inzerce, prodej, prodám, bazar

Herní ovladač ipega

Kategorie: Ostatní

Prodám herní ovladač značky ipega, který je schopen díky velké roztažnosti pojmout i tablet. Je opatřen velkým množstvím tlačítek a vlastní baterií. Ovladač je velmi pohodlný do ruky. Již nevyužiji. Cena 200kč + poštovné (zásilkovna).
Herní ovladač ipega
Podobné inzeráty
Herní mobilní ovladač Ipega 9083S Upgraded
Herní mobilní ovladač Ipega 9083S Upgraded Plně funkční!
Novy Gamepad iPega k telefonu
Novy Gamepad (herni ovladac) iPega pro telefony. Pouze osobne
Herní ovladač
Herní ovladač Ipega, párkrát použity, pro mobil i menší tablet.
Herní ovladač Trust BOSI
Prodám herní ovladač Trust BOSI gxt 590, který lze použít jak k telefonu, tak k PC. Je vybaven integrovaným držákem na mobil, který lze schovat do těla ovladače a použít jako PC ovladač. Ovladač má vlastní baterii s velkou výdrží. K ovladači je originální krabice, která je u zavírání poškozená, BT konektor do PC a napájecí kabel. Byl použit párkrát. Cena 500kč + poštovné (zásilkovna)
Nový herní ovladač, gamepad trust
Prodám herní ovladač, gamepad trust. Ovladač je prakticky nový jen vybalený z krabice. Kupovaný 5.1.2023, dodám i s účtenkou. Ovladač je bezdrátový a s Windows funguje výborně. Pohodlně se drží a funguje skvěle. Prodávám z důvodu nefunkčnosti se systémem macOS, tudíž jej nevyužiji. Nechám za 600 Kč i s poštovným, které zaplatím já.
LED MODULÁRNÍ  OSVĚTLENÍ NANOLED-HEXA-IR
HERNÍ MODULÁRNÍ LED OSVĚTLENÍ NANOLED-HEXA-IR (DÁLKOVÝ OVLADAČ) Led modulární osvětlení ve tvaru šestiúhelníku - můžete libovolně poskládat do požadovaného tvaru. Součástí balení je 6 ks - v případě potřeby lze dokoupit a připojit další pro vytvoření velkého obrazce. Díky jednoduchému napájení přes USB kabel, lze připojit k jakémukoli zdroji - powerbanka, počítač, notebook, adaptér od mobilního telefonu, apod. Součástí balení je také dálkový ovladač. Osvětlení lze umístit na stůl, nebo nalepit na stěnu. DÁLKOVÝ OVLADAČ: ANO POČET DÍLŮ: 6 NAPÁJENÍ: USB - LZE VYUŽÍT JAKÝKOLI ADAPTÉR, NOTEBOOK, APOD. ADAPTÉR NENÍ SOUČÁSTÍ BALENÍ V BALENÍ: 6X SADA (SVĚTLO+PROPOJKY+ÚCHYTY+NÁLEPKY) 1X STOJÁNEK 1X DÁLKOVÝ OVLADAČ(BATERIE SOUČÁSTÍ) 1X USB KABEL A-A PRO FAKTURU ZAŠLETE FAKTURAČNÍ ÚDAJE info@ ODESLÁNÍ: ZÁSILKOVNOU 79,- KČ PLATBA PŘEVODEM ZÁSILKOVNOU 119,- KČ PLATBA DOBÍRKOU