inzerce, prodej, prodám, bazar

Hledáme montéry bytového nábytku

Kategorie: Řemeslné a stavební práce

Naše společnost hledá nové partnery, kteří by pro naše zákazníky realizovali montáže bytového nábytku v Plzeňském kraji. Hledáme spolehlivé partnery s vlastním vybavením, pracovními nástroji a s vozidlem k dopravení se na místa montáží. Montuje se standardní, prodávaný bytový nábytek, nejedná se o kuchyně. Nabízíme motivační způsob ohodnocení, fakturaci po týdnech s patnáctidenní splatností. Pro bližší informace nás můžete kontaktovat na tel. +420 .
Hledáme montéry bytového nábytku
Podobné inzeráty
Hledáme elektrikáře a montéry
Hledáme zručné a spolehlivé montéry FVE na IČO pro práci v Praze a Středních Čechách. Pracujeme podle jasných vnitřních pravidel a nabízíme dostatek času na dokončení projektů bez nutnosti pracovat pod tlakem! Hledáme lidi, kteří dodržují svá slova a jsou zkušení v oboru. Pokud se na něčem dohodneme, musí to platit! Jsme připraveni zaměstnat i celé party. Hledáme elektřikáře s vynikající znalostí technologií Solax (deye, fronius, goodwe..) a schopností číst v plánech. Odměna je 400-500 Kč/hodinu. Hledáme také montéry FVE panelů s odměnou 400-500 Kč/hodinu. Peníze za provedené montáže můžete fakturovat ihned s 3 denní splatností.
Montéry pro montáž ocelových hal a opláštění budov
Hledám montéry pro stavbu průmyslových hal, jedná se o skupiny 3 - 4 montérů, beru i jednotlivce, montáže jsou turnusově 10/4, po celé ČR. Instalace Kingspan, trapéz, klempířské prvky. Nástup 220
Zakázkové truhlářství  výroba z masivu, montáže nábytku
Zakázkové truhlářství výroba z masivu, montáže nábytku Dobrý den, nabízíme zakázkovou výrobu z masivu i lamina. Vyrábíme postele, kuchyně, zahradní domky, chaty, schodiště, dveře vchodové, interiérové, okenice, pergoly, lavice, stoly, vestavne skříně,prodejní regály, psí boudy, salaše, kurníky, kralikarny, zahradní nábytek a vše co se dá vyrobit ze dřeva. Renovace a opravy nábytku. Větrané fasády, terasy. Provádíme i montáže Vašeho nábytku,kuchyní a dveří zakoupeného v řetězcích v tzv. rozsypu. V případě dotazů viz pište nebo volejte. Děláme po celé ČR.
Montáž a dovoz nábytku
Uvažujete o nákupu nového nábytku a nevíte jak ho z obchodu dopravit k vám domů? Potřebujete zakoupený nábytek smontovat? Nebo jste si vyhlédli nábytek či jiný objemný předmět v inzerci a potřebujete ho pouze přestěhovat k vám? Pokud vaše odpověď zní ano jsem tu právě pro vás. Nabízím dovoz vámi zakoupeného nábytku či jiných předmětů větší velikosti k vám domů. V případě nového nábytku nabízím i možnost montáže.
výměna bytového rozvaděče
Výměna bytového rozvaděče Odborná výměna starého bytového rozvaděče za nový s moderními bezpečnými jističi. Často mnohdy již nesprávně fungujíci zastaralé jističe a pojistky vyměníme za nové nejnovější jističe včetně výměny samotného rozvaděče. Správné jištění elektroinstalace (ikdyž staré hliníkové) je základ pro bezpečnou domácnost. el.kopriva@ Provádíme i drobnější opravy a úpravy elektroinstalace v rámci celé Prahy.
Hodinový manžel - truhlář / Třebíč - Náměšť -Znojmo a okolí
Profi drobné řemeslné práce po domě či zahradě, stěhování nábytku + opravy, odvoz + dovoz max.váha 1500 kg, délka ložné plochy 3,65m. Cena dopravy 20,-Kč/km. Práce: -montáž a demontáž bytového a zahradního nábytku -opravy a údržba interiéru, exteriéru domu, bytu, chaty i zahrady -nařezání, naštípání dřeva vč. přepravy