inzerce, prodej, prodám, bazar

Hledám zedníka

Kategorie: Řemeslné a stavební práce

Nabízíme zednícke práce. Rekonstrukce bytových jader.
Brno.
Tel 

Hledám zedníka
Podobné inzeráty
Nabídka práce
Plzeň a okolí. Do týmu naší řemeslné firmy přijmeme: -zedníka -obkladače -další šikovné ruce Naši podmínkou je pečlivost, zakládáme si na perfektně odvedené práci. Kontakt na nás: -e-mail: veseleremeslnictvi@ -☎️ Těšíme se!
sádrokartony,podlahy,podlahářské práce,zednické práce
Dobrý den,nabízím služby v těchto stavebních činnostech, podlahářské práce, pokládky plovoucích podlah, pokládka parket, masivních prkenných podlah, k tomu taktéž broušení a lakování. Sádrokartonářské práce kompletní-vč dodávky materiálu, obložkové zárubně + dveře, výmalby ploch, vodáka-topenáře dle domluvy, k sobě mám i zedníka a elektrikáře (nepůjčuji je - pouze se mnou na zakázce) MOŽNO ZAJISTIT A ZHOTOVIT DLE DOHODY CELÝ INTERIER NA KLÍČ. PRAXE V OBORU 25 LET,ZÁRUKA A SPOLEHLIVOST SAMOZŘEJMOSTÍ. Pouze volat, na email nebudu reagovat. Mohu případně ukázat přímo realizaci našeho díla 12 km od Lanškrouna
Nabídka práce
Malá stavební firma přijme zedníka nebo šikovného řemeslníka na stavební práce. Na žl.
Provádíme kompletní rekonstrukce domů, bytů a bytových jader
Specializujeme se na realizaci kompletních rekonstrukcí domů, bytů a bytových jader. Objednat lze rovněž dílčí služby zedníka, sádrokartonáře, obkladače, malíře nebo natěrače a to v rámci města Brna a jeho okolí do 30km. Naším cílem je maximální spokojenost klienta. Kontakt:
Hledám zakázky
Zdravím, hledám stavební zednické bourací a výkopové práce dělám skoro vše mám dva šikovné chlapy nářadí a auto...
Zedník
Zdravím hledám prací,veškeré zednické,dále dlažby obklady sdk,práci hledám Brno okolí cca 30km.Ceny dohodou,úkol vše na domluvě.