inzerce, prodej, prodám, bazar

Helma na motorku/skútr

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Helma je jako nová, vzata cca třikrát. Prodávám, protože jsem přišla o skútr. Helma je velice pohodlná, nikde netlačí a uvnitř je zcela nepoškozená. Napis samozřejmě odstranim ????Jsem ochotná se domluvit na slevě při rychlém jednání.
Helma na motorku/skútr
Podobné inzeráty
Helma na motorku s rohy Harley Davidson
Přilba, helma s rohy, otevřená helma, helma na chopper, helma Harley, helma na motorku.
Helma na motorku XL motocyklová přilba na skůtr vel. 61-62
Helma na motorku XL motocyklová přilba na skůtr vel. XL (61-62cm), dobrý stav, jen uvnitř trochu uvolněná látka a zašmudlaná makeupu, označení modelu: Krazy Helmets, odnímatelný kšilt, poutko na upnutí brýlí, homologace E3, váha 950g, černá barva.
Výklopná helma na motorku, skútr. ZED F18, vel. L
Prodám výklopnou helmu na motorku, skútr. ZED F18, vel. L. Pinlock folie, orig krabice a vak na helmu. Nová helma, neježděná, nevymačkaná. výklopná přilba, polykarbonátová skořepina, výsuvná sluneční clona, protimlžící folie FogCity® Start součástí, plně odnímatelná a pratelná výstelka z prodyšného materiálu, odnímatelný nosní a bradový deflektor, dobře dostupný vnější zámek otevírání výklopné části, zapínání řemínku pomocí mikrometrické přezky, hmotnost přilby ±1730 g. homologace ECE 22.05. Osobní předání po tel domluvě, odeslání Zásilkovnou po zaplacení poštovného předem. Sháníte ještě nějaké motooblečení? Podívejte se všechny inzeráty uživatele.
Helma na motorku, skútr Cassida, vel. XL
Prodám otevřenou helmu na motorku, skútr Cassida Reflex, vel. XL (61cm) , nepoužitá, nevymačkaná. V pravé spodní části asi při výrobě zůstalo asi trochu lepidla, viz foto. Vak na helmu. Helma s dlouhým čirým plexi. Reflexní odrazka v týlové části přilby. Plně odnímatelná a pratelná výstelka z prodyšného materiálu. Zapínání řemínku pomocí mikrometrické přezky. Materiál: polykarbonát. Hmotnost přilby ±1270 g. Homologace: ECE 22.05. Osobní předání po tel domluvě, odeslání Zásilkovnou po zaplacení poštovného předem.
Otevřená helma na motorku skútr Cassida Reflex, vel. M
Prodám otevřenou helmu na motorku, skútr Cassida Reflex, vel. M. Černá matná, nepoužitá, nevymačkaná. Vak na helmu. Helma disponuje dlouhým čirým plexi. Stylová reflexní odrazka v týlové části přilby. Plně odnímatelná a pratelná výstelka z prodyšného materiálu. Zapínání řemínku pomocí mikrometrické přezky. Materiál: polykarbonát. Hmotnost přilby ±1270 g. Homologace: ECE 22.05. Osobní předání po tel domluvě, odeslání Zásilkovnou po zaplacení poštovného předem.
Výklopná helma na motorku skútr ZED, vel. S
Prodám výklopnou helmu na motorku, skútr. ZED F18, vel. S, barva: černá matná. Pinlock folie, orig krabice a vak na helmu. Nová helma, neježděná, nevymačkaná! V zadní části na hraně lehce odřený lak - viz. foto. Proto prodávám za 1600Kč. výklopná přilba, polykarbonátová skořepina, výsuvná sluneční clona, protimlžící folie FogCity® Start součástí, plně odnímatelná a pratelná výstelka z prodyšného materiálu, odnímatelný nosní a bradový deflektor, dobře dostupný vnější zámek otevírání výklopné části, zapínání řemínku pomocí mikrometrické přezky, hmotnost přilby ±1730 g. homologace ECE 22.05. Osobní předání po tel domluvě, odeslání Zásilkovnou po zaplacení poštovného předem. Sháníte ještě nějaké motooblečení? Podívejte se všechny inzeráty uživatele.