inzerce, prodej, prodám, bazar

Handsfree PARROT

Kategorie: Příslušenství

Parrot minikit neo 2Hd!
přenosná hands free sada Parrot Minikit Neo do automobilu je určena pro bezpečné telefonování z mobilního telefonu
MINIKIT Neo vyniká spojením špičkové technologie s kompaktním a stylovým designem. Navíc ho lze využívat s aplikacemi pro iOS a Android zařízení


Handsfree PARROT
Podobné inzeráty
Handsfree sada Parrot MKi 9000
Bluetooth handsfree sada PARROT MKi 9000 bez displeje (sada určená pro montáž do vozu). MKi 9000 je komplexní systém určený k mobilní komunikaci a přehrávání hudby ve voze za pomoci nejnovější komunikační a audio technologie. Sada obsahuje: - ústředna - dvojitý externí mikrofon - bezdrátový dálkový ovladač - kabeláž - návod Preferuji osobní odběr v Praze, platba v hotovosti. Lze zaslat i přes Zásilkovnu na adresu (+ 109 Kč) nebo na pobočku (+ 79 Kč), pouze platba předem na účet. Kontaktujte prosím pouze e-mailem.
Handsfree Parrot
Handsfree parrot ck 3100 Chybí mikrofon, dá se koupit nový Zohledněno v ceně Jinak fungovalo bez problémů než jsem ho vyndal z auta odzkoušel jsem ho.
Handsfree Parrot MINIKIT NEO 2 HD
Nabízím Handsfree Parrot MINIKIT NEO 2 HD.
Handsfree sada Parrot
Prodám Handsfree sadu Parrot namontovanou ve vozidle Škoda Octavia II. Vše zatím namontováno v autě. Zlobí dotyk na displeji, občas zhasíná displej. V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat.
Parrot
Prodám starší Parrot (s monochrom displejem), kompletní, kromě mikrofonu (ten jsem nechal v autě), včetně kabeláže a konektoru z Mitsubishi Pajero III, do poslední chvíle funkční a používaný (pořídil jsem rádio s handsfree funkcí).
handsfree Parrot MKi 9100 na díly
prodám HF sadu Parrot MKi 9100 na díly - chybí dálkový ovladač a mikrofon, vše funkční, vymontováno z auta