inzerce, prodej, prodám, bazar

HERNÍ SESTAVA

Kategorie: Ostatní

Dobrý den prodám herní sestavu
Xbox series s kupován za 8000
Monitor Samsung 144hz kupován za 3500
Xbox series white controler
gaming Halfing bezdrátová i drátová (červené spínače) kupována za 1000 ve slevě
gaming XXL podložka kupována za 500 ve slevě
White shark herní myš kupována za 600
Cenu nabídněte !!!
HERNÍ SESTAVA
Podobné inzeráty
Kancelářské vybavení z insolvenčního řízení
Insolvenční správce nabízí k prodeji movitý majetek z majetkové podstaty dlužníka HATO, spol. s r.o., IČO 61325023, sídlem Na Florenci 1686/9, 110 00 Praha 1 (dále jen „Dlužník“). Insolvenční řízení Dlužníka je vedené u Městského soudu v Praze pod sp. zn. MSPH 89 INS 22656/2020. Do majetkové podstaty Dlužníka byl sepsán movitý majetek uvedený v soupisu majetkové podstaty zveřejněném na insolvenčním rejstříku v insolvenčním řízení Dlužníka dne 22.2.2022 pod číslem dokumentu B-25. Jedná se o položky soupisu majetkové podstaty číslo: 5 - Kancelářské zařízení, kancelářská sestava (policové skříně sestava 3ks, pohovka hnědá dvoumístná, psací stůl sestava 3ks, zrcadlo nástěnné 150x50 cm, židle kancelářské černá na kolečkách, židle kancelářské červená, 2x PC sestava - počítač, monitor a klávesnice, kompaktní síťová multifunkční tiskárna HP LaserJet M1212nf MFP, nástěnné hodiny) Zpeněžení majetku zapsaného do majetkové podstaty podléhá režimu zákona č. 182/2006 Sb., o úpadku a způsobech jeho řešení. (insolvenční zákon). Insolvenční správce nabízí výše uvedené položky soupisu majetkové podstaty k přímému prodeji za následujících podmínek: – Prodáno bude zájemci, který učiní nejvyšší nabídku po odsouhlasení kupní ceny zástupcem věřitelů. – Kupní cena bude na účet majetkové podstaty zaplacena nejpozději ke dni podepsání kupní smlouvy. – Insolvenční správce si vyhrazuje právo kteroukoli z nabídek bez udání důvodu odmítnout a soutěž bez udání důvodu zrušit. – Nabídku je nutno podat na každou položku zvlášť v částce bez DPH (Dlužník je plátce DPH) a to na email: lee.louda@ nebo na adresu insolvenčního správce: Ing. Lee Louda, PhD., Vodičkova 41, 110 00 Praha 1. V nabídce přesně specifikujte osobu podávající nabídku a uveďte kontaktní telefon. Bližší informace k nabízenému majetku: Prohlídka možná v Brně po předchozí domluvě.
NOVÉ herní sluchátka Trust gaming headset Ziva
Prodám nové ještě zabalené herní sluchátka s mikrofonem. Posílám přes balíkovnu (+65Kč), přes Zásilkovnu (+79Kč) nebo osobní odběr v Mukařově. Info od výrobce: Herní sluchátka - drátová, s mikrofonem, přes hlavu, okolo uší, uzavřená konstrukce, 3,5 mm Jack, pro PC, herní režim, s ovládáním hlasitosti, frekvenční rozsah 20-20000 Hz, citlivost 105 dB/mW, impedance 32 Ohm, měnič 40 mm, kabel 1,8 m
Herní/streamovací příslušenství k PC
Dobrý den, zvažuji prodej svého herního příslušenství vhodného pro začínající streamery. !NEOBSAHUJE POČÍTAČ! V příslušenství je vše co potřebujete stačí jen připojit počítač. Vše plně funkční, všechny kabely potřebné pro připojení jsou součástí prodeje. Prosím nejdříve pište, děkuji. Herní klávesnice Aurora K-3 Herní myš Zelotes C-12 Herní sluchátka Niceboy Oryx X200 Streamovací mikrofon Yenkee YMC 1030 Elgato Stream Deck Monitor Dell Chladící podložka pod notebook Zalman Podložka pod myš Redragon
DORRISO RGB herní podložky pod myš XXL
Na prodej DORRISO RGB herní podložky pod myš XXL, je nová. RGB herní podložka pod myš Velká: 900 x 400 x 3 mm. Design s RGB LED podsvícením. RGB měkká podložka pod myš má skutečný RGB podsvícený efekt, k dispozici je 12 režimů osvětlení. Pokud chcete, můžete světlo vypnout. Můžete také použít duhový režim v souladu s podsvícenou mechanickou klávesnicí a myší. ► 12 světelných režimů: Super Glow Fiber, barevně přizpůsobitelné osvětlení poskytuje charakteristický vzhled. Vyberte si z 12 světelných režimů: Duhové dýchání, Červená, Fialová, Modrá, Azurová, Zelená, Žlutá, Oranžová, Bílá, Purpurová, Magický blesk, Magický pomalu. Dvakrát klikněte na přepínač: Přepínání mezi plným a polovičním světlem. Dlouhým stisknutím 3 sekundy stroj vypnete. ► XXL velké podložky pod myš: 900 x 400 x 3 mm. Herní podložka pod myš se perfektně vejde na váš pracovní stůl a poskytne dokonalý prostor pro pohyb. Platí pro všechny typy klávesnic a myší a poskytuje dostatek prostoru pro profesionální hraní her nebo kancelářskou práci. Žhavé vlákno a měkký látkový povrch s protiskluzovou gumovou základnou zajišťují přesné, přesné ovládání myši a konzistentní stabilitu na vašem stole. ► Pohodlné a snadné: Plug and play. Tato podsvícená RGB podložka pod myš je napájena přes USB a funguje bez ovladače. Jedno ovládací tlačítko dvojí použití: Jedno se používá pro zapnutí/vypnutí a druhé se používá pro změnu režimů osvětlení RGB a jasu.
stavební buňka, sestava buněk, kanceláře, buňky
Nabízíme kontejnerovou sestavu stavebních buněk. Celkem 6ks kontejnerů v dobrém technickém stavu. Sestava obsahuje také hygienické zázemí. Sestava buněk je využitelná jako zázemí firmy, zařízení staveniště, obytné kontejnery. Cena k jednání.
dřevěná sestava  se skluzavkou a dvěma houpačkami
Prodám komplet celou dětskou zahradní sestavu - dřevěná konstrukce včetně skluzavky a dvou závěsných houpaček. Sestava už má něco za sebou, už je opravovaná přídavným bočním hranolem u schodů (lze vidět i na fotografii), ale stále funkční a u nás už bohužel nevyužívaná, děti jsou velké. Skluzavka je kvalitní, laminátovaná, objednávaná zvlášť přímo u výrobce skluzavek. Je pouze po zimě znečištěná, není nikde prasklá. V ceně taktéž dvě houpačky. Sestava pouze pro zájemce, který si zajistí sám odvoz. Případné dotazy zodpovím na tel. 733-113 226.