inzerce, prodej, prodám, bazar

Hledám pronájem - LIBERECKO

Kategorie: Koně

Zdravím,

poohlížím se po pronájmu (částečném) či ježdění v blízkém okolí Liberce, Jablonce.. Ráda bych většího ponyho, či menšího koníka, ale nebráním se ničemu.

Je mi 16 let, v létě 17, měřím +-168cm, vážím 55kg. U koní jsem od mala, považuji se za pokročilého jezdce. (Na vyžádání lze zaslat videa, sem bohužel nejdou dát) Ovládám koně ve všech chodech, skoky do 130cm, jsem zvyklá jezdit ven i sama..

Jsem studentkou střední školy a mám brigádu, proto jsou mé finance i čas omezeny - trvám na blízkém okolí Liberce/Jablonce. Mohu dát 1000-1500kč měsíčně, víc bohužel ne, koně si platím sama.

Ráda bych parťáka na společné vyjížďky, procházky a občasnou práci na jízdárně nebo blbnutí ze země. Jsem zvyklá jezdit bez udidla (hackamore) ale i s udidlem. Mám ráda PK a také bych se v ní dále chtěla rozvíjet.

Pro více info mě neváhejte kontaktovat :)
Hledám pronájem - LIBERECKO
Podobné inzeráty
Koupím koně hledám
Dobrý den. Hledám do rodiny dalšího koníka, valacha/kobylku. Dělal/a by společnost velké a malé, obě bezproblémové klisny. Koníka kterého hledám by měl být klidný na vyjížďky i pro nezkušené jezdce a pro těžšího jezdce - na občasné svezení. (Vím že těžší jezdec není nikdy nejlepší, přesto hledám koníka který by měl lepší předpoklad i pro těžšího jezdce). Jinak bych s koněm pracovala já, lehký jezdec. Přiježďování na jízdárně, práce ze země, vyjížďky, procházky. Správná práce, osvalení koníka... Ustájení pastevní, do budoucna styl paddock paradise, popřípadě pokud by koník potřeboval tak na noc box. Na koupi nespěchám. Hledám parťáka, který k nám zapadne a budeme to opravdu cítit srdcem, že je to on/ona. Věk koně? Nerozhoduje ale Uvítám nižší věk. Nerada bych úplného důchodce. Popřípadě mám zkušenosti hlavně s mladými koňmi. Ale potřebuju klidnějšího koníka, I pro težšího jezdce jak jsem už psala. Cenově přijatelně, nehledám sportovního koně.. Prosím pište na email : zemanovaalbi@ Těším se.
Hledám westernové ježdění,docházku nebo levnější pronájem
Hledám Ježdění/Docházku za výpomoc nebo levnější pronájem ve WESTERNU Dobrý den,touto cestou bych si chtěla najít nějakého koňského parťáka. Něco málo o mně: Jezdím chvíli ale krok,klus 100% cval se stále učím ! Mám především zkušenosti s mladými koňmi ,ale budu radši za nějakého zkušenějšího staršího který by mě něco naučil. Jezdím western s Anglií jsem po vážném pádu skončila a přesvědčila se ,že to není nic pro mě! Bydlím ve Zlíně , takže hledám něco v okolí , dostupnost MHD !!! Docházela bych dle domluvy. Jsem samostatná, velmi pracovitá takže ráda pomůžu , přátelská a spolehlivá. Pronájem si budu platit ze svého takže nemůžu nabídnou víc jak 2000kč.jsem těžší takže prosím žádné poníky ! Budu ráda za KAŽDOU nabídku ! Nevolejte,pouze e-mail , WhatsApp Pro více info kdyžtak napište děkuji. Přeji hezký den
Sháním pronájem koně
Dobrý den, hledám poloviční pronájem/pronájem. Je mi 13 let a v létě mi bude 14. Jezdectví se věnuji od 6 let. Nedávno jsem měla poloviční pronájem, ale bohužel to musela trenérka zrušit… Začala jsem se věnovat parkuru, ale zvládnu i drezúru a samozřejmě zvládám kavalety. Hledám parťáka kterému se dá věřit, ale který si taky někdy umí vyhodit ????. Pokud možno, tak ať má ve stáji jízdárnu/halu, pokud ne, tak mi to samozřejmě nebude vadit. Potřebuji aby koníček nebyl daleko od Prahy (max 30 minut) Děkuji moc za jakoukoliv nabídku! Pokud máte nabídku, tak mi prosím napište. Pište prosím na email. @mariambuji55@
Hledám pronájem
Dobry den, Hledám pronájem Cena do 4000 Okolí Domažlic ale kdyby bylo možno tak v Horšovkém Týně Je mi 14 a na podzim mi bude 15 Jezdectví se věnuji od 9 let Umím zvládat koně ve všech hlavních chodech Hledám parťáka na tréninky a pohodové vyjížďky Chtela bych se sni/m zaměřit na parkur Byla bych vděčná za jakoukoliv nabídku ,prosím volejte nebo pište SMS
Hledám pronájem koníka v Olomouci a okolí Olomouce
Zdravím, delší dobu hledám pronájem nějakého koníka v Olomouci a okolí. Bohužel se mi nedaří, proto se obrácím na . Hledám parťáka na ježdění nebo na procházky. Studuji prvním rokem střední školu zemědělskou obor jezdec a chovatel koni, tímpádem se u koní pohybuji velmi často a nějaké ty zkušenosti mám.
Hledám pronájem
Ahoj ,hledám pronájem pony/koně . Mám střední ambice třeba jízdárna max dvakrát do týdne .Ráda jen přijdu za koníkem a pomazlit ho .Chtěla bych nejlépe plný pronájem .Bude mi 13 let ale jsem zpovědná.Nejlepe abych si mohla koníka v 18ti letech koupit ale není podmínkou více info buď email nebo SZ. Děkuji ❤️