inzerce, prodej, prodám, bazar

Hlídání 693 01

Kategorie: Ostatní

Dobrý den, nabízím hlídání před/školních dětí, . 150 kč/ hod + výdaje. Hlídání dle dohody Hustopeče a okolí.
Hlídání 693 01
Podobné inzeráty
Hlídání dětí
Dobrý den , jmenuji se Andrea , ráda bych Vám nabídla hlídaní Vašich dětí kdyby jste si třeba potřebovali odpočinout nebo udělat si nějakou práci , zkušenosti s hlídáním dětí mám . Děti mám ráda a většinou mají děti rádi i mě hlídala jsem jak malé miminka tak i děti školního věku . Nebráním se ani pravidelnému hlídání . Kdyby jste měli zájem tak mě neváhejte kdykoliv kontaktovat .
Nabízím hlídání dětí
Jsem učitelka ve školce, proto nabízím hlídání v době, kdy nejsem v práci. Jsem spolehlivá, klidná, zodpovědná, s individuálním přístupem ke každému dítěti. Preferuji hlídání ve vašich domácnostech, kde to děti dobře znají. Jsem ochotná se na čemkoliv domluvit.
Hlídání psů
Nabízím hlídání pejsků i jiných domácích mazlíčků kromě kočiček a morčat,pokud na oplátku můžete nabídnout hlídání pejska určitě se domluvíme, KDE? U nás doma v rodinném domě nedaleko Českých Budějovic
bezdrátová časovací spoušť Pixel TW-283
Prodám bezdrátová časovací spoušť pro Nikon, Fuji, Kodak Pixel TW-283, kupovaná v roce 2016, výborný stav, funkční. Pixel TW-283 je rádiová dálková spoušť s časovačem navržená tak, aby fotografům umožnila pomocí vysílače dálkově ovládat veškeré funkce závěrky fotoaparátu, a to na vzdálenost až 80 m. Časovač je vhodný pro široké spektrum úloh, včetně astronomické fotografie. Umožňuje pořízení jednoho snímku, sériové snímání, aretaci spouště ve stisknuté poloze, fotografování na samospoušť, intervalové snímání, přesné nastavení dlouhých expozic a nastavení počtu expozic. Cena 900,- Kč + poštovné nebo osobní předání Pardubice. V případě zájmu volejte, pište na telefon .
nové ND pro motocykly PRAGA 250 enduro / cross
Prodám nové ND pro motocykly PRAGA 250 enduro / cross dle seznamu. Tyto díly nabízím k prodeji, avšak pouze jako celek za =3.693,- Kč !!!
Zimní rukavice CELLY Touch Gloves pro ovládání displejů
Zimní rukavice CELLY Touch Gloves pro ovládání velkokapacitních displejů, velikosti L, barvy šedé jsou v neporušeném, originálním zabaleném obalu. V super stavu! Bez vad a jiných nedostatků! Osobní převzetí buď v Hradci Králové, v místě bydliště, nebo i možnost zaslání poštou doporučeně (platba předem na účet). V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat buď e-mailem pat12@ nebo na tel. čísle . Těším se na zájemce. :-)