inzerce, prodej, prodám, bazar

hledám kočičku

Kategorie: Kočky

hledám kočičku, nejlépe koťátko. Kočička by mohla být zadarmo nebo do 1000kč. Napište mi a pošlete fotku kočičky, věk, jméno, město. Jestli by to šlo tak s odvozem(nemusí) Nejlépe pište na instagram: ema_vlasakova (nově založený) děkuji.
hledám kočičku
Podobné inzeráty
Hledáme milující domov pro černobílou kočičku Sabrinku
Hledáme milující domov pro černobílou kočičku Sabrinku - KDEKOLIV V ČR (NÁVŠTĚVA + DOVEZEME …) Sabrinka je původně kotě námi zachráněné týrané kočky, která se k nám musela vrátit i se setričkou po téměř šesti letech. Měla milující domov, majitelé byly bohužel seniorní pár, paní již bohužel není mezi námi a pán je na tom již špatně, její sestřička již našla domov. Sabrinku nejčastěji potkáte v leže čtyřma nahoře :) Je to klidná kočička o které člověk moc neví, nejraději spí a jí a hladí se :) Byla naučená chodit ven, ale drží se hodně u domu, nejde více než o dům dál, má hodně ráda chození ven ale asi by to zvládla i bez toho. Není naučena na auta, bydlela v domě u pole na konci vesnice, kde auta nebyly. O kočičku bylo dobře pečování, je kastrovaná, má čip, pravidelně čištěné zoubky, odčervována. Krmena granulema a z konzerv chce pouze masové a maso. Na toaletu naučena na catsbest oko plus. Prosíme o sdílení, kočička by si zasloužila milující domov :)
Daruji vykastrovanou kočičku
Daruji roční vykastrovanou kočičku narozená jaro 2022. Kočička je naučená v bytě. Jen do dobrých rukou a do bytu. Nemám problém kočičku dovést, jen chci vidět kde kočička půjde a s novým majitel chci být v kontaktu.
Hledám kočku/koťátko
Dobrý den, měla bych zájem o koťátko nebo kočičku. Preferovala bych samečka ale šla by i samička. Zbarvení může být jakékoliv. Nemám dostupné auto takže setkání v mě nejbližší poloze. Doma už mám dvě kočičky. Takže nebude v samotě. Byla bych ráda kdyby koťátko/kočičku někdo daroval/a jsem ochotna i zaplatit. Prosím psát jenom přes gmail číslo je neplatné.
Tříbarevná Lukania hledá domov
Hledám domov pro zachráněnou mladou kočičku. Je asi 2 roky stará. Nyní už je odčervená, naočkovaná, vykastrovaná a připravená jít do nového, milujícího domova. Povahou je mazel, miluje lidi. S druhými kočkami problém nemá. Domov pro ni hledám v bytových podmínkách, bez přístupu ven.
Hledám kocoura ke krytí
Dobrý den, hledám kocoura na krytí pro kočičku serengeti cat, nejlépe siamského kocoura nebo orientálního. Kočička je čistokrevná, bez PP
Hledám Kocourka Mayského Myvaliho
Dobrý den hledám kocourka pro naši kočičku Míju k pokrytí. Majska Myvali bez papíru. Okolí Oker. Blanska může být i dál. Tel.