inzerce, prodej, prodám, bazar

helma airoh S

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

helma airoh velikost S 55-56 , helma ma i slunecni slonu
helma airoh S
Podobné inzeráty
Helma na motorku Airoh pit one
Prodám tuto helmu značky Airoh Pit one veliosti L (59-60 cm), helmá má známky používání viz. foto, helma má i sluneční clonu, k helmě dám i vak na helmu.
Helma vyklápěcí  Airoh vel XS 51-52
Prodám starší vyklápěcí helmu AIROH SV55 velikost XS. Helma má již nějaké škrábace ale na funkci nemají vliv. Ježděná ženou vždy s kuklou. K helmě jsou náhradní obě plexi a látkový obal. Je mi líto ji vyhodit, třeba se bude ještě někomu hodit.
Helma Airoh Skull vel. M
Prodám téměř novou před několika lety koupenou helmu Airoh Skull vel. M v černo-bílém provedení. Koupil jsem si ji na motocross, ale nakonec jsem dal přednost sjezdovému kolu. Takže helma ležela roky doma v krabici. Je jako nová bez jakýchkoli známek použití. Dodáváno v ochranném obalu. Osobní předání nebo balíkovna, popř. zásilkovna.
Helma Airoh
Prodám černou, velice zachovalou helmu Airoh. Velikost XL 61-62. Helma je vybavena velmi praktickým, sklápěcím vnitřním slunečním štítem. Důvod prodeje, již nevyužiji. Nejlépe osobní předání, Strakonice a okolí.
Helma AIROH  "S"
Málo používaná itegrální helma na motorku AIROH se vám bude hodit k jízdě ve městě i mimo něj. Odolná antiscratch vrstva,sluneční clona. Prohlédněte si i mé další inzeráty
Airoh krosová helma
Airoh helma krosová xs 1400 velmi dobrý stav