inzerce, prodej, prodám, bazar

historické klaksony Sparton

Kategorie: Veteráni

Prodám 2 klaksony Sparton 12 V, originál patent USA, zachovalé, plně funkční. Dříve se používaly ve starých amerických autech a lodích.
historické klaksony Sparton
Podobné inzeráty
Klakson Sparton typ CL-4 made in US
Prodám původní klakson Sparton typ CL-4. Používá se v různých amerických automobilech z předválečného období. Stav viz. foto. Funkčnost nezkoušena. USA, Packard, Ford, Chevrolet, Buick, Chrysler, GM, Cadillac, Durant, Dodge, DUESENBERG, Essex, Franklin, Hudson, Hupmobile, Jordan, Lincoln, LA SALLE, Nash, OAKLAND, PEERLESS, Pontiac, PIERCE-ARROW, PLYMOUTH, RICKENBACKER, REO, STUDEBAKER, STUTZ, SEARS, TERRAPLANE
Prodám klaksony na jawa 250, 350 kývačka,pérak, ČZ 125 t
Prodám klaksony na jawa 250, 350 kývačka, pérak, ČZ 125t. Klaksony jsou po renovaci komplet FUNKČNÍ, krásny zvuk, vzhed,Nový chrom, TOP STAV. 6V nerez srouby, perovky maticky přesně tak jak to má být orginal. Cena kývačka- 1800 Kč , pérak, ČZ 125t- 3500 Kč. Pokud máte doma klakson a je nefunkční zprovoznit zrenovuji vám ho.
Jawa klaksony
Prodám tyto klaksony cena za celek
houkačky, klaksony na škoda, VAZ, Žiguli,Jawa,trabant
Nabízím starší (funkční i určené k opravě) houkačky (klaksony) na škoda,VAZ,trabant,Jawa.6V,12V.Viz foto. Prodám i jednotlivě.V případě zájmu ověřím stav.Preferují email
Klaksony Jawa, ČZ
Prodám krásný klaksony po renovaci jawa 250, 350 pérak, kyvacka, panelka, ČZ 125 jawa Švéd, všechny funkční. Krásný zvuk TOP STAV! Nový chrom, nerezové srouby, perovky, maticky. Vše jak má byt původní. Mám i 12 V na motocykl kde je namontovano zapalování Vape. Zrenovuji i váš nefunkční klakson, dám mu opět tvář i zvuk jaký má mít pro vašeho miláčka. Cena na péraka, ČZ 125- 3500 Kč, jawa kývačka, panelka 1800 Kč.
Klaksony Jawa 250, 350 kývačka, panelka. TOP STAV
Prodám krásné klaksony na jawa 250, 350 kývačka, panelka. TOP STAV. 6 V všechny funkční. Krásný chrom, nove nerez šroubky. Krásný zvuk.