inzerce, prodej, prodám, bazar

Hard case

Kategorie: Ostatní

Prodám hard case na kytaru značky Guardian. Na horní straně má rozparek ve švu, nebrání používání. Cena 500 Kč, nemohu zaslat, nemám obal.
Vnitřní rozměry:
102 cm délka,
40 cm šířka,
10 cm výška
Obal obsahuje 2x klíček, zámek funkční.
Hard case
Podobné inzeráty
Sada pouzder na iPhone 13 Pro - PITAKA, NOMAD, čti
Prodám tuto sadu značkových pouzder pro iPhone 13 Pro. Všechna jsou v perfektním stavu, nošená velmi střídavě, takže žádné se nestihlo pořádně "opotřebovat" :-) A u těch aramidových (karbonových) od Pitaka to snad ani nejde. Seznam pouzder a cen - nebráním se dohodě ani zvýhodněné ceně v případě prodeje jako celku. Osboně v Brně Židenicích, jinak dle dohody. - Pitaka MagEZ Case 3 - modrý, aramidový (karbonový) case, netřeba představovat. Podpora MagSafe, včetně krabičky. Cena: 800 Kč, původně 1800 Kč - Pitaka MagEZ Case 3 - černý, aramidový (karbonový) case, netřeba představovat. Podpora MagSafe, bez krabičky. Cena: 800 Kč, původně 1800 Kč - Apple Leather Case - sekvojově zelený kožený kryt, originál Apple, podpora MagSafe. Cena: 700 Kč, původně 1600 Kč - NOMAD Sport Case with MagSafe - extrémně odolné pouzdro od Nomadu. Cena: 500 Kč, původně 800 Kč - SPECK Presidio ClearCase UV - průhledné pouzdro s UV ochranou proti žloutnutí. Je půl roku staré a skutečně nezežloutlo. Cena: 400 Kč, původně: 900 Kč Při koupi celého setu nechám za 2800 Kč. Původní cena byla přes 5000 Kč. Pokud není u pouzdra uvedeno PRODÁNO, je k dispozici.
Razzor hard case
Prodám hard case na Razzor, který se nedovírá na vrchu, což ho činí nevodotěsným, nicméně je stále funkční, ochrání před nárazy. Součástí je 2x klíček, zámek funkční. Cena 500 Kč, k osobnímu vyzvednutí v Teplicích, nemohu zaslat, nemám obal. Vnitřní rozměry: 101 cm délka, 38 cm šířka, 11 cm výška.
Rock Hard
Prodám německý časopis ROCK HARD č. 423, září 2022
Podložka pod myš Razer
Speciální herní podložku IRONCLAD Elite Hard Gaming Mouse Mat. Podložka byla zkonstruována tak, aby zajistila co nejkomfortnější klouzavý povrch pro dnešní tzv. gaming-grade myši. Její působivá pískovaná vrstva zaručuje optimální ježdění myši. Díky solidní pevnosti, robustní konstrukci a vysoké trvanlivosti bude předcházeno poškození podložky. IRONCLAD Elite Hard Gaming Mouse Mat je ideálním společníkem pro dlouhodobé úspěchy každého hráče, ať amatérského nebo profesionálního. Podložka podstatně zvyšuje přesnost a reakci gaming-grade myší bez toho, abyste na podložce zpozorovali známky opotřebení povrchu. V turnajích vyladěná tkanina umožňuje myšce zaregistrovat i ten nejmenší pohyb při udržení perfektní kontroly a stálého klouzání, bez ohledu na typ senzoru. Vysokou spolehlivost zajistí navíc speciální protiskluzový podklad, díky kterému podložka nemá šanci pohnout se. Podložka nabízí extra velkou plochu s rozměry 320 x 270 mm při výšce 2,5 mm.
Transportné case na kolieskach (2ks)
Predám 2ks transportné case vo veľmi zachovalom stave, málo používané, všetko funkčné, majú cca. 1 rok. Sú na kolieskach (dve brzdené na každom), rukoväte z bočných strán (spolu 6ks na jednom case), vnútorná časť má nalepenú penu hrúbky 10mm. Sú vhodné na basáky, odposluchy, prípadne inú techniku. Výrobná cena bola 350€/1ks, na basák dB Technologies VIO S118R. Vonkajšie rozmery: 770x750mm, výška 585mm +105mm kolieska Vnútorné rozmery: x700x535mm Cena 12000Kč (480€) za 2ks, predaj len spolu, osobný odber alebo na doprave sa dohodneme. Inzerát platný do zmazania.
Voděodolný přepravní kufr Peli case cube
Voděodolný přepravní kufr Peli case cube Prodám jednou použitý kufr Peli case cube 0370 včetně vnitřního vybavení a vyplní. Kufr je vodotěsný, nárazuvzdorný a prachotěsný odolný bez žádných vad. Plně funkční, uzamykatelný s kolečky, nevyužiji. Vnitřní rozměry: 60,9x60,9x60,9 cm. Vyroben z kopolymeru polypropylenu. Vhodný pro bezpečný přenos Vaší techniky při outdoorových aktivitách Vodotěsnost je zajištěna těsnícím výměným O-kroužkem. Má automatické vyrovnávání tlaku pro snadné otvírání v různých výškách. Dvoupolohové uzavěry zajišťují snadné otevření a uzavření za všech okolností. Panty z nerezové oceli, sklopná ergonomicky tvarovaná měkká madla. Vyhovuje normě IP67 (ponoření do hloubky 1m po dobu 30 minut). Možné zaslat na dobírku.