inzerce, prodej, prodám, bazar

Hledám Úvěr / investor - ručení nemovitostí

Kategorie: Ostatní

Hledám,poptávám

Dobrý den.
Poptávám dva úvěry a to jeden ve výši 4 mil.Kč ručení vlastní nemovitostí mám ( zástavu poskytnu ).
Druhý úvěr ve výši 10 mil.Kč.Ručení vlastním domem v Praze. Akceptuji roční úrok v rozmezí mezi 8 - 10% . Úrok splatný vždy jednou ročně a to na dobu úvěru 1 až 2 roky.
Své nabídky prosím do emailu nebo na tel.

Děkuji. Spěchá
Hledám Úvěr / investor  - ručení nemovitostí
Podobné inzeráty
Svářecí investor
Prodám svářecí investor Scheppach Wse 1000 130 A + kukla Scheppach a 17 elektrod 0.8 vše je použité já jí už nevyužijí.
Soukromý investor lichvař
Poptávám půjčku 20.000kč od soukromého investora, lichváře. Bez poplatku předem, bez ručení. Jsem zaměstnanec v insolvenci. Pouze prosím seriózní jednání. Úrok dohodou. Nabídněte.děkuji
Prodej komerční nemovitosti v Kaznějově
Nabízím prodej rozsáhlé komerční nemovitosti ve městě Kaznějov, 14 km od města Plzně. Areál se sestává ze dvou nemovitostí s číslem popisným, kde se nachází kancelářké prostory, šatny a sociální zařízení. Dále výrobní haly, skladové prostory, garáže, sklepní prostory a ostatní plochy. Celková plocha pozemku je 6 050 m2, zastavěná plocha nemovitostí je 1 086 m2, užitná plocha všech nemovitostí (kancelářské prostory, výrobní haly a skladové prostory) je 1 214 m2. Trvalý travní porost má plochu 3 579 m2. Areál je napojen na všechny inženýrské sítě s dostatečnou kapacitou elektřiny i plynu. Celková manipulační plocha je pokryta asfaltovým povrchem, vjezd je uzpůsoben pro osobní i nákladní přepravu. K dispozici je zaktytý plavecký bazén. Nemovitost se nachází v území bydlení venkovského typu. Nemovitost nabízí širokou možnost využití. Areál se doposud využívá k výrobě a dekoraci keramických obkladů a dlažeb. Kapacita výroby je například 1.000.000 kusů listel (dekorativní keramický pásek) plus 60.000 m2 menších obkladů za rok. Zisk se pohyboval při maximální výrobě 10 - 15.000.000 korun ročně. Areál je volný po dohodě s majitelem. Pro bližší informace mne kontaktujte na mobilní telefon. Vřele doporučuji.
Prodej spoluvlastnického podílu na pozemcích v k.ú. Kly
Prodej spoluvlastnického podílu o velikosti id. 1/8 na: -pozemcích parcelní č. st. 35/1 (zastavěná plocha a nádvoří) o výměře 1847 m2, č. 80/52 (orná půda) o výměře 5992 m2, č. 650/1 (orná půda) o výměře 6863 m2, č. 918/2 (zahrada) o výměře 643 m2 a č. 936 (zahrada) o výměře 593 m2, zapsaný v katastru nemovitostí na LV č. 1058 obce a katastrálního území Kly, u Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště Mělník; -na stavbě bez čp./č. e. (zemědělská stavba) postavené na pozemku parcelní č. st. 35/1, zapsaný v katastru nemovitostí na LV č. 128 obce a katastrálního území Kly, u Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště Mělník. Cena: 537 000 Kč (nebo nejvyšší nabídce) Popis: Pozemky nacházející se na LV č. 1058 – jedná se o soubor nesousedících zemědělských a stavebních pozemků nepravidelných tvarů. Na východní straně travnatého pozemku č. 80/52 se nacházejí keřové porosty. Zemědělský pozemek č. 650/1 je na severní a východní straně ohraničený zpevněnou komunikací a nachází se v lánu. Stavební pozemky č. 35/1, č. 918/2 a č. 936 jsou na severní a západní straně ohraničené plotem sousedního vlastníka. Na travnatém pozemku č. 35/1 se nacházejí dvě zbourané stavby a porosty. Na pozemku č. 936 se nachází zděná zemědělská stavba, která není zapsaná v katastru nemovitostí. Pozemky nacházející se na LV č. 128 – zemědělská stavba bez čp./če. nacházející se na pozemku parc. č. 35/1 je zbouraná; zůstalo pouze obvodové zdivo. Přípojky IS jsou v dosahu do 50 metrů. V případě nabídek, resp. dotazů, kontaktujte insolvenčního správce: KONREO, v. o. s. tel.: +420 515 530 500 e-mail: kancelar@ Upozornění: Prodej je realizován v rámci zpeněžení majetkové podstaty v insolvenčním řízení vedeném u Krajského soudu v Ústí nad Labem pod sp. zn. KSUL 23 INS 21040/2019. Podle ustanovení § 295 odst. 1 IZ dlužník, osoby mu blízké a osoby, které s ním tvoří koncern, nesmí nabývat majetek náležející do majetkové podstaty. Podle § 295 odst. 3 IZ může insolvenční soud k návrhu dané osoby z uvedeného zákazu stanovit výjimku. Inzerce nemovitostí bude trvat min. 60 dní. Zájemce žádáme, aby v reakci na inzerát uvedli své kontaktní údaje – telefon a e-mailovou adresu. Nemovitost není po dobu trvání inzerce možno rezervovat. U nemovitostí je možné činit nabídky v min. výši 537 000 Kč. Kritériem výběru kupujícího bude jednoznačně výše nabídnuté kupní ceny, přičemž její akceptace podléhá schválení v insolvenčním řízení. Insolvenční správce s ohledem na rozdílnost vlastníků pozemku a stavby ve smyslu § 3056 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, uvádí, že spoluvlastníci pozemku mají ke stavbě předkupní právo, a naopak spoluvlastníci stavby mají předkupní právo k pozemku.
Investiční příležitost
Dobrý den, jsem omezen invalidním důchodem způsobenym dopravní nehodou. Bohužel nemohu pracovat a nemám žádný aktivní příjem mimo invalidní důchod na pokrytí životních nákladů. Hledám investiční příležitost, např.jako tichý společník či investor,vklad do autobazaru, pomoc při včas neproplacenych faktur, atd.
Hledám akcionáře (společníky,investor),založení Casina
Založení Casina,pro nově vznikající a.s.Prosím jen silné investory jako jsem já.Celkem ve 3 krat městech.Jistě postupně. Nutno se složit na kauci pro stát,na ktérém se budeme podílet.požadavky dané zákonem č. 186/2016 Sb., o hazardních hrách