inzerce, prodej, prodám, bazar

Hledám pracovníka

Kategorie: Ostatní

Hledám muže, důchodce, i částečně invalidního, který má problémy s bydlením a zvládne práci kolem domu a zahrady v Markvartovicích na Hlučínsku. V případě zájmu volejte tel.: .

Hledám pracovníka
Podobné inzeráty
Hledám pracovníka se zkušenostmi s ořezem vzrostlých stromů
Hledám jednoho zkušeného pracovníka schopného provést ořez vzrostlého ořechu na hranici sousedního pozemku. Práce ve výšce. Praha - západ. Tel.:
Přijmeme pracovníka na údržbu zeleně, řidičský průkaz podmín
Přijmeme pracovníka na údržbu zeleně. Podmínkou řidičský průkaz skupiny "B"¨ Pracovní doba 8-9h denně Výplata 1 měsíčně Možné i zálohy
AUTOLAKÝRNÍK / PŘÍPRAVÁŘ
Firma s dlouholetou historií a stabilním zázemím . Přijme pracovníka na pozici, lakyrnik / přípravář . * Náplň práce je dle zkušeností. Příprava pod lak Lakování Leštění * Požadavky na uchazeče. - Spolehlivost - Zodpovědnost za odvedenou práci - Praxe výhodou * Co nabízíme - Zajímavé platové ohodnocení ( dle zkušeností pracovníka ) - možnost každý den stravování v naší kuchyni - možnost ubytování , přímo v areálu V případě zájmu , volejte na uvedené číslo nebo pište na email. Děkujeme a budeme se na vás těšit.
Hledame udrzbare, ridice, technickeho pracovnika
Hledame udrzbare, ridice, technickeho pracovnika. Napl prace.. udrzba technickeho zazemi, zelene. Ridic osobniho ci dodavkoveho vozu. Udrzba vozoveho parku.atd. Vzdelani v technickem oboru neni podminkou, dulezita je sikovnost. Nastupni plat 25tis, po zapracovani, v pripade sikovnosti, az pres 35tis. + dalsi bonusy dle dohody. Misto konani pracovniho pomeru Praha zapad. 254 01. Nabidky a strucny zivotopis do mailu hpnet@ Ridime se dle GDPR. TELEFON NEZVEDAM. Dekuji. Plati do smazani.
Hledám práci DPP,HPP
Dobrý den, hledám práci Slavičín a okolí. Zkušenosti: stavebný pomocný dělník 3roky, montážní dělník 1,5roku,Řp.B, spolehlivý, manuálně zručný, ale nebráním se učit novým věcem. Zkrz přestěhování hledám práci. Věk - 23. Nabídky pište na e-mail. děkuji za nabídky.
Hledám garanta pro prodej liquidů
Hledám garanta pro prodej toxických látek (liquidů do el. cigaret) Hledám garanta s vystudovanou chemickou školou nebo s praxí ( vázaná živnost), který je za úplatu schopen podepsat jednoduchou smlouvu , která je v podstatě jen nutnou formalitou pro prodej náplní s vyšším obsahem nikotinu. Vyrábět nebo uvádět na trh (prodávat) nikotinové náplně klasifikované jako toxické nebo vysoce toxické směsi může pouze osoba, která provozuje příslušnou vázanou živnost podle zákona č. 455/1991 Sb., živnostenský zákon, ve znění pozdějších předpisů (Příloha č. 2 k živnostenskému zákonu – Výroba nebezpečných látek a nebezpečných chemických směsí a prodej chemických látek a chemických směsí klasifikovaných jako vysoce toxické a toxické).