kožené boty s kožíškem Medicus 7.5
na tkaničku, pohodlné, postraně zip, vel.psaná 7.5, řadím do vel.40.5 výška boty s podpatkem 18cm pošt99kč, zásilkovna 69kč ZNAČKA: MEDICUS
Kožené kotníkové boty Sixtyseven (vel. 39)
Krásné kožené kotníkové boty na podpatku v koňakové barvě. Španělská značka Sixtyseven, velikost 39. Měkoučká hladká kůže, zboku na zip, podpatek 7,5 cm, stélka 25,5 cm. I přes výšku podpatku jsou boty velice pohodlné a stabilní. Uvnitř ve stélce jsou nově nalepené kožené měkká podpatěnky (možno odlepit, ale nechávám je tam - pohodlnější). Boty jsou nošené, ale nic jim není, kůže je přírodní materiál, tak má místy specifickou patinu, ale žádné zásadní oděrky. Boty jsou precizně vyčištěné a čerstvě natřené kvalitním přípravkem na koženou obuv + impregnovány. Zkrátka připraveny na novou majitelku :-). Pošta doporučeně 90 Kč, Zásilkovna 65 Kč.
Nike Air Force 1 low-top Wheat Dark Mocha DC7504-700
ompletně celé nízké tenisky s perforovanou špičkou jsou z kvalitního semiše, který je ve světle hnědé barvě. Semišové překryvy kolem špičky a kolem paty jsou v hnědé barvě. Tkaničky a polstrovaný jazyk jsou ve světle hnědé barvě. Prodyšná a měkčená vnitřní část a stélka boty jsou v tmavě hnědé barvě. Velký Swoosh na obou bocích je ve světle hnědé barvě. Na patě je vyšívaný brand na hnědém překryvu v tmavě hnědé barvě. Pohodlná gumová podrážka Air s prošitím je v hnědé a pryžová podešev s vysokou přilnavostí je v tmavě hnědé barvě. Mám několik velikostí, aktuální dostupnost na dotaz. Osobní odběr možný v Brně nebo přes Zásilkovnu.
Černé kožené střevíce Medicus 4,5 / 37
Kvalitní kožené botky / balerínky / baleríny Medicus, velikost G 4,5 (odpovídá 37,3). Poštovné 100,-, Zásilkovnou 70,-