inzerce, prodej, prodám, bazar

HKM bezpečnostní vesta 12 let

Kategorie: Vše ostatní

Prodám dětskou jezdeckou vestu na velikost 12 let s original obalem. Možno zaslat přes Zásilkovnu. Cena 1200,-
HKM bezpečnostní vesta 12 let
Podobné inzeráty
Dětská jezdecká bezpečnostní vesta HKM
Prodám málo používanou dětskou bezpečnostní vestu na koně, velikost 40.
jezdecké triko Gloockler/HKM s dl.rukávem vel.L
zajímavé triko s dlouhým rukávem, černé s krásnými jako "diamantovými" knoflíky a stříbřitými korunkami, zn.Gloockler by HKM, materiál- kvalitní bavlna s elastanem, vel.L, možnost vyzkoušení na Praze 1, p.c. vysoká, nyní pouze 299,-
Prodám novou jezdeckou helmu HKM New Samet
Prodám úplně novou nenošenou jezdeckou helmu HKM New Samet, velikost L/XL, 57-61cm. Cena 450,-Kč
Rajtky HKM
Prodám krásné,nové nenošené rajtky zn. HKM, vel. 40 ,jsou elastické ,v zadu mají vyšší pas a na sedu i nohou mají grip. Nesedí mi bohužel velikost. Spěchá. Při rychlém jednáni sleva.
Jezdecká bezpečnostní vesta HKM
Dospělá velikost - S Zapínání na suchý zip. Preferuji osobní převzetí v Praze
Trampolína JumpKING OvalPOD 4,3 x 5,2 m
Prodám málo používanou, zachovalou trampolínu JumpKing. Trampolína je 4 r. stará, plně funkční, přes zimu garážovaná. Přiložím orig. návod k montáži. Původní cena 20.000,- Kč, při rychlém jednání sleva možná. TECHNICKÉ PARAMETRY Rám: Vysoce pevný ocelový, galvanicky celo pozinkovaný rám na čtyřech W nohách. (Rám 50,8 mm, nohy 57 mm) Rozměry: 4,3 x 5,2 m, výška od země 86cm. Odrazová plocha: Materiál vysoko zátěžový polypropylen-permatron. Rozměry odrazové plochy cca: 3,8 x 4,6 M ! Pružiny: 98ks - (82 ks - 18cm + 16 ks - 16,5 cm) ocelových pozinkovaných, vysoce tažných pružin Eurospring™. Bezpečnostní obvodové hrazení: 8 ks zahnutých ohradních žerdí s pěnovým obalem, které se zasazují přímo do rámu. Bezpečnostní síť natažena na horizontálních prutech připevněných clipovým mechanismem přímo k žerdím a dále "D" sponkami a stahovacími oky k rámu trampolíny. Vstup a výstup bezpečnostní sítí je zabezpečen zipem. Obvodové ochranné čalounění: voděodolná pěna, tloušťka 25 mm, šířka 250 mm, potah z laminovaného vinylu, barva černá. Skákací váhový limit jednotlivce: 140 kg (váha jednotlivce) Celkový skákací váhový limit - nosnost: 270 kg Hmotnost sestavy: brutto 145 kg / netto 135 kg , dodáváno ve dvou bednách (rozměry 117,5 x 50,5 x 47 cm a 117,5 x 50,5 x 21,5 cm) Záruka: prodloužená záruka 5 let na rám, 2 roky na odrazovou plochu, pružiny a na ochranné čalounění a ostatní součásti. Hlavní výhody trampolín JumpKing: Bezpečnost: JUMPKING klade celkovou bezpečnost založenou na kvalitním zpracování vždy na první místo. Jedinečný design, konstrukce a inovativní prvky. Vše v jedné dodávce, nic není třeby dokupovat: trampolína, obvodová bezpečnostní síť a polstrování, žebřík.. Snadná montáž i demontáž v případě nutnosti přemístění. Značkový výrobek: JUMPKING je největším výrobcem trampolín. Ve světě (USA, Kanada, Mexico, UK, Francie, Německo) se prodá více trampolín JumpKING než od jakékoliv jiné značky.