inzerce, prodej, prodám, bazar

hledam

Kategorie: Psi

Dobrý den všem milovníkum pejsku hledám kdo by daroval pejska menšiho vzrustu buldoček mops yorkirek čivava aby byl zvyklí na děti do tří let k dětem a na zahrádku pouze Zlínsky kraj hledám už dlouho menšího vzrust měly sme buldocka 12 let umřela nám stařím měla nemocné srdíčko a dcera opakuje že chce za ní do nebička trha mi to srdce a proto hledám nového člena rodiny prosím hodné lidičky kterým nejde o penízky a darovaly by nového člena rodiny prosím moc všem dekuji za nabídky děkuji
tel je neplatný proti co si dělají legraci s cizího neštěsti děkuji za pochopení prosím ozivejte se jen vážní zájemci
hledam
Podobné inzeráty
Hledám parťáka
Dobrý den Hledám k sobě životního parťáka. Hledám pejska plemene Border kolie nejlíp v barvě Red-merle,Blue-merle k odběru možný Březen-Květen (záleží domluvě) S pejskem plánuji různé aktivity ať to budou aktivní procházky nebo mazleníčko v pelíšku do budoucna bych se chtěla věnovat agility, ale hlavně to bude můj parťák na společné cesty. Jsem mladá slečna co se může pejskovi věnovat na 100% Moc Vám děkuji za případné nabídky.
Hledám  malého pejska
Dobrý den hledám ňákého menšího pejska který přijede mi nakrýt fenku cena dohodou
Hledám nový domov
ahoj, jsou mě dva roky.Mám rad pohyb a lidi.Umím poslouchat (základní povely).Hledám si nový domov. Pro více info zavolejte mému aktuálnímu pánovi.
LARA K ADOPCI - HLEDÁ SE ANDĚL, KTERÝ JÍ DÁ DOMOV
LARA ČEKÁ NA SVOU RODINU V DOČASNÉ PÉČI U ROUDNICE NAD LABEM. Pro zájemce připraveno video. Věk: 5 let. Nar.: 10/2017. Říkají mi Lara. Mám za sebou nejistý příběh, ale co je jisté, že byl hodně bolestný. Hledám svou vysněnou rodinu. Anděla, co bude mít velké srdce, ryzí trpělivost a obrovské pochopení. Moc se bojím - úplně všeho - ale od té doby, co jsem pryč z útulku a jsem v dočasné péči, dělám pokroky. Nevěřila jsem ničemu a nikomu, bála se všech zvuků a pohybů. Nyní poznávám, že jsou i hodní lidé. Že jsou i děti, které mi neublíží. Že ruka hladí a nebije. Že zvuky jsou součástí života a součástí života je rodina. Mám před sebou ještě kus cesty, ale s dobrým člověkem to zvládnu. Hledám rodinu, kde bude hodný psí parťák, nebo semnou někdo pořad doma. A moc trpělivý a hodný člověk. Potřebuji svůj klid, ale zároveň jsem s rodinou moc ráda. Najde se ANDĚL? Určitě domek se zahrádkou na vesnici. Nejsem příliš aktivní, resp. nevadí mi ležet celý den v klidu ve své boudičce, kterou mám doma. Tedy s bydlením uvnitř. Hygienu zvládám na jedničku. Na procházkách se opravdu hodně bojím - tedy mi zahrada a dvůr zatím stačí. Ale po čase a osmělení se bych zvládla i ty procházky. Prosím, chtěla bych domů. Lara je z východu Slovenska, zachráněná z osady. Je připravena na adopci - odčervená, odblešená, očkovaná, čipovaná a kastrovaná. Hledáme někoho zkušeného se zlatým srdcem. Potřebuje správné vedení a přístup. Ona za to stojí. Je to neskutečné hodná, šikovná a krásná psí holka. Adopce možná po několika seznámeních. Na základě adopční smlouvy a adopčního poplatku útulku 3500 Kč. Kontakty:+420 352 132 (tel. nebo WhatsApp), e-mail: inzeratypsikov2@
Jorkšírský teriér Yorkšírský teriér
Hledám dobrého majitele! Jsem 8 týdnový pejsek, odčervený a očkovaný s veterinárním průkazem. Papam granule Royal canin. Važím 500 gramů Učím se na pleny Hledám nový domov, ve kterém mi dejí hodně lásky A já budu na všechno poslouchat.
hledám francouzského buldocka nebo Mopse
Hledam někoho kdo by prodával francouzského buldocka nebo Mopse za nízkou cenu s pozdravem Cipra