inzerce, prodej, prodám, bazar

Hisense 55U8GQ, QLED 55" 139 cm 4K Smart tv,Direct LED,120Hz

Kategorie: Televizory

Nová televize Hisense 55U8GQ QLED ve velikosti uhlopříčky 55" / 139 cm.
Původní cena 27´990,-kč.
Záruka do 10/1/25. Top model z modelové řady.

Patentovaná technologie ULED
Základem technologie Ultra LED je výkonný procesor Hi-View Engine, který vyniká kvalitním kontrastním zobrazením barev s lepším jasem, rozlišením i zobrazením pohybu.

Technologie Quantum Dot Colour
Pro maximální kvalitu obrazu disponuje tento televizor technologií Quantum Dot Colour, která výrazně rozšiřuje barevnou škálu. V překladu to znamená, že se základní barvy (červená, zelená a modrá) dají oproti běžným TV mnohem lépe rozlišit a obraz je celkově barevnější a živější.

Kontrastní obraz
Přístroj zvládne ostře vykreslit kontrasty mezi světlými a tmavými prvky v obraze. Nedochází k rozostření obrazu a díky tomu ani ke zvýšené únavě očí.

Dolby Vision a Dolby Atmos
Technologie Dolby Atmos znamená, že si užijete pohlcující zvuk ve hrách, filmech i seriálech. Vždy se budete cítit přímo jako uprostřed akce. Kvalitu obrazu pak výrazně posouvá kupředu také technologie Dolby Vision, která v současné době představuje nejvyspělejší a nejpokročilejší standard HDR. Podporují jej přední producenti a oproti běžnému obrazu dokáže přinést mnohem realističtější barvy – až 40× jasnější a černou až 10× tmavší.

Certifikace IMAX Enhanced
Televize splňuje přísné požadavky inženýrů IMAX a DTS na digitálně remasterovaný obraz a vysoce výkonný zvuk. Při sledování se virtuálně přenesete do příběhu filmu nebo hry a zapomenete na starosti všedního dne. Vychutnejte si svou oblíbenou zábavu ještě intenzivněji, jako byste byli součástí samotného příběhu.

Operační systém VIDAA U5.0
Rychlé reakce a spoustu funkcí vám tato Smart TV nabízí díky prostředí VIDAA U5.0, které přináší spoustu aplikací, jako jsou české VOYO, Netflix, Amazon Prime, RedBull TV, Facebook Watch, UEFA.TV a další.

Obrazovka: QLED, 55" 139 cm, 4k Ultra HD, 120Hz, HDR, Direct LED, lokální řízení jasu

Audio: 60W Dolby Audio, DTS Virtual:X, DTS, stereo, Dolby Atmos, NICAM stereo, Dolby Digital AC4

Vstupy: 4x HDMi 2.1, HDMi ARC, 1x USB 2.0, 1x USB 3.0, CI slot, LAN, IPS panel

Výstupy: optický, sluchátkový

Smart: HbbTv, OS VIDAA U, DLNA, Timeshift, WiFi, int. prohlížeč a aplikace (youtube, netflix a další), FastScan, PVR, přehrávání multimédií z usb/hdd, ovládání hlasem, chytrý ovladač, VRR, ALLM, herní režim, herní tv pro PS5, XBox series, Easy Mirroring, Miracast, zrcadlení obrazu, Wi-Fi, Bluetooth, Chromecast

Více info: bmwacs7l@,
Hisense 55U8GQ, QLED 55" 139 cm 4K Smart tv,Direct LED,120Hz
Podobné inzeráty
Samsung QE65Q80B 120Hz Direct LED 4K Smart 163cm,Dolby Atmos
Nová televize Samsung QLED QE65Q80B. Novinka letošního roku 2022. PC 42´990,-Kč. Výborný model s Direct LED podsvícením, 100/120Hz obrazovkou a s prostorovým zvukem Dolby Atmos. V záruce do 20. března 2025. Klíčové vlastnosti: - Miliarda barevných odstínů a 100% barevný objem s technologií Quantum Dot - Plynulý pohyb a čistá kvalita obrazu díky Motion Xcelerator Turbo+ - Optimalizace obrazu a zvuku za pomoci Quantum Processor 4K - Quantum HDR 1000 se stará o skvostně živé barvy a hlubokou černou - Automatická kalibrace zvuku SpaceFit Sound - Inteligentní propojení s chytrou domácností s podporou SmartThings Dokonalý televizor pro hráče Se Samsung QLED TV si na své přijdou i hráči videoher. Díky funkci Motion Xcelerator Turbo+ si užijí 120Hz obraz až do rozlišení 4K. QLED TV také plně podporuje AMD FreeSync Premium Pro, tedy nejvyšší možný standard této pokročilé technologie, která perfektně synchronizuje obraz s připojeným herním PC či herní konzolí. Každá hra tak bude dokonale plynulá. Kvalitou obrazu rozhodně nezklame Na rozdíl od běžných TV vám vysoké rozlišení 4K na Samsung QLED TV zajišťuje autentický, detailní a plynulý obraz, díky kterému si užijete každý jednotlivý okamžik. Moderní technologie Quantum HDR 1000 se totiž stará o skvostně živé barvy a hlubokou černou. Jednotlivé scény si zároveň zachovají stejnou sytost barev i během slunečného dne. Dokonalé barvy při jakémkoli jasu Přírodní scenérie, městská prostředí i vaši oblíbení herci budou vždy vypadat skvěle – v jasných i ve tmavých scénách. Technologie Quantum Dot použitá v Samsung QLED TV totiž zobrazuje miliardu barev a 100% barevný objem je zárukou toho, že výsledný obraz je správně barevný při všech úrovních jasu. Obrazovka: 65" 163 cm, QLED, Direct LED, 120Hz, 4K Ultra HD, 3800 PQI, PIP, lokální řízení jasu, HDR10+, VA panel Smart: HbbTv, twintuner, DLNA, OS Tizen, integrovaná WiFi, internetový prohlížeč a apliakce (youtube, Netflix atd.), FastScan, přehrávání multimédii z USB/HDD, ovládání hlasem, Bluetooth, AirPlay, Zrcadlení obrazu, ALLM, VRR, herní režim Audio: Dolby Atmos, 60W, 2.2.2CH, Adaptivní zvuk+, Multiroom Link, Q-Symphony, OTS Výstupy: optický Vstupy: 4x HDMI 2.1, HDMI ARC, 2x USB 2.0, CI slot, LAN (ethernet) Kontakty: , ragdul@
Samsung 50" QE50Q80B 120Hz Direct LED 4K Smart 125cm, 2022
Nová televize Samsung QLED QE50Q80B. Novinka letošního roku 2022. PC 109´990,-Kč. V záruce do 19. března 2025. Dokonalý kontrast za všech okolností Obraz plný zářivého jasu, sytých barev a prostorového zvuku je doplněný o automaticky řízené LED diody, které přinášejí unikátní černou a dokonale bílou barvu. Klíčový kontrast tak vytvoří ze sledování oblíbeného filmu či seriálu opravdu nevšední zážitek. Skvělé vyznění zvukových efektů Televizor je vybaven reproduktory s vrchním vyzařováním, které v kombinaci se špičkovou technologií Dolby Atmos přinášejí dokonalý prostorový zvuk. Nechte se vtáhnout do děje i díky skvělému zvuku, který tvoří velkou část zážitku. Kino u vás doma Jste pravý filmový fajnšmekr? Sledujte staré trháky kinematografie v té nejlepší kvalitě. Vše je možné díky optimalizaci obrazu a zvuku za pomoci Quantum Processor 4K. Pomocí analýzy jednotlivých scén zajistí vždy to nejlepší rozlišení. Kvalitou obrazu rozhodně nezklame Na rozdíl od běžných TV vám vysoké rozlišení 4K na Samsung QLED TV zajišťuje autentický, detailní a plynulý obraz, díky kterému si užijete každý jednotlivý okamžik. Moderní technologie Quantum HDR 1000 se totiž stará o skvostně živé barvy a hlubokou černou. Jednotlivé scény si zároveň zachovají stejnou sytost barev i během slunečného dne. Dokonalé barvy při jakémkoli jasu Přírodní scenérie, městská prostředí i vaši oblíbení herci budou vždy vypadat skvěle – v jasných i ve tmavých scénách. Technologie Quantum Dot použitá v Samsung QLED TV totiž zobrazuje miliardu barev a 100% barevný objem je zárukou toho, že výsledný obraz je správně barevný při všech úrovních jasu. Dokonalý televizor pro hráče Se Samsung QLED TV si na své přijdou i hráči videoher. Díky funkci Motion Xcelerator Turbo+ si užijí 120Hz obraz až do rozlišení 4K. QLED TV také plně podporuje AMD FreeSync Premium Pro, tedy nejvyšší možný standard této pokročilé technologie, která perfektně synchronizuje obraz s připojeným herním PC či herní konzolí. Každá hra tak bude dokonale plynulá. Zůstaňte v obraze s dynamickým zvukem Kalibrace zvuku SpaceFit Sound automaticky analyzuje vaše prostory a přizpůsobuje jim nastavení. Obrazovka: 50" 125 cm, QLED, Direct LED, 100-120Hz, 4K Ultra HD, 3800 PQI, PIP, lokální řízení jasu, HDR10+, VA panel Smart: HbbTv, twintuner, DLNA, OS Tizen, integrovaná WiFi, internetový prohlížeč a apliakce (youtube, Netflix atd.), FastScan, přehrávání multimédii z USB/HDD, ovládání hlasem, Bluetooth, AirPlay, Zrcadlení obrazu, ALLM, VRR, herní režim Audio: Dolby Atmos, 60W, 2.2.2CH, Adaptivní zvuk+, Multiroom Link, Q-Symphony, OTS Výstupy: optický Vstupy: 4x HDMI 2.1, HDMI ARC, 2x USB 2.0, CI slot, LAN (ethernet) Kontakty: , ragdul@
Samsung QE55Q77B 120Hz Direct LED 4K Smart 138cm, 2022
Nová televize Samsung QLED QE55Q77B. Novinka letošního roku 2022. Původní cena 29´990,-Kč. Záruka do 21. února 2025. Kino u vás doma Sledujte staré trháky kinematografie v té nejlepší kvalitě. Vše je možné díky optimalizaci obrazu a zvuku za pomoci Quantum Processor 4K. Pomocí analýzy jednotlivých scén zajistí vždy to nejlepší rozlišení. Dokonalý televizor pro hráče S QLED TV si na své přijdou i hráči videoher. Díky funkci Motion Xcelerator Turbo Pro si užijí 120Hz obraz až do rozlišení 4K. Samsung QLED TV také plně podporuje AMD FreeSync Premium Pro, tedy nejvyšší možný standard této pokročilé technologie, která perfektně synchronizuje obraz s připojeným herním PC či herní konzolí. Každá hra tak bude dokonale plynulá. Hrajte na své TV i bez konzole Výhodné členství Xbox Game Pass otevírá knihovnu nabitou hrami všech žánrů i legendárními sériemi, které si můžete vychutnat i bez použití PC či konzole. Rozdíl v barevnosti a kontrastu, který vidíte Černá je černější, bílá zářivější a barvy živější a realističtější. Dynamické mapování tónů v rámci HDR10+ analyzuje a ladí každý snímek, takže je scéna barevnější, kontrastnější, a ve výsledku také detailnější. Inovativní podsvícení Dual LED Ještě vylepšuje špičkový kontrast vašeho televizoru. Umí optimalizovat barevný tón podsvícení na základě toho, co právě sledujete. Dokonalé barvy při jakémkoli jasu Přírodní scenérie, městská prostředí i vaši oblíbení herci budou vždy vypadat skvěle – v jasných i ve tmavých scénách. Technologie Quantum Dot použitá v Samsung QLED totiž zobrazuje miliardu barev a 100% barevný objem je zárukou toho, že výsledný obraz je správně barevný při všech úrovních jasu. Neskutečně skutečný obraz Obraz na Samsung QLED TV získává doslova novou hloubku. Inteligentní funkce Real Depth Enhancer pokročilým způsobem napodobuje lidské oko a zpracovává hloubku obrazu zvýšením kontrastu na objektu umístěným v popředí, zatímco objekty v pozadí zůstávají beze změny. Stanete se tak svědky obrazu, který je skutečně věrný realitě. Kalibrace zvuku SpaceFit Sound Automaticky analyzuje vaše prostory a přizpůsobuje jim nastavení. Vždy docílíte živého a realistického audia, které se zamilujete. Obrazovka: 55" 138 cm, QLED, Direct LED, 100/120Hz, 4K Ultra HD, 3400 PQI, PIP, lokální řízení jasu, HDR10+, Smart: HbbTv, twintuner, DLNA, OS Tizen, integrovaná WiFi, internetový prohlížeč a apliakce (youtube, Netflix atd.), DLNA, FastScan, přehrávání multimédii z USB/HDD, ovládání hlasem, Bluetooth, AirPlay, Zrcadlení obrazu, ALLM, VRR, herní režim Audio: Dolby Digital Plus, 20W, Adaptivní zvuk Výstupy: optický Vstupy: 4x HDMI 2.1, HDMI ARC, 2x USB 2.0, CI slot, LAN (ethernet) Kontakty: , ragdul@
Samsung NEO QLED 4K Smart tv QE65QN85B Direct LED, 120Hz
Nová televize QE65QN 85B 163cm od firmy Samsung. Novinka 2022 NEO QLED s Direct LED přímým zadním podsvícením, 100/120Hz dipslayem a prostorovám zvukem Dolby Atmos. Původní cena 50´106,-Kč. V záruce do 20. března 2025. Quantum Matrix Přináší precizní kontrast díky inteligentnímu řízení špičkových diod Quantum Mini LED. Výsledkem je neuvěřitelně ostrý a detailní obraz, ať se jedná o záběry plné světla, nebo naopak tmavé scény. Xbox Game Pass Otevírá knihovnu nabitou hrami všech žánrů i legendárními sériemi, které si můžete vychutnat i bez použití PC či konzole. Navíc se pravidelně plní novinkami s možností jejich vyzkoušení hned v první den vydání. Inovativní procesor S funkcí strojového učení. Ten přináší dokonale precizní a adaptivní zážitek ze sledování, který ještě vylepší sledovaný obsah. Technologie AI upscaling posléze zajistí, že vždy získáte plné 4K rozlišení – i kdyby to původní mělo být podstatně nižší. Dynamické mapování tónů HDR10+ pro syté barvy Zdokonaluje obsah po jednotlivých scénách, což vám umožní vidět všechny nuance, barevné tóny a vysoký kontrast jako v reálném životě. Skvělé vyznění zvukových efektů Je vybaven reproduktory s vrchním vyzařováním, které v kombinaci se špičkovou technologií Dolby Atmos přinášejí dokonalý prostorový zvuk. Nechte se vtáhnout do děje i díky skvělému zvuku, který tvoří velkou část zážitku. Real Depth Enhancer Pokročilým způsobem napodobuje lidské oko a zpracovává hloubku obrazu zvýšením kontrastu na objektu umístěným v popředí, zatímco objekty v pozadí zůstávají beze změny Motion Xcelerator Turbo+ Hráči si užijí 120Hz obraz až do rozlišení 4K. Neo QLED TV také plně podporuje AMD FreeSync Premium Pro, tedy nejvyšší možný standard této pokročilé technologie, která perfektně synchronizuje obraz s připojeným herním PC či herní konzolí. Obrazovka: NEO QLED, 163 cm (65"), 4K Ultra HD, QLED (Quantum Dot), HDR, Direct LED, MiniLED, lokální řízení jasu (Micro Dimming), obraz v obraze (PIP) Zvuk: Dolby Atmos, 60 W, 2.2.2CH, Adaptivní zvuk+, Multiroom Link, Bluetooth Audio, Zvuk sledující pohyb (OTS), SpaceFit - kalibrace zvuku Výstupy: optický Vstupy: 4x HDMI 2.1, HDMI ARC, 2x UDB 2.0, CI slot, LAN (Ethernet) Smart TV: HbbTV, Bluetooth, AirPlay, zrcadlení obrazu, Wi-Fi, DLNA, OS Tizen, nahrávání na USB/HDD, Fast scan, ovládání hlasem, chytrý ovladač, webové aplikace, ALLM, VRR, herní režim Kontakty: ragdul@,
120Hz Samsung QE75QN85B NEO QLED 4K Smart tv, Direct LED
Nová televize Samsung QE75QN 85B 189cm. Novinka 2022 NEO QLED s Mini LED technologií. Původní cena 80´559,-Kč. V záruce do 19. března 2025. Klíčové vlastnosti: Inteligentní procesor Neo Quantum Processor 4K Miliarda barevných odstínů s Quantum Dot Ultraširoké pozorovací úhly Realistický, dynamický zvuk následující akci (OTS) Motion Xcelerator Turbo+ pro plynulý pohyb a čistou kvalitu obrazu Inteligentní propojení s chytrou domácností Inovativní procesor S funkcí strojového učení. Ten přináší dokonale precizní a adaptivní zážitek ze sledování, který ještě vylepší sledovaný obsah. Technologie AI upscaling posléze zajistí, že vždy získáte plné 4K rozlišení – i kdyby to původní mělo být podstatně nižší. Motion Xcelerator Turbo+ Hráči si užijí 120Hz obraz až do rozlišení 4K. Neo QLED TV také plně podporuje AMD FreeSync Premium Pro, tedy nejvyšší možný standard této pokročilé technologie, která perfektně synchronizuje obraz s připojeným herním PC či herní konzolí. Skvělé vyznění zvukových efektů Je vybaven reproduktory s vrchním vyzařováním, které v kombinaci se špičkovou technologií Dolby Atmos přinášejí dokonalý prostorový zvuk. Nechte se vtáhnout do děje i díky skvělému zvuku, který tvoří velkou část zážitku. Obrazovka: NEO QLED, 189 cm (75"), 4K Ultra HD, QLED (Quantum Dot), HDR, Direct LED, MiniLED, lokální řízení jasu (Micro Dimming), obraz v obraze (PIP), 100/120Hz Zvuk: Dolby Atmos, 60 W, 2.2.2CH, Adaptivní zvuk+, Multiroom Link, Bluetooth Audio, Zvuk sledující pohyb (OTS), SpaceFit - kalibrace zvuku Výstupy: optický Vstupy: 4x HDMI 2.1, HDMI ARC, 2x UDB 2.0, CI slot, LAN (Ethernet) Smart TV: HbbTV, Bluetooth, AirPlay, zrcadlení obrazu, Wi-Fi, DLNA, OS Tizen, nahrávání na USB/HDD, Fast scan, ovládání hlasem, chytrý ovladač, webové aplikace, ALLM, VRR, herní režim Kontakty: ragdul@,
Hisense 65U7QF, QLED 65" 163cm 4K Smart tv, Direct LED, 20W
Nová televize Hisense 65U7QF QLED ve velikosti uhlopříčky 65" / 163 cm. Původní cena 25´990,-kč. Záruka do 9/12/24. Řada U7QF od Hisense přináší špičkový obraz, dechberoucí zvuk a stejně skvělé chytré funkce, abyste si mohli užívat nejen televizní vysílání, ale i prémiový obsah v té nejvyšší kvalitě. Kvalita obrazu stojí zejména na technologii Quantum Dot s bohatou paletou odstínů a 4K Ultra HD rozlišení s Dolby Vision HDR, zatímco perfektní zvuk přináší technologie Dolby Atmos. ULED TV To nejlepší si můžete užít díky technologii Hisense ULED. Pod ní se skrývají špičkové technologie, patentovaný hardware a software pro dechberoucí obraz – ten nejlepší kontrast, barvy i detaily. Technologie Quantum Dot (QLED) Pro maximální kvalitu obrazu disponuje tento ULED televizor technologií Quantum Dot, která výrazně rozšiřuje barevnou škálu. V překladu to znamená, že se základní barvy (červená, zelená a modrá) dají oproti běžným TV mnohem lépe rozlišit a obraz je celkově barevnější a živější. Lokální stmívání nabízí až 90 nezávislých zón podsvícení. To ve spojení s technologií Full Array Local Dimming (Lokální stmívání na celé ploše obrazovky) znamená inteligentní správu podsvícení tak, abyste dosáhli hlubší černé a jasnější bílé. Výsledkem jsou dynamické zážitky ze sledování filmů, seriálů, sportu, ale i obyčejného zpravodajství. Dolby Vision HDR Představuje nejvyspělejší a nejpokročilejší standard HDR. Podporují jej přední producenti a oproti běžnému obrazu dokáže přinést mnohem realističtější barvy – až 40× jasnější a černou až 10× tmavší. Dolby Atmos Užijete pohlcující zvuk ve hrách, filmech i seriálech. Vždy se budete cítit přímo jako uprostřed akce. Operační systém VIDAA U4 Rychlé reakce a spoustu funkcí vám tato Smart TV nabízí díky prostředí VIDAA U4, které přináší spoustu aplikací. Aplikace Remote NOW Dostupná pro Android, iOS. Umožňuje ovládat TV, ale také umožní streamovat obraz z TV do smartphonu či tabletu. Herní mód U závodních/sportovních her jistě oceníte, vstupní zpoždění může klesnout až na 16 ms. HI-VIew Engine Optimalizuje v reálném čase kvalitu obrazu na základě každé scény a vlastností každého pixelu, abyste se za každé situace mohli těšit z dechberoucí podívané. Další technické specifikace: - 163cm /65" velká QLED 4K obrazovka s Direct LED podsvícením, lokálním řízením jasu s HDR - HbbTv, VIDAA U operační systém, integrovaná Wi-Fi, internetový prohližeč a aplikace (Youtube, Netflix, Voyo, a další) - DLNA, Timeshift, PVR (záznam na USB/HDD), přehrávaní z USB/HDD, Fast Scan, bluetooth - Audio: Dolby Atmos s výkonem 20W, NICAM stereo - 4X HDMI, HDMi ARC, 2X USB 2.0, CI slot, Lan (ethernet) - optický výstup - Amazon Alexa, modelový rok 2020, černá barva, hotelový a rodičovský mód, teletext Více info: bmwacs7l@,