inzerce, prodej, prodám, bazar

Hledáme elektrikáře a montéry

Kategorie: Řemeslné a stavební práce

Hledáme zručné a spolehlivé montéry FVE na IČO pro práci v Praze a Středních Čechách. Pracujeme podle jasných vnitřních pravidel a nabízíme dostatek času na dokončení projektů bez nutnosti pracovat pod tlakem!
Hledáme lidi, kteří dodržují svá slova a jsou zkušení v oboru. Pokud se na něčem dohodneme, musí to platit! Jsme připraveni zaměstnat i celé party.
Hledáme elektřikáře s vynikající znalostí technologií Solax (deye, fronius, goodwe..) a schopností číst v plánech. Odměna je 400-500 Kč/hodinu.
Hledáme také montéry FVE panelů s odměnou 400-500 Kč/hodinu.
Peníze za provedené montáže můžete fakturovat ihned s 3 denní splatností.
Hledáme elektrikáře a montéry
Podobné inzeráty
Montéry pro montáž ocelových hal a opláštění budov
Hledám montéry pro stavbu průmyslových hal, jedná se o skupiny 3 - 4 montérů, beru i jednotlivce, montáže jsou turnusově 10/4, po celé ČR. Instalace Kingspan, trapéz, klempířské prvky. Nástup 220
Hledáme montéry bytového nábytku
Naše společnost hledá nové partnery, kteří by pro naše zákazníky realizovali montáže bytového nábytku v Plzeňském kraji. Hledáme spolehlivé partnery s vlastním vybavením, pracovními nástroji a s vozidlem k dopravení se na místa montáží. Montuje se standardní, prodávaný bytový nábytek, nejedná se o kuchyně. Nabízíme motivační způsob ohodnocení, fakturaci po týdnech s patnáctidenní splatností. Pro bližší informace nás můžete kontaktovat na tel. +420 .
HLEDÁM ELEKTRIKÁŘE BRNO
HLEDÁM ELEKTRIKÁŘE BRNO, na montážní práce v centru Brna, dlouhodobá práce, nebo jen výpomoc. Vyplácení týdně, nebo dle domluvy. Elektrikáři jen s vyhláškou 50. Hodinová sazba 260 Kč, nebo dle domluvy.
Hledáte ELEKTRIKÁŘE ?
Nabízím své kompletní služby elektrikáře. Veškeré elektroinstalace domů,bytů ale i kvalitní zabezpečovací systémy EZS ústředny Eldes,jablotron,paradox nebo kamerové systémy Hik-vision s nahrávacím zařízením DVR. Případně i datové rozvody nebo anténí či audio systémy.Od návrhu po realizaci nebo na klíč. Nové stavby ale i rekonstrukce či menčí opravy Turnov a okolí do 50km Vše na domluvě
Práce v Německu
Přijmu montéry na topenářské a instalatérské práce. Stavby po celém Německu. Pracovní doba od pondělí do čtvrtka, popřípadě možnost turnusů. Placené ubytování. Mzda dle zkušeností a jazykové vybavenosti. Pro dvojici, party i jednotlivce. Požadujeme: Živnostenský list A1 Samostatnost Zodpovědnost Řidičský průkaz sk. B Freistellung (pomůžeme zařídit) Nabízíme: Dlouhodobou stabilní spolupráci Zálohy 1x ročně příspěvek na pracovní oblečení Fakturace 7/14 nebo dle dohody Nástup dle dohody. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat na telefonním čísle +420 953 914
Elektrikář
Nabízím služby elektrikáře. Opravy, úpravy a rekonstrukce bytových a domovních rozvodů. Díky dvacetileté praxi v oboru mohu nabídnout zkušenosti, profesionalitu a poctivý přístup. Samozřejmostí je poradenství i v systémech tzv. "Chytré domácnosti" a slaboproudých rozvodů jako je síťová infrastruktura, kamerový dohled a elektronické zabezpečení objektu.