inzerce, prodej, prodám, bazar

historický nábytek - 30. léta 20 století

Kategorie: Obývací stěny

Prodám soupravu historického, na zakázku vyráběného nábytku z 30. let 20. století, dřevěný masiv, černě lakovaný. Původně část zařízení kubistické vily. Souprava je tvořena obývací stěnou, knihovnou, rozkládacím sofá, rozkládacím jídelním stolem, dvěma křesly, židlemi, psacím stolem a prosklenou kredencí - viz. fotografie. Prodávám výhradně jako komplet, doporučuji prohlídku a zajištění vlastního odvozu.
historický nábytek - 30. léta 20 století
Podobné inzeráty
Prodám lakovaný sekretář: 60. léta,  Tatra Pravenec
Prodám lakovaný retro nábytek. Jedná se o starý nábytek, období 60. léta, vyrobeno Tatra Pravenec, Brusel, navrhl František Jirák. Sekretář příborník neboli obývací stěna za 2.000,-- Rozměry: V 157 x Š 159 X H 48 cm Nálezový stav před renovací. Některé zámky nutno opravit či jenom dát klíč. Skla v pořádku. Nábytek je pevné konstrukce a je umístěn v 1. patře RD, nutno stěhovat po schodech. Stěhování si zajišťuje kupující. POUZE OSOBNÍ ODBĚR. PLATBA HOTOVĚ PŘI PŘEVZETÍ. Tento nábytek se používá jako solitér, je vhodný pro vintage style. Cena nábytku po renovaci cca 90.000,- a více., viz designová studia Panomo s doménou eu, nebo designrobot s doménou cz, a další studia.
Historický nábytek
Nabízím zachovalý historický nábytek za odvoz. Nábytek byl používaný - častečně opotřebený.
Prodám - Historický vlněný nabytek
Prodám historický tmavě hnědý fládrovaný vlněný nábytek. Součástí prodeje je sekretář, knihovna, šatní skříň a jídelní stůl se židlemi. V případě zájmu zašlu více fotografií. Aktuální cena: nabídněte Možnost dopravy: - osobní předání v Rychvaldě Kontakt: E-mail: business.grycmon@ Tel.: +420
Nábytek BAWÁRIA
Bawaria je elegantní sektorový nábytek vyrobený v rustikálním stylu s jemným nádechem romantiky. Sektorový nábytek je sestaven z více komponentů, které Vám umožňují sestavit Vaši oblíbenou místnost přesně podle Vašich představ. Tento sektorový nábytek je vyroben z masivního třešňového dřeva, které nábytku dodává robustní charakter. Rozměry: 1+1 skříń / vitrina DWIT 1 úzká: V 200cm, Š 62cm, HL 40cm, vitrina: DWIT2 V 200cm, Š 100,5cm, HL 40cm, 2 x regál DREG 100: V 200cm, Š 101cm, HL 40cm, komoda DKOM: V 87cm, Š 134cm, HL 49,5cm, konferenční stůl + ochranné sklo : V54cm, Š 12cm, HL 68cm. Nábytek je použítý, ale bez poškození, pouze na úzké skříni oděrky z vnitřní strany od nevystředěných dvířek (viz.foto) Cena dle dohody - nabídněte, sleva až 67% z pořizovací částky možná.
RETRO dřevěný leštěný nábytek 60.-70. léta
Nabízím tento stylový RETRO nábytek z leštěného masivu ze 60. - 70. let minulého století ve velmi zachovalém až zánovním stavu (nutno vidět). Cena: 5000,-Kč za vše nebo nabídněte. K osobnímu odběru v Dobrovicích u Ml. Boleslavi.
nábytek 30.léta
prodám dohodou nábytek 30. léta + 2x lustr