inzerce, prodej, prodám, bazar

Hledám ustájení

Kategorie: Koně

Zdravím, zatím se jen poohlizim ( nehledam nic akutne ) po novém ustájení pro skoro 2 leteho valacha ( je nekonfliktní ) momentalne je 24/7 venku, ale box by mel znat od minulych majitelu. Hledám nejlépe venkovní ustájení 24/7, může být i box, ale aby byl co nejdéle venku s větší pastvinou ( nechci aby tam byl převážně na blátě). Od majitelů stáje chci vlidny a klidný přístup ke koni. Zázemí bych si představovala s jizdarnou ( pojízdná i přes zimu), sedlovnu s úložným prostorem pro ostatní věci, nejlépe i kruhovku. V okolí Přelouče do 20km nebo v okolí Chrudimi. Cenově do 7000 Kč měsíčně. Děkuji, snad se něco najde ????
Hledám ustájení
Podobné inzeráty
Hledám venkovní aktivní ustájení v okolí Prahy
Hledám venkovní ustájení typu paddock paradise, kde jsou koně aktivně na trecích, ne pastvu, pro 23letou stále aktivní nekonfliktní kobylku. Ne pastevní ustájení, ideálně malé rodinné ustájení s pár koňmi v rozumné dojezdové vzdálenosti od Prahy. Jen na vyjížďky do okolí, jízdárnu, kruhovku nepotřebujeme. Alespoň minimální zázemí pro jezdce (sedlovna, možnost nechat věci a sedlo). Nabídněte.
Ježdění za výpomoc,či ustájení za výhodnou cenu
Dobrý den, po dlouhém uvažovani jsem se rozhodla,že bych ráda sehnala zkušeného človíčka k sobě. Někoho kdo by mi pomohl s koňmi a chodem stáje,někoho kdo by to bral tak trochu za své. Jsem na kobylaky sama a bylo by fajn,kdyby mi někdo pomohl s výchovou hribatek,péči o koně,ježděním a sem tam s něčím okolo. Případně by semnou jel na výstavu atd. Mohlo by se to hodit někomu kdo nemůže mít vlastní koně nebo by se třeba hodilo někomu kdo by využil i možnosti ustájení vlastního koně za velmi zvýhodněnou cenu oproti běžné. (Domluvili bysme se) Třeba někdo kdo má koně důchodce a chce si ho nechat dožít ve vlastní péči a zaroveň si ale nemůžu dovolit pořídit druhého koně a rád by tedy využil možnosti jezdit na jiném ze stáje a zvládal by časově věnovat se i dalším (s něčím případně pomocí) krom svého koníka. Koník nemusí být důchodce, jen příklad. Kdyby to byl někdo s valachem,či hodným hřebcem co zvládne být i vedle kobyl, byl by to velký plus (U valachů máme víc volných míst,ale není to nutně podmínka i kobylku bysme ustajily.) Hlavně bych nejradši člověka 18+ zodpovědného, spolehlivého a opravdu zkušeného jezdce( ne někoho kdo je pokročilý začátečník a už párkrát cválal,nebo jezdil jen někde kde ho posadili na provozáka koně který byl vychozeny a šel ve štrůdlu). Opravdu zdůrazňuji,že hledám člověka se zkušeností,co umí dobře jezdit a má zkušenost i s mladými temperamentními koňmi(Nejsou zlé,či zákeřné,ale temperamentní a odpočaté-zkušený jezdec pochopí méně skušený spadne protože ho vyděsí nacválání kobyly když chtěl jen naklusat a podobně. A o to nestojím nerada bych aby se mi ozývala děvčata,co opravdu nemají zkušenosti víceleté, případně s různými tipy koní, případně i hříbaty.) Mám pět koní. Dvě babičky,jedna rekreačně ježděná,jeden chlaďásek také starší ježděn rekreačně. A pak jsou tu dvě mladé kobyly co sportovaly obě velmi šikovné jak v parkuru,tak drezuře i všestrannosti a momentálně jsou březí. ( Teoreticky by do budoucna byla možnost na nich se účastnit i závodů ). Zkouším co mi osud dopřeje. Ráda bych někoho kdo by to tu táhnul za jeden provaz semnou a pomohl mi s chovem. Nějak jsem poslední dobou fyzicky i psychicky vysílená a ve dvou se to prostě lépe táhne a co si budem povídat,například jed na výstavu s hříbětem sama je zahul natož jed případně s vícero. A i je připravit do života se dělá lépe ve dvou. Kobylky si zaslouží i více pozornosti a práce....Tak pokud se najde človíček co by se mu líbila má nabídka,buď někdo kdo by využil i ustájení za nějakou výrazně nižší částku a chtěl by zároveň být součástí chodu stáje a měl by na to všechno čas nebo někdo kdo jen nemůže mít svého koně a chce u nich být a je ochoten stát se mým parťákem co mi pomůže, budu moc ráda. Webové stránky PS.: Nehledám brigádníky,nenabízím práci. Jen buď výhodné ustájení,či ježdění za výpomoc pro zkušeného!
Hledám parťáka pro šikovnou slečnu
Do rodinné stáje hledám parťáka pro třináctiletou slečnu. Máme 1,5 ha pastvin, 3 koně, denně dohled, koně stále venku, dva velké přístřešky, individuální přístup. Slečna měří 160 cm, važí 42 kg a je lehce pokročilá. Pracujeme především na pohodě a ochotě koně pracovat ze země i ze sedla, naši koně nejsou přetěžovaní, na práci se těší. Pravidelně jezdí fyzio, kovář.. Koník by byl využíván max 4x týdně pod sedlo, jinak procházky, nebo práce ze země. Slečna nemá závodní ambice, ale je šikovná - zvládne základy drezury, parkuru - kůň k takovému využití ale není podmínkou, jde ji především o kamaráda se kterým bude moc pracovat a občas se svézt. Za poslední dva roky má u nás ve stáji k dispozici druhého koně, první byla klisna typu pony kterou jsme společeně obsedli a přijezdili k základům - poté se vrátila do svěho původního domova a bude působit nějaký čas v chovu. Druhá klisna je teplokrevná - 13 let, cca 170 KVH - spolehlivá učitelka, bohužel přišla již ze zdravotním omezením a časem půjde jako adeptka na náhradní maminu osiřelým hříbatům. Poptávám koníka nezkaženého ( klidně remontu ), kterému se bude moc slečna pod zkušeným dohledem věnovat. Je úplně jedno věk, velikost, barva, jde nám spíše o charakter koně. Nevadí ani lehká zdravotní omezení. Forma dohody s majitelem není podstatná, rádi se přizpůsobíme ke spokojenosti obou stran. Můžeme nabídnout částečný pronájem formou zvýhodněného ustájení a využívat koníka jen smluvené dny v týdnu, nebo plný pronájem a veškeré náklady budeme hradit my ( ustájení, vet., kovář....), nebo i ustájení s možností ježdení koníka ve vaši nepřítomnosti. Případně není problém koníka vzít na dobu určitou ( např. do podzimu, nebo na rok třeba formou výcviku, nebo " pohlídání " ). Nebráníme se ani postupného odkupu koně, jediné čemu bych chtěla předejít je kupovat koně bez možnosti ho vyzkoušet po delší dobu u nás ve stáji ( minimálně 3 měsíce ). Více informací poskytnu ráda emailem, nebo po telefonu.
Koupím koně hledám
Dobrý den. Hledám do rodiny dalšího koníka, valacha/kobylku. Dělal/a by společnost velké a malé, obě bezproblémové klisny. Koníka kterého hledám by měl být klidný na vyjížďky i pro nezkušené jezdce a pro těžšího jezdce - na občasné svezení. (Vím že těžší jezdec není nikdy nejlepší, přesto hledám koníka který by měl lepší předpoklad i pro těžšího jezdce). Jinak bych s koněm pracovala já, lehký jezdec. Přiježďování na jízdárně, práce ze země, vyjížďky, procházky. Správná práce, osvalení koníka... Ustájení pastevní, do budoucna styl paddock paradise, popřípadě pokud by koník potřeboval tak na noc box. Na koupi nespěchám. Hledám parťáka, který k nám zapadne a budeme to opravdu cítit srdcem, že je to on/ona. Věk koně? Nerozhoduje ale Uvítám nižší věk. Nerada bych úplného důchodce. Popřípadě mám zkušenosti hlavně s mladými koňmi. Ale potřebuju klidnějšího koníka, I pro težšího jezdce jak jsem už psala. Cenově přijatelně, nehledám sportovního koně.. Prosím pište na email : zemanovaalbi@ Těším se.
Klisna SN
Prodám 6ti letou klisnu plemene slezský norik. Kobylka je krásně zbarvená, tm.ryz.dark Chestnut, velmi atraktivní. Prodávám ji z důvodu toho, že jí nevyhovuje naše ustájení a potřebuje člověka, který na ní bude mít čas, pak mu bude skvělým parťákem. Je to velmi kontaktní, charakterní kůň.Pod sedlo nyní pro zkušenější jezdce, při pravidelné práci sveze i začátečníka. V předchozím ustájení byla ježděna na uzdečce bez sedla, u nás western. Skvělý kůň na couračky do lesa, jde do jakéhokoliv terénu. Ustájena je 24/7 venku, ale přes zimu v malém zpevněném padocku s přístřeškem a pastvou omezeně, ve stádě dalších pěti kobyl. U nás se v ní probudil puberťák, v předchozím ustájení, kde byla v menším stádě starých a hendikepovaných koní byla klidná. Je to taková hračička, s kterou se nudit rozhodně nebudete, ráda pomáhá při různých opravách a úklidu, povozí vám kolečka nebo podá roličku s ohradníkem či kleště, atd ????. Kdybych na ní měla dostatek času, tak jí neprodám, je to opravdu úžasná a krásná kobylka se srdcem plnokrevníka, venku velmi ráda běhá, takže to není žádný líný chlaďas.Byla kupovaná, jako klidný kůň na občasné vyjížďky a pro dítě začátečníka, na to vhodná není, potřebuje práci. Do přepravníku nastupuje hůře a chvíli to trvá, cestu pak zvládá už bez problémů. Není vhodná do tahu, údajně má špatnou zkušenost a tahat nechce. Možnost výměny za klidného, staršího koně, vhodného i pro děti a kterému nevadí nepravidelná práce. Cenové nabídky prosím posílejte pouze rozumné, za cenu hříběte kobylu opravdu neprodám.
Ustájení u Plzně
Nabízíme boxové ustájení v rodinné stáji 10 km od Plzně od dubna 2023. Krmení 2x denně, travnatý výběh, k dispozici louka využívaná jako jízdárna, krásné vyjížďky do okolí, malá krytá jízdárna ve výstavbě. Možnost si část ustájení odpracovat.