inzerce, prodej, prodám, bazar

Hnědá Kožená pánská pěněženka WILD

Kategorie: Doplňky

Kožená pánská peněženka WILD hnědá.
Ruční výroba:Indie
Kůže:Hunter
Rozměry: 9,5 x 12,4 cm
Zasílám na Balíkovnu, Zásilkovnu anebo klasickou poštou.Osobně nepředávám!Kontakt výhradně mailem!
Hnědá Kožená pánská pěněženka WILD
Podobné inzeráty
Dámská Kožená tmavě hnědá peněženka WILD
Dámská kožená tmavě hnědá peněženka WILD things only!!! Ruční výroba;Indie. Kůže:Hunter Rozměry: - délka 15 cm - šířka 10 cm Zasílám na Balíkovnu, Zásilkovnu anebo klasickou poštou. Osobně nepředávám!Kontakt výhradně mailem!
Značková kožená peněženka pánská / Nová
Značková pánská kožená peněženka od firmy Guriatti z pravé kůže. Kvalitní peněženka se pěknou krabičkou. Barva: hnědá Stav: Nová Osobní vyzvednutí z obce Baška u Frýdku-Místku Na vyžádání zašlu službou “Zásilkovna” **************************************** Cena za zaslání: * Standart (do pobočky) = +80Kč * HD (domácí adresa) = +120Kč Platba: * Předem, celou částku převodem na účet V případě zájmu o zaslání napište a uveďte doručovácí údaje včetně telefonního čísla
Kožená pánská peněženka hnědá VerMari s krabičkou
Kožená pánská peněženka hnědá VerMari s krabičkou. Výroba: Itálie Rozměry: 9,5 x 12,6 cm Zasílám na Balíkovnu, Zásilkovnu a nebo klasickou poštou. Osobně nepředávám! Kontakt výhradně mailem!
dámská červená peněženka Grosso v dárkové krabičce
GROSSO Kožená dámská peněženka v motivu motýlů, červená, v dárkové krabičce,je úplně nová,bohužel nevhodný dárek... je vyrobená z kvalitní lakované pravé kůže .je vybavená bezpečnou technologií RFID . Peněženka poskytuje maximální úložné prostory a sloty pro Vaše kreditní karty, mince, bankovky, fotky a průkazy. 4x slot na kreditní karty, 1x foto, mincovník na zip, 3x přihrádka na bankovky, na zadní straně velká kapsa a další úložné prostory... Eleganci jí dodávají kovové doplňky zlaté barvy . RFID peněženka je peněženka s RFID stíněním, které ochrání vložené bankovní a kreditní karty před neautorizovaným bezdrátovým přečtením dat. Dokud se Vaše platební karty nachází v této peněžence, nedojde k žádnému odcizení dat. Velikost: 18,5 x 10-12 cm Vnější zapínání: kovový druk.......mohu poslat zásilkovnou za 79 kč nebo osobní přezetí
Kožená pánská hnědá peněženka
Pánská peněženka vyrobena z pravé kůže. Uvnitř najdete přihrádky na bankovky, platební karty a kapsičku na mince. Peněženka je v dárkové krabičce. Vhodná jako dárek. Velice kvalitní zpracování peněženky a vysoká kvalita kůže. materiál: pravá kůže provedení: dvojitý steh speciální nití kapsa na mince 2 přihrádky na bankovky 10 kapsiček na karty 2 skryté kapsy a 1 skrytá kapsa na zip 2 kapsy na doklady s fólií rozměry: výška 9,5 x 12,5 cm Možnost os.převzetí v Praze nebo zašlu poštou/zásilkovnou. Poštovné 60 Kč.
Nová pánská kožená peněženka a přívěsek na klíče - SLEVA
Nová pánská kožená peněženka a přívěsek na klíče. Kvalitní značková dárková sada Tchibo. Úplně nové zboží, ještě originálně zabalené s přelepkami. 100% pravá kůže činěná bez chromu. Rozměry 12 x 9 cm. Peněženka: přihrádka na mince s drukem a spousta praktických pouzder na platební karty. Přívěsek na klíče s karabinkou pro bezpečné připevnění např. na tašku, kabelku nebo batoh. Módní doplněk ve stylovém vzhledu. Běžná cena 649,-Kč. OBROVSKÁ SLEVA!!! Osobní převzetí či platba předem. Balíkovna 65,-Kč. Doporučený dopis 70,-Kč. Zásilkovna 80,-Kč. Penguinbox 60,-Kč. Na dobírku nezasílám. Telefon nefunguje! Prosím, odpovídejte jen přes formulář.