inzerce, prodej, prodám, bazar

Hlinikovy kryt nadrze Defender 90

Kategorie: Příslušenství

Novy kryt nadrze od Terrafirma. Pro Defender 90 TD5 a Puma. Oznaceni TF850

Cena vcetne dopravy po CR. Platba prevodem
Hlinikovy kryt nadrze Defender 90
Podobné inzeráty
Bullock Defender
Bullock Defender - nové zboží FA vč. záruky a odpočtu DPH Popis produktu Bullock představuje Defender, univerzální mechanické zabezpečovací zařízení na volant, které zajistí jakýkoli typ vozidla díky celkové ochraně volantu a také zabrání krádeži airbagu. Je žádaný pro automobily, kde nelze použít zabezpečení pedálů Bullock, a to u vozů s automatickou převodovkou a u vozů, kde je řídící tyč umístěna mezi pedály, např. Mercedes Vito. Defender, který je vybaven praktickým vymezovacím ramenem, regulovatelným buď na výšku nebo na délku, může být aplikován na jakýkoli typ volantu pro zabezpečení každého typu vozidla. Inovovaný a patentovaný systém zamykání zajišťuje maximální praktičnost a snadnost při použití tohoto výrobku. Díky svým rozměrům a váze je vhodný také pro ženy (váha 2,56 kg). Spodní strana bezpečnostního zařízení je potažená měkkou gumou, která chrání volant před poškozením. Bullock Defender je vyroben ze speciální oceli a je certifikován – TÜV ISO 9001 Návod k použití: Uchopíme DEFENDER za rukojeť, zasuneme klíč do zámku a otočíme klíčem ve směru hodinových ručiček. Dojde k uvolnění spodního černého, pogumovaného krytu volantu. Šroubem rameno prodloužíme nebo zkrátíme tak, aby se opíralo plochou o palubní desku. Ve spodní části ramene jsou pro kontakt s plochou červené koule. Šroubem vymezujeme pohyb ramene, vyšroubováním omezujeme pohyb nahoru. Seřídíme podle potřeby. Defender s vytyčeným ramenem nasadíme na volant a stlačením spodního černého, pogumovaného krytu volantu dojde k automatickému uzamčení bezpečnostního zařízení. Rameno s koulí se opírá o palubní desku. Při demontáži vsuneme klíč do zámku, otočíme ve směru hodinových ručiček a povytažením směrem nahoru dojde k otevření mechanického zařízení. Defender je vybaven 3 ks klíčů.
Výměna LPG nádrže rychle a levně, rok 2022 a 2023, Praha 9
LPG nádrž Vám ochotně a rychle vymění v Praze 9 - Újezdu nad Lesy nebo v Horních Počernicích. Orientační cena s prací, zápisem nové nádrže v LPG příloze k technickému průkazu a revizí 7990 Kč. ZDARMA kartička na trvalou slevu LPG na čerpacích stanicích TOMEGAS Praha. Nové nádrže rok výroby 2022 nebo 2023. Součástí každé nádrže je originální certifikát - pasport od výrovbce nádrže. Krátké objednací lhůty. Pro určení správného typu a velikosti nádrže pošlete prosím fotky Vaší nádrže, výrobního štítku s vyraženými údaji a foto ventilu na email. LPG nádrž má životnost 10 let a určuje ji výrobce. Po této době nelze zaručit stálost bezpečnostních parametrů tlakové nádrže. Po vypršení termínu platnosti tlakové zkoušky, a tedy ukončení její životnosti, je nutné ji vyměnit. Prodloužení životnosti nádrže vykonáním tlakové zkoušky na nádrži LPG není možné.
Kryt chladiče paliva - Defender Puma (2,4Tdci)
Pevnostní kryt/ochrana chladiče paliva, který je na rámu u přední nápravy vystaven nebezpečí poškození při jízdě v terénu. Proražení chladiče = nepojízdný Defender... ;-) Ocelový plech 2mm. Zinkováno. Montáž bez nutnosti rozpojení palivového vedení. Nový díl, má jen známky delšího skladování... K dispozici více kusů, inzerát platí do smazání. Cena včetně dopravy po ČR, platba na účet H
Přepážka interiéru pro Land Rover Defender 90 / 110
Nabízím k prodeji plechovou bezpečnostní přepážku interiéru pro vozy Land Rover Defender 90 / 110 Zakázková výroba MTX (Metalex) Pěkná, nepoškozená, v autě byla namontovaná jen krátkou dobu skrz odpočet DPH, dále pak vymontována a uložena v suché garáži.
Držák na tablet Defender
Prodám nový nepoužitý držák na tablet Defender.Puvodni balení
Nové nádrže LPG za výhodné ceny - kompletní nabídka dílů LPG
Prodám nové nepoužité LPG nádrže. Step toroidní venkovní plný střed: průměr: 630, výška: 240, objem 62 litrů, platnost do: 1/2029 – cena: 3315,- Tugra toroidní venkovní plný střed: průměr: 630, výška: 270, objem 69 litrů, platnost do: 3/2031 – cena: 4476,- Nádrže jsou BEZ MULTIVENTILU. Zaslání i na dobírku - DOPRAVA ZDARMA. Případné zajištění výměny nádrže a revize LPG, KOMPLETNÍ NABÍDKA VŠECH DÍLŮ PRO LPG PŘÍMO OD DOVOZCE. Možnost i jiných rozměrů za výhodných cen podrobné info na tel.: 606 358 .