inzerce, prodej, prodám, bazar

Hedvábnička velká bílá a koroptví vousatá

Kategorie: Drůbež

Prodám loňský odchov hedvábniček zdrobnělých bílých.
Kohoutek 200 Kč,slepička 600 Kč.I jednotlivě.
Kromě osobního odběru je možnost předání na burze ve Strakonicích nebo v Soběslavi.
Tel.
Hedvábnička velká bílá a koroptví vousatá
Podobné inzeráty
1,1 hedvábnička velká vousatá
Nabízím pár hedvábnička velká vousatá černá. Loňské, kroužkované. Spolu za 900, nebo samotný kohoutek za 150. Brtnice u Jihlavy. Jezdím i do Znojma.
prodám násadové vejce wyandotek zdrobnělích
od 15-25.3 2023 vám můžeme poslat českou poštou poslat násadové vajíčka 26ti barev wyandotek zdrobnělích , tyto barvy černé ,žluté ,černé bílé skvrnité,losové, koroptví,oranžovo koroptví vlnitá umíme to fungujte to (ps. Česká pošta ) až domů nebo si můžete přijed jinak bereme objednávky na veškeré další barvy dale máme velsumky rezavě koroptví a modré zdrobnělé.jsem pouze na telefonu - pokud píšete email prosím váš telefon do textu ja se vám ozvu (mením každe neoplodněné vajíčko zdarma ) fumgujem I v pátek a o víkendu a v pondělí 13.4 2020 od 6:00 do 20:00 ale po dohodě po telefonu děkuji
Kuřata, housata, kachňata, krůťata, perlíčata
Nabízíme jednotýdenní kuřata: australky, ayam cemani, araukany div. zbarvené, brahmánky velké vln. koroptví, faverolky lososové velké, hempšírky, kočinky velké černé, šumavanky, velsumky zdrob. rezavě koroptví Housata jednotýdenní: německá nosná bílé Kachňata jednotýdenní: americká pekingská bílá, saská a rouenská Krůťata dvoutýdenní: bronzová Perlíčata dvoutýdenní: různé barvy Veškeré informace a objednávky pouze po telefonu: , zajistíme i dopravu až k Vám domů.
Kuřata Araukana Levandulová(lavender)
Beru záznam na desetidenní kuřata Araukana Levandulová , rodiče jsou líhnuti ze zahraničních Nv. Dále Hedvábnička velká vousatá EU.
Hedvábnička velka vousatá - kuřata
Nabízím kuřátka Hedvábničky velké vousaté. Různě stará. Jsme z Chlumce nad Cidlinou. Cena: od 150 korun za kus.
Kohout
Nabízím kohouty hedvabnicka velká vousatá kadeřavá