inzerce, prodej, prodám, bazar

Hledám práci na dohodu

Kategorie: Ostatní

Hledám práci na dohodu,předčasný důchodce,61 let,dříve Pracoval ve zdravotnictví,sanitářský kurs,možno i vrátnice-noční,víkendy nevadí.
Hledám práci na dohodu
Podobné inzeráty
Hledám práci
Dobrý den, hledám práci v Ústeckém kraji, ale klidně i remote odkudkoliv. Ráda se věnuji práci na počítači, začala jsem i amatérsky programovat. Z předešlých pozic mám zkušenosti s administrativou, prací s lidmi, výukou AJ a prací s počítačem a internetem. Ráda bych našla práci v oblasti administrativy/programování, ve které by zaměstnavateli nevadilo, že příliš praxe nemám. Všemu se ráda a rychle naučím, jsem spolehlivá a určitě vás nezklamu. V případě zájmu pošlu ráda životopis. Děkuji a přeji pěkný den. Kontakt přes telefon, případně mail: nxmatulova@
Řidič sk. "C"
Dobrý den, hledám práci řidiče sk. "C". Všechny doklady potřebné k výkonu zaměstnání mám v pořádku. Je mi 39 let, bydlištěm Jesenice u Prahy. Spolehlivé vozidlo na dojezd k NA mám, domluvím se anglicky, kartu řidiče mám čistou, obsluha PC, čtečky apod. není problém, stačí jednou ukázat. Trestní rejstřík čistý, exekuce nemám, nekuřák, nepiju alkohol, praxe 6 let na C, předtím dodávka. Po předchozích zkušenostech rovnou uvádím, jakou práci nehledám. Prosím nenabízejte rozvozy s XY vykládkami denně, práci na 12 hodin, honičku a stres, práci se spaním v autě. Prosím ne vozidla, kde nejsou peníze na opravy, včasný nákup pneumatik, není čas na STK, nefunkční brzdy se spravují pohledem a slovy "to je ještě dobrý" nebo "až bude čas". O přidělené vozidlo se starám a udržuji si čistotu, po mě se na volant nepřilepíte. Bohužel mi připadá, že trpím nějakou poruchou hygieny a normální je opak a bláto i na řadící páce a proto u mě platí: jeden řidič=jedno přidělené vozidlo. "Skákat" z auta na auto tedy z tohoto důvodu nechci. Když pak přijde na výplatu, nechci poslouchat každý měsíc jiné podmínky a ohýbání toho, co bylo na začátku řečeno a nakonec už 5x ohnuto. Proto peníze ve smlouvě, na "slovo chlapa" už věřím asi jako na Ježíška. Jsem si vědom, že toho chci asi dost, v tomto oboru možná i zázrak, na druhou stranu když mi tohle dáte, nebudete o mě vědět a já zase nebudu chtít zázraky po Vás a budu si v klidu dělat práci, kterou mám rád. Neočekávám taky za pohodovou práci na 7 hodin denně padesátitisícové výplaty, ani nepotřebuju každé dva roky novou Scanii v TOPu, s koženými koberečky a záclonky s bambulí. Vždy odvádím zpět to, co od Vás dostanu. Proto mi neslibujte, co nemůžete dodržet, nemá to cenu mi něco nabízet, co nemůžete dodržet, nejsem ten, kdo to "zkousne". To bych nepsal tento inzerát. Kdo je vstřícný ke mně, tomu vyjdu vstříc i já. . Tak jak jednám na rovinu v tomhle inzerátu, bude mezi námi rovina i v práci, pokud ji nezkusíte při první příležitosti naklonit, jak je mezi lidmi zvykem. Za slušné nabídky předem děkuji.
Hledám práci DPP,HPP
Dobrý den, hledám práci Slavičín a okolí. Zkušenosti: stavebný pomocný dělník 3roky, montážní dělník 1,5roku,Řp.B, spolehlivý, manuálně zručný, ale nebráním se učit novým věcem. Zkrz přestěhování hledám práci. Věk - 23. Nabídky pište na e-mail. děkuji za nabídky.
Hledám práci- Žďár nad Sázavou
Dobrý den, hledám práci ve Žďáře nad Sázavou a okolí, je mi 36let jsem vyučený elektrikář(silnoproud) s maturitou. Vlastním řidičský průkaz B,(C -praxe 15let) a profesní průkaz. Hledám práci údržbáře nebo skladníka s možností i třeba vozit zboží dodávkou a tak. I v jiném oboru, za nabídky moc děkuji.
Hledám praci
Hledám práci jako řidič nebo malíř pokojů nebo venkovni nebo vnitřní práce něco jako zedník pridavač, můžu udělat klidně i partu lidí auto mam. Děkuji neváhejte volat : pouze liberec česká Lípa atd vše po Tel dohodu.
Hledám práci?
Hledám práci nejlépe bez zbytečného papírování na dohodu!