inzerce, prodej, prodám, bazar

Helma na motorku Cassida Integral GT 2.0 Reptyl, vel. L

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Prodám sportovně cestovní helmu na motorku Cassida Integral GT 2.0 Reptyl, vel. L (59-60cm). Včetně Pinlock folie, vaku na helmu a orig krabice. PC 5990Kč. Nová, nepoužitá, neježděná. Helma byla vystavená na prodejně.

Sklolaminátová skořepina a standardy přileb vyšší střední třídy, příprava pro sluchátka komunikátorů a komfortní interier s límcem obepínajícím hlavu ve spodních partiích přilby, protimlžící folie Pinlock, disponuje systémem odnímatelných lícnic Cassida Safety Opening System (Cassida SOS). Název přilby vycházející z původního odkazu na model Cassida z období osmdesátých let v kombinaci s přednostmi, designem a bezpečnostními standardy moderní přilby se sklolaminátovou skořepinou.

Osobní předání po tel. domluvě, odeslání Zásilkovnou po zaplacení poštovného předem.
Helma na motorku Cassida Integral GT 2.0 Reptyl, vel. L
Podobné inzeráty
Pinlock pro přilbu Cassida
Prodám nerozbalený Pinlock pro přilbu Cassida Integral GT 2.0 a Pinlock 70 pro přilbu Cassida Apex, Integral 3.0, Compress 2.0 Pro plexi s přípravou pro pinlock: Apex Integral 3.0 Compress 2.0 GT 2.0 Osobní předání po tel domluvě, odeslání Zásilkovnou po zaplacení poštovného předem.
Prilba Cassida
Prodam novou helmu Cassida integral 3.0 roxor XS 53-54cm za 2000kc a Cassida integral 3.0 turbohead XL 61-62cm za 2000kc.Nove nepouzite original baleni,2x plexi+textilni vak.Nepiste sms!Pro vice info pouze volat
přilba Cassida integral
Prodám přilbu Cassida Integral vel. XS (54)Drobné oděrky na plexi. Téměř nepoužívaná - TOP stav. Cena 1000,- Kč + poštovné
Cassida  xxl
Cassida Integral 3.0 integrální černá matná helma na motorku Nová zabalená Pouze sms, zavolám zpět.
Helma na motorku, skútr Cassida, vel. XL
Prodám otevřenou helmu na motorku, skútr Cassida Reflex, vel. XL (61cm) , nepoužitá, nevymačkaná. V pravé spodní části asi při výrobě zůstalo asi trochu lepidla, viz foto. Vak na helmu. Helma s dlouhým čirým plexi. Reflexní odrazka v týlové části přilby. Plně odnímatelná a pratelná výstelka z prodyšného materiálu. Zapínání řemínku pomocí mikrometrické přezky. Materiál: polykarbonát. Hmotnost přilby ±1270 g. Homologace: ECE 22.05. Osobní předání po tel domluvě, odeslání Zásilkovnou po zaplacení poštovného předem.
Otevřená helma na motorku skútr Cassida Reflex, vel. M
Prodám otevřenou helmu na motorku, skútr Cassida Reflex, vel. M. Černá matná, nepoužitá, nevymačkaná. Vak na helmu. Helma disponuje dlouhým čirým plexi. Stylová reflexní odrazka v týlové části přilby. Plně odnímatelná a pratelná výstelka z prodyšného materiálu. Zapínání řemínku pomocí mikrometrické přezky. Materiál: polykarbonát. Hmotnost přilby ±1270 g. Homologace: ECE 22.05. Osobní předání po tel domluvě, odeslání Zásilkovnou po zaplacení poštovného předem.