inzerce, prodej, prodám, bazar

Herní volant

Kategorie: Ostatní

Prodám herní volant Thrustmaster T80 Ferrari 488 GTB pro ps5 ps4 a Pc bez originální krabice. Plně funkční.
Herní volant
Podobné inzeráty
NOVÉ herní sluchátka Trust gaming headset Ziva
Prodám nové ještě zabalené herní sluchátka s mikrofonem. Posílám přes balíkovnu (+65Kč), přes Zásilkovnu (+79Kč) nebo osobní odběr v Mukařově. Info od výrobce: Herní sluchátka - drátová, s mikrofonem, přes hlavu, okolo uší, uzavřená konstrukce, 3,5 mm Jack, pro PC, herní režim, s ovládáním hlasitosti, frekvenční rozsah 20-20000 Hz, citlivost 105 dB/mW, impedance 32 Ohm, měnič 40 mm, kabel 1,8 m
Herní/streamovací příslušenství k PC
Dobrý den, zvažuji prodej svého herního příslušenství vhodného pro začínající streamery. !NEOBSAHUJE POČÍTAČ! V příslušenství je vše co potřebujete stačí jen připojit počítač. Vše plně funkční, všechny kabely potřebné pro připojení jsou součástí prodeje. Prosím nejdříve pište, děkuji. Herní klávesnice Aurora K-3 Herní myš Zelotes C-12 Herní sluchátka Niceboy Oryx X200 Streamovací mikrofon Yenkee YMC 1030 Elgato Stream Deck Monitor Dell Chladící podložka pod notebook Zalman Podložka pod myš Redragon
DORRISO RGB herní podložky pod myš XXL
Na prodej DORRISO RGB herní podložky pod myš XXL, je nová. RGB herní podložka pod myš Velká: 900 x 400 x 3 mm. Design s RGB LED podsvícením. RGB měkká podložka pod myš má skutečný RGB podsvícený efekt, k dispozici je 12 režimů osvětlení. Pokud chcete, můžete světlo vypnout. Můžete také použít duhový režim v souladu s podsvícenou mechanickou klávesnicí a myší. ► 12 světelných režimů: Super Glow Fiber, barevně přizpůsobitelné osvětlení poskytuje charakteristický vzhled. Vyberte si z 12 světelných režimů: Duhové dýchání, Červená, Fialová, Modrá, Azurová, Zelená, Žlutá, Oranžová, Bílá, Purpurová, Magický blesk, Magický pomalu. Dvakrát klikněte na přepínač: Přepínání mezi plným a polovičním světlem. Dlouhým stisknutím 3 sekundy stroj vypnete. ► XXL velké podložky pod myš: 900 x 400 x 3 mm. Herní podložka pod myš se perfektně vejde na váš pracovní stůl a poskytne dokonalý prostor pro pohyb. Platí pro všechny typy klávesnic a myší a poskytuje dostatek prostoru pro profesionální hraní her nebo kancelářskou práci. Žhavé vlákno a měkký látkový povrch s protiskluzovou gumovou základnou zajišťují přesné, přesné ovládání myši a konzistentní stabilitu na vašem stole. ► Pohodlné a snadné: Plug and play. Tato podsvícená RGB podložka pod myš je napájena přes USB a funguje bez ovladače. Jedno ovládací tlačítko dvojí použití: Jedno se používá pro zapnutí/vypnutí a druhé se používá pro změnu režimů osvětlení RGB a jasu.
Herní volant HORI RWA
Prodam herní volant k PC(komapatibilni i s xbox zařízeními), volant je málo používaný, stav má jako nový, prodavam z důvodu že na něm nehrají..
Herní stůl E-Blue
Herni stůl s led osvětlením,top stav.
Herní Logitech G533 Wireless Gaming v pěkném stavu
Prodám málo nepoužívaná, funkční bezdrátová sluchátka. Herní sluchátka - bezdrátová, s mikrofonem, přes hlavu, okolo uší, uzavřená konstrukce, radiofrekvenční připojení, USB-A, pro PC, herní režim, prostorový zvuk 7.1, s ovládáním hlasitosti, frekvenční rozsah 20-20000 Hz, citlivost 107 dB/mW, impedance 32 Ohm, měnič 40 mm, odnímatelný kabel 2 m, výdrž baterie až 15 h.