inzerce, prodej, prodám, bazar

Harmonie 1, recepty ryze přírodní, akupresura, zdravá výživa

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Harmonie 1, recepty ryze přírodní, akupresura, zdravá výživa, Plzeň 1990, stran 40. Kniha jako nová, neotevřená. Kapitoly: vegetariánství, zákon vesmíru, nemoci Jin a Jang, meridiány v lidském těle, masáž Do-in, jóga. Cena 39 Kč a poštovné obyčejná pošta 35 Kč, nebo doporučená pošta 75 Kč, nebo zásilkovna 85 Kč.
Harmonie 1, recepty ryze přírodní, akupresura, zdravá výživa
Podobné inzeráty
ČÍNSKÁ  MASÁŽ - akupresura - obsah foto
Čínská masáž - akupresura. Autor MUDr. Hovorka. Jako nová, 66 stran. Detailní popis a fotografie provedení akupresury a jejich body, barevná, kartonové listy. Cena 80,-Kč + poštovné 70,-Kč. Zasílám obratem po připsání částky na účet. Možné osobní vyzvednutí Brno-Vinohrady. Pište SMS, neznámá čísla neberu. Zavolám zpět.
Zdravá výživa
Prodám knížku Zdravá výživa od Václavy Kunové. Osobní předání Praha Čakovice nebo pošlu za 38,-.
Naučné knížky pro maminky - cvičení - kojení
Naučné knížky pro maminky - cvičení v těhotenství , cvičení s dětmi a kojení a výživa .. určitě se bude hodit ... knížky jsou čtené ,ale v pořádku - cena za kus 100,-kč +Cvičíme s kojenci a batolaty - Portál .......... za 110,-kč Cvičení po jednotlivých věkových obdobích dítěte od narození do 3 let, u každého poukazuje na specifika tohoto období, radí, co je vhodné procvičovat a jak příznivě působit na celkový vývoj. ( vhodná cvičení pro každý věk) Knihu mohou využít i rehabilitační pracovníci. +Výživa kojenců - Maminčina kuchařka, autoři M. Gregora a Paulová ...... za 100,-kč (výživa kojící matky , potíže při kojení , laktační krize , odstavování ,přehled umělých mlék receptář nemléčných příkrmů) +Fit Maminka - Lucie Výborná - doporučuje jak prožít příjemné těhotenství a být fit nejen před porodem, ale i po něm.- brožovaná - 238 stran ..... cena za 100,-kč + Dva typy cvičebních režimů - pro začátečnice a pokročilé +Jóga, lehké posilování, míč a overball pro dobrou kondici + Péče o pleť, vlasy, prsa, nohy a chrup + Vhodná strava v těhotenství a v období kojení + Cvičení po porodu a zábavné posilování s miminkem + Čeho se v zájmu zdraví vyvarovat + Osobní zkušenosti, rady a dobré nápady pro každou maminku. Knížky jsou čtené - v pořádku - cena za jednu je 100,-kč
Psi
Prodám knihy pro pejskaře. Zdravá výživa pro štěňata a mladé psy – 40,-Kč, Výživa psů – 40,-Kč.Knížka Štěňata za 40,-Kč. Plus pošta, telefon není.
Harmonie s jógou
Prodám knihu Harmonie s jógou, autorka Vanessa Bini, nakladatelství Levné knihy, rok vydání 2009, cca 90 str, jako nová, jednou čtená. Osobní předání v Říčanech, Praze, občas i v Kutné Hoře.
Žijte jógu 2. Hledání harmonie Krejčík Václav
Žijte jógu 2. Hledání harmonie Krejčík Václav;Petrikovičová Lenka NAKLADATEL:Power Yoga Akademie, 2021. SÉRIE:Žijte jógu,vAZBA:Brožovaná, velmi dobrý stav. Kupující platí knihu a poštovné (250+70)