inzerce, prodej, prodám, bazar

HELO Tylo LOW Trend ovládací jednotka

Kategorie: Ostatní

Nabízím ovládací jednotku od finské firmy Helo a Tylo LOW TRend nová nepoužitá.
HELO Tylo  LOW Trend ovládací jednotka
Podobné inzeráty
Saunove topidlo Tylo SE8 8kW
Použité avsak plne funkcni Topidlo Tylo SE8 s novou regulací Tylo h1. Bylo v provozu cca dva roky. PC SE8+h1 12300+8230=20530.- Prodavame za 11000.- vc. dopravy PPL Vyprodej, nevztahuje se zaruka. Topidlo ma na sobe z boku a cela povrch termoshield - plsteny povrch který nepopálí. Velmi kvalitní švédské topidlo. dodavka: topidlo, cidlo 5m, regulůace, navod, sroubky. Na propojeni regulace a topida je potreba UTP stineny kabel, mohu poskytnout dle potreby. Nabizim i kameny do topidla 20kg/550,.kč
saunové ovládání Harvia Xénio kombi set nový rozbalený
Nabízím ovládací jednotku pro saunová kamna 3F od firmy HARVIA typ Xénio kombi suchá sauna a pára regulace - řídící jednotka s dotykovým ovládacím panelem Harvia xenio cx110 je určena k ovládání elektrických saunových kamen s výparníkem, tzv. "combi kamna". Skládá se z ovládacího panelu, silové části a vlhkostního a teplotního čidla s pojistkou proti přehřátí. Pomocí jednotky lze ovládat spuštění nebo vypnutí kamen, teplotu, osvětlení, ventilaci a výparník. Řídící jednotka zajišťuje moderní a stylové ovládání sauny. Dotykový ovládací panel může být umístěn na stěnu téměř v každém prostoru - v sauně, koupelně, šatně nebo dokonce v obývacím pokoji. Ovládací panel je možné upevnit na stěnu nebo zapustit do povrchu stěny a vytvožit tak hladký decentní vzhled. Teplotní rozsah nastavení: 40 až 110° C. Rozsah nastavení vlhkosti: 20-80 rH. Provozní rozsah nastavení času: Rodinná sauna 1-6 h. Komerční sauna 1-12 h. Rozsah nastavení času 0-12 h. Maximální výstup na ohřívač je 11 kW, na topení Combi s stykač 11 kW. silová jednotka napětí 400 V 3N. Obsah: kontrolní panel, silová jednotka, teplotní čidlo s kabelem 4 m, komunikační kabel 5 m doplňkově lze prodloužit Součástí každé řídicí jednotky Harvia Xenio je silová část která může být umístěná v technické místnosti odkud se spíná topidlo. dotazy na tel.
KDS Sedlčany s 8 noži Trend a vidlicí
Blok na nože z bukového dřeva, obsahující 8 kvalitních kuchyňských nožů KDS Trend a vidlicí řady Trend
Hunter ovládací jednotka - 2 sekce | X-CORE-201i-E
Prodám ovládací jednotku Hunter na 2 sekce. Pouze vyzkoušená, dále nepoužitá. Jako nová, včetně návodu. Bez trafa. Osobní odběr Černý Most nebo pošlu zasilkovnou. info: Ovládací jednotka X-core vhodná pro zahrady rodinných domů, 2 sekce, 3 programy, Smart Port pro možnost dálkového ovládání, automatická úprava zavlažování Solar Sync, pauzy mezi sekcemi, vsakovací pauzy a cykly.
KETO Life LOW CARB Osvěžující sirup HRUŠKA 500 ml
KETO Life LOW CARB Sirup s Imuregenem - příchuť hruška (500 ml - min. 20 porcí). Nízkoenergetický nápojový koncentrát s výbornou letní chutí hrušky. Skvělé osvěžení bez zbytečných kalorií, vhodný do keto diety a při low carb stravování. Hruškový sirup obsahuje jen 1 g cukru na 1 litr nápoje, a tak je vhodný pro všechny, kdo si hlídají linii. Sirup obsahuje Imuregen, který pomáhá lidem s oslabenou imunitou a chronickou únavou. Vyzkoušejte ho a posilte své tělo v boji proti nemocem, únavě a stresu. Příprava: 25 ml koncentrátu zřeďte v 1000 ml vody (poměr ředění 1 : 40). Ředění je možné upravit dle chuti. Odměrka je součástí balení. Hruškové letní osvěžení je bez lepku a bez laktózy.:-)
KETO LOW CARB CUKR STOP Sirup Premium Mojito 485 ml
KETO LOW CARB CUKR STOP Sirup Premium Mojito nápojový koncentrát pro výrobu nápojů při KETO dietě, Low Carb a redukční dietě a dále pro všechny, kteří nechtějí nebo nemohou přijímat žádný cukr. Sirup MOJITO dodá osvěžující chuť máty a limetek. Stačí přidat perlivou, či neperlivou vodu a během chvíle si můžete pochutnat na lahodném nápoji. Nápoj můžete vylepšit podle Vašich představ, např. kvalitním bílým rumem, kostkami ledu a limetkou.:-) - neobsahuje bílý cukr, nezvyšuje hladinu krevního cukru - bez konzervantů - extra chuťově vydatný - slazeno stévií - glykemický index 25 Produkt neobsahuje řepný cukr jako všechny ostatní potraviny, které mají stejný charakter a složení. Konzumace potravin obsahující fruktózu vede k menšímu nárůstu hladiny glukózy v krvi ve srovnání s potravinami obsahující sacharózu nebo glukózu. Doporučené dávkování: přidejte sirup v poměru 1:15, jedna polévková lžíce do 250 ml vychlazené neperlivé či perlivé vody a jemně promíchejte. Balení: 485 ml.