inzerce, prodej, prodám, bazar

Hedvábnička zakrslá - kohoutci

Kategorie: Drůbež

Dobrý den, prodám 2 kohoutky hedvábniček zakrslých viz foto. Jeden tmavý a druhý bílý s hřebínkem :-) Osobní odběr Praha východ - Květnice. Narozeni na konci srpna 2022.
Hedvábnička zakrslá - kohoutci
Podobné inzeráty
Hedvábnička velká vousatá – kohoutci
Nabízím 9-ti měsíční kohoutky hedvábničky velké vousaté z hobby chovu. Nový domov hledají čtyři kluci, tři červení a jeden bílý. Jsou hodní a klidní, zvyklí na běžný provoz na zahradě. Fotografie jsou z podzimu, takže teď jsou kohoutci už větší. Hledáte-li k Vašim slepičkám roztomilého parťáka, tak neváhejte. K vyzvednutí jsou v Čučicích. V případě zájmu prosím pište raději na e-mail. Na telefonu jsem k zastižení ve všední dny po 17. hodině a o víkendech. Dva červení kohoutci REZERVOVÁNI.
Hedvábnička - kohout
Mám na prodej 3 kohouty. Kohoutci mají cca 28 týdnů, tudíž by už měli být připraveni na oplodnění. Dále jsou kohoutci bílé barvy a musíte už počítat s kokrháním. 1 kus = 259 Kč
Kohoutci
Prodám dva kohouty. Kohoutci jsou staří 5 měsíců oba jsou hodní, začínají kokrhat a jenom hnědý klovne když ho bereme do ruky,ale potom už je klidný. Na chov. Pro zájem volejte na číslo nebo mail.
Kohoutci hedvabnicky
Daruji kohoutci hedvabnicky stari 6mesicu
Hedvábnička (kohoutci)
Z loňských kuřátek máme 3 kohoutky hedvábničky (bílý, divoce zbarvený, černý).
Hedvábnička velká, kohoutci....
Do dobrých rukou daruji mladé kohoutky hedvábníky. Výběr ze čtyř kusů (2x zrzek, 1x bílý, 1xčerný)Mohou být i u normálních slepiček. Telefon neplatný, pište prosím zde. Čokoláda pro děti potěší :-)