inzerce, prodej, prodám, bazar

Havárie počítače: První pomoc a záchrana – Jaroslav Horák

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Prodám novou (99%) knihu s CD: Havárie počítače: První pomoc a záchrana – Jaroslav Horák
Havárie počítače: První pomoc a záchrana – Jaroslav Horák
Podobné inzeráty
Myslivecká literatura.
Prodám knihy s mysliveckou literaturou: Osamělá vlčice - Jaroslav Holeček, Marie Vacková, 30,-, Krásy lesa, - Erich Marek, Werner Stoll, 60,-, Lesními pěšinami - Miroslav Bouchner, Přemysl Pavlík, 30,-, Lovcem živé krásy - Sláva Štochl, 40,-, Revír bez hranic - Rudolf Luskač - , 30,-, Naše obory - prodáno, Slunečné údolí - Jaroslav Hubálek, 40,-, Už troubějí - Jaroslav Matějka, 40,-, Den bílého jelena - Jaroslav Holeček, Ivana Nohejlová, 30,-, Lovy s jezevčíky - Miroslav Pomezný, 50,-, Příhody z mysliveckého ráje - Igor Mráz, 50,-, Po loveckých stezkách - Jaroslav Müller, 20,-, Choroby lovné zvěře - Jaromír Páv, 60,-.
Kruté století : kapitoly z rozhlasového pořadu Příběhy 20. s
Nabízím knihu Kruté století Adama Drdy. Kniha je nečetená, místy má pomačkaný přebal. Součástí je CD. Možnost předání v Praze nebo zaslání prostřednictvím Zásilkovny. - Lidé, o kterých je tato kniha, jsou naši nenápadní sousedé a současně výjimeční svědkové moderní doby – 20. století, které nad jiné vynikalo technickým pokrokem a krutostí. Lidé, o kterých je tato kniha, žijí dosud mezi námi. Generál Tomáš Sedláček bojoval za druhé světové války za československou svobodu na západní i východní frontě. V roce 1941, v době, kdy se přepravoval z Francii do Anglie, byl Mikuláš Hulín, mladík z Poskarpatské Rusi, na cestě do sovětského Gulagu. V červenci 1943, kdy Sedláček absolvoval v Anglii výcvik, přežili Antonín Činka a Josef Kechrt vyvraždění své volyňské vesnice Český Malín a stejně jako Sedláček pak bojovali na Dukle. Možná se tam potkali s pozdějším prokurátorem Karlem Vašem, možná, že se s ním kdesi v sovětském lágru míjel i Mikuláš Hulín, ale zcela určitě ho potkal další voják z východní fronty Jaroslav Grosman. Roku 1944, kdy „volyňáci“ narukovali k čs. východní armádě, zápasily Anita Fischerová a Anna Kovanicová o život v Osvětimi a v dalších nacistických vyhlazovacích táborech a Anna Magdalena Schwarzová doufala, že přežije Terezín. Po roce 1948 už byl Jaroslav Grosman v komunistickém kriminále, kam Sedláček přibyl roku 1951 a Anna Magdalena Schwarzová roku 1953. Jaroslav Řičica se zrovna stával komunistickým vyšetřovatelem, Karel Vaš už poslal na smrt Heliodora Píku, Vratislav Herold si podával žádost o přijetí ke Státní bezpečnosti…
Prof. MUDr. Jan Knobloch - První pomoc
Prodám knihu Prof. MUDr. Jan Knobloch - První pomoc (rok vydání 1951) z likvidace pozůstalosti. Stav viz foto. Cenu nabídněte. Osobní předání Lomnice nad Popelkou nebo Semily, případně zašlu poštou (poštovné dle váhy) nebo přes Balíkovnu za poštovné 65 Kč při platbě předem / 84 Kč na dobírku.
Horák - Vtip a humor, Engelmúller,
Horák- Vtip a humor...9 eur, Kniha väčšieho formátu - Die ungarische Malerei des 20.st. , veľký formát, kriedový papier 10 eur, F.Engelmuller-Cesty k malirskemu umeni- unikátna kniha o umení-alfa-omega o maľovaní, miešaní a vyrábaní farieb,... 25 eur, kniha o ukrajinskom umení - nádherné spracovanie,tvrdý kriedový papier, špeciálne spracovanie 9 eur
Profesní vzdělávání dospělých Mužík Jaroslav
Prodám knihu Profesní vzdělávání dospělých Mužík Jaroslav. Hezký stav. Přidám knihu Dilbert a jeho principy Scott Adams. Cena za obe 250 Kč. Osobní odběr Kopřivnice a okolí nebo plus ceník České pošty, Zásilkovny(79 Kč).
Někomu život, někomu smrt 1943-1945 - Jaroslav Čvančara
Někomu život, někomu smrt 1943-1945 - Jaroslav Čvančara - vydanie Laguna - - platba vopred na ucet, dorucenie zasilkovna + 100 Kc, alebo osobny odber Kosice, SR.