inzerce, prodej, prodám, bazar

HDMI KVM switch ATEN CS-1798

Kategorie: Ostatní

Prodám HDMI KVM switch ATEN CS-1798 v top stavu.

Původní cena pres 20 tisíc.

Mám 2 kusy.

Cena 9999kc je za kus
HDMI KVM switch ATEN CS-1798
Podobné inzeráty
Belkin Soho 4- port KVM Switch
Prodam pouzity ale plne funkcni přepínač Belkin SOHO Desktop KVM Switch, ktery vám umožňuje sdílet monitor, klávesnici a myš až se čtyřmi počítači, čímž šetří místo na vašem stole a snižuje nepořádek ve vybavení. Elegantní nový design obsahuje vestavěný USB 2.0 2portový rozbočovač s jedním z portů pohodlně umístěným na přední straně. To je ideální pro připojení MP3 přehrávače, tiskárny, skeneru nebo jakéhokoli vašeho USB zařízení ke KVM Switch a zároveň umožňuje vašim připojeným počítačům přístup k nim. Citlivá tlačítka na přední straně umožňují snadné přepínání a nezávislé přepínání zvuku znamená, že můžete přehrávat hudbu z jednoho počítače a zároveň přistupovat k souborům z jiného. Snadno přepíná mezi MAC a PC Tlačítka na předním panelu s NOVÝMI LED indikátory umožňují přístup k audio a video obsahu z více počítačů současně K instalaci není potřeba žádný software Nyní obsahuje vestavěný rozbočovač USB 2.0 pro připojení vašich periferií Dodávané kabely jsou barevně označeny tak, aby odpovídaly předním tlačítkům a zadnímu panelu pro bezproblémovou instalaci Nyní podporuje funkci horkých kláves pro volitelné přepínání K dispozici ve 2- a 4-portových modelech Podporuje monitory s připojením VGA Podporuje USB klávesnice a myši Podporuje počítače založené na USB TECHNICKÉ SPECIFIKACE Všeobecné Typ zařízení: Přepínač KVM / audio / USB - 4 porty Typ krytu: Stolní Porty: 4 x KVM / audio / USB KVM Local Users Množství: 1 lokální uživatel Rozhraní klávesnice / myši: USB Rozšíření / konektivita Rozhraní: Klávesnice / video / myš (KVM) : 4 x, Mikrofon : 4 x minitelefon 3,5 mm, Sluchátka : 4 x stereo minitelefon 3,5 mm , Displej / video : 1 x VGA - 15 pin HD D-Sub ( HD-15), Klávesnice : 1 x 4pin USB Typ A, Myš : 1 x 4pin USB Typ A, USB : 2 x 4pin USB Typ A, Mikrofon : 1 x minitelefon 3,5 mm, Sluchátka : 1 x mini -telefon stereo 3,5 mm Prodavam to co vidite na fotkach, to kest prepinac + komplet. kabelaz. Cena + postovne, po spatnych zkusenostech postovne predem na ucet, pote odesilam, nerezervuji, kdo driv prijde, ten driv mele. Odeslani Ceskou postou, nebo prez zasilkovnu od 79,-. Sluzbou PPL nepreposilam !!! Osobni predani Hodonin, Brno. Inzerat platny do smazani. VAZNI ZAJEMCI, POUZE VOLAT !!! NA SMS A EMAIL NEODEPISUJI !!! Pokud budete s obchodem spokojeni, tak muzete dat kladne hodnoceni, dekuji. INZERAT JE PLATNY DO SMAZANI !!
KVM ATEN CS692
Zdravim, Predam nepotrebny 2-portovy USB HDMI Audio/Video KVM Switch. ATEN CS692 max. rozlisenie 1920x1080@60Hz; 1920x1200@60Hz podpora klavesovych skratiek na prepinanie aktivneho portu vzdialene tlacidlo na prepinanie aktivneho portu podpora "hernych" aj beznych periferii momentalne nastavene na passthrough mod Presna specifikacia: Plne funkcne. Pouzival som to na prepinanie medzi OS Linux a Windows vo virtualke - PCI passthrough. Cena je 500,-.
Edimax EK-UAK4 KVM–350MHZ přepínač pro 4 PC. Sleva 800Kč
KVM kompaktní, tenký elektronický přepínač, pro 4 PC, 1xVGA, 1xkláv., 1xmyš, za použití 1 klávesnice, 1 myši a 1 monitoru. • Podporuje vysoké rozlišení obrazu až do 2048 x 1536 bodů • Podporuje šířku pásma až do 350MHz • Podporuje porty USB pro klávesnici a myš • Podporuje přepínání zvuku a mikrofonu • Podporuje automatické skenování (programovatelné) • Podporuje tlačítko Hotkey a Push Button pro přepínání mezi počítači • Zahrnuje kabely KVM pro úsporu dalších nákladů • Není vyžadován žádný napájecí adaptér ani software Datový přepínač EK-UAK4 Slim Desktop KVM představuje velmi štíhlý a kompaktní přepínač KVM, který je specificky určen pro individuální použití a pro malé firmy a domácnosti (SOHO). Umožňuje ovládání čtyř počítačů pomocí jediné klávesnice USB, monitoru a myši USB. Podporuje klávesové zkratky, tlačítko a automatické skenování. Emulace klávesnice a myši umožňuje provádět souběžný proces startování počítačů PC. Funkce Hot Plug umožňuje zapojovat/odpojovat počítače PC bez nutnosti vypínání počítačů. Poskytuje možnost přepínání zvuku a mikrofonu pro multimediální aplikace pro malé firmy a domácnosti (SOHO) a kancelářské pracovní plochy. Nabízí rovněž přístup, ovládání a boot a reboot čtyř multimediálních počítačů USB pomocí jediné klávesnice, monitoru, myši a volitelné sady reproduktorů a mikrofonu. Funkce pro přepínání zvuku a mikrofonu zařízení EK-UAK4 umožňuje přizpůsobení multimediálních systémů na každém z obou počítačů. Můžete monitorovat vstup/výstup zvuku/mikrofonu jednotlivých počítačů bez přepojování kabelů pro zvuk/mikrofon. Kromě toho zařízení nabízí uživatelsky programovatelnou funkci souběžného/nezávislého přepínání počítače a zvuku/mikrofonu pro flexibilní multimediální operace a přepínání přepínače KVM. Takto můžete poslouchat hudbu z jednoho počítače, zatímco na druhém počítači provádíte jiné úlohy. Díky svým integrovaným konektorům pro klávesnici USB, monitor a myš USB, vyžaduje zařízení EK-UAK4 pro připojení k počítačům PC speciální combo kabely KVM „3-in-1“ (přiloženy v balení). Na vaší pracovní desce již nebude žádná změť kabelů. Zařízení EK-UAK4 podporuje většinu OS (DOS, Win3.X, Win95/98/98SE/ME/XP/2000/NT, Netware, Unix a Linux...). Kromě toho podporuje myš Microsoft IntelliMouse a Logitech NetMouse. Není třeba žádný napájecí zdroj ani software, stačí jen zapojit (plug and play). EK-UAK4 může ušetřit peníze, prostor a zařízení, jestliže potřebujete ovládat 4 počítače PC. Vlastnosti • Podporuje myš Microsoft Intellimouse, Microsoft Optical Mouse, Microsoft Intellimouse Explorer, Logitech Net Mouse a další • Podporuje operační systémy DOS, Win3.X, Win95/98/98SE/ME/XP/2000/NT, Vista, Netware, Linux • Hot Plug - Zapojení/odpojení počítačů PC bez nutnosti vypínání počítačů Původní cena: 1300Kč
HDMI switch Aten VM51616H
Prodám HDMI switch ve stavu nového Kompletní příslušenství Maticový přepínač HDMI z 16 vstupů na 16 výstupů s funkcí scaler a video wall. Nezávislé přepnutí jakéhokoli vstupu na jakýkoli výstup. Typ VM51616H Konektory Vstup: 16x HDMI A(F) Výstup: 16x HDMI A(F) + 1x HDMI A(F) Napájení: IEC320/C14 Ovládání: FD9, RJ45F, stereo jack3,5F (pro IR) Vzdálenosti Vstup: max. 1,8m Výstup: až 15m při použití kabelů minimálně AWG 24 Standardy HDCP 1.4 Podpora 3D, Deep Color, CEC, Dolby True HD and DTS HD Master audio Přenosová rychlost 6,75 Gbps (2,25 Gbps pro jednu linku) Rozlišení 480p, p, 1080i and 1080p (1920 x 1080) Napájení 100-240VAC; 50-60Hz; 1A Spotřeba 121,8W Další informace - Možnost montáže do racku. - Nastavení EDID (default, port 1, remix, uživatelsky nastaveno). - Funkce scaler - funkce pro změnu velikosti videa, která umožňuje konvertovat rozlišení vstupů na optimální rozlišení displeje. - Funkce video wall - umožňuje vytvářet vlastní rozvržení displejů pomocí intuitivního webového GUI. Přepínání 1. Manuálně tlačítky na předním panelu 2. Přes RS232 3. Přes webové rozhraní Indikace 2x LED (zelená): menu a profile Stavový LCD displej. Barva černá Materiál kov Rozměry 432 x 382 x 88mm Kompatibilní zařízení ATEN - 2L-7D01H, 2L-7D02H-1, 2L-7D02H, 2L-7D03H, 2L-7D05H, 2L-7D10H, 2L-7D15H, 2L-7D20H, 2L-7DA3H, 2L-7DA6H, 2X-EA12, VE1812, VE7832, VE7833, VE7834, VE7835, VE811, VE811R, VE811T Obsah balení Přepínač, napájecí kabel 230V, patky + šrouby pro montáž do 19" racku Druh obalu papírová krabice Hmotnost výrobku 7860g Počet v prodejním balení 1 V případě dotazů/nesrovnalostí mě kontaktujte přes e-mail (na SMS neodpovídám, hovory málokdy stihnu zvednout). Pro osobní předání v HK, případně možné zaslání po zaplacení předem (neručím za možné poškození při přepravě). Cena zahrnuje HDMI switch s příslušenstvím na foto. Domluva na ceně možná.
Přepínač ATEN CS1732A 2 porty přepínač KVM VGA USB
Přepínač ATEN CS1732A 2 porty přepínač KVM VGA USB Nabízím k prodeji použitý přepínač značky Aten, model CS1732A. Díky němu můžete snadno ovládat až 2 pracovní stanice. Součástí je samotný přepínač a napájecí adaptér. Žádné další příslušenství. Vše je plně funkční se zárukou na odzkoušení. Zaslání Zásilkovnou (80,-), Balíkovnou (80,-) nebo klasickou poštou (100,-) při platbě předem na účet. Dobírka možná pouze Zásilkovnou pří úhradě nákladů na přepravu předem na účet (120,-). Osobní předání není možné. Cena pevná. Nejrychlejší komunikace pomocí emailu (kontaktovat přímo v inzerátu), odpovídám obratem.
KVM přepínač ATEN pro VGA a PS/2 (do smazání)
Prodám použitý KVM přepínač (switch) pro ovládání 2 PC jednou klávesnicí a myší. Je určeno pro připojení na obrazový konektor VGA (SVGA) + myš a klávesnici s konektorem PS/2. Odkaz na stránky výrobce: Zaslání je po dohodě možné. Koukněte také na moje další inzeráty...