inzerce, prodej, prodám, bazar

Hammometer Zeiss Ikon, výroveno kolem r. 1930

Kategorie: Ostatní

Hammometer Zeiss Ikon, výroveno kolem r. 1930

rozměry: D 15,5 x Š 8,7 x V 8,5 (cm)
Hammometer Zeiss Ikon, výroveno kolem r. 1930
Podobné inzeráty
Zeiss Ikon Box Tengor
Prodám historický fotoaparát Zeiss Ikon Box Tengor. Nezkoušeno - prodej bez záruky. Určeno pro sběratele. Preferuji osobní předání v Prostějově. Při platbě předem zasílám přes Zásilkovnu nebo ČP.
Dalekohled CARL ZEISS 8x56 B
Prodám špičkový dalekohled Carl Zeiss 8x56 B / Dialyt. Perfektní podívaná i za šera! Kožená brašna Zeiss je v hodně použitém stavu, ale dalekohled je zachovalý. Přidám i 2 dobové brožury Zeiss. Osobní převzetí s prohlídkou je vítáno.
Zeiss
Prodám Zeiss ikon IKOPHOT. cena dohodou. Více informací po telefonu .
Dřevěný stativ Zeiss
Kvalitní dřevěný, zcela funkční stativ Carl Zeiss Jena. povrchové oděrky šroub M16 (Zeiss) náhradní popruh na přenos Doprava: Česká pošta - balík do ruky: 349,-Kč GLS: 257,-Kč
CARL ZEISS JENA - nevím co to je....
Dobrý den, prodám CARL ZEISS JENA 209023 + CARL ZEISS JENA 248672, zachovalý pěkný stav. Popravdě nevím co to je, nejspíš nějaké staré (retro) vybavení do laboratoře... Vypadá to, že to pracuje s lomem světla....? Možnost osobního odběru ve Vodńanech nebo Českých Budějovicích. Možnost zaslat poštou na dobírku za 350Kč Inzerát je platný do smazání, tudíž zbytečné dotazy, zda je aktuální.
L.N.Tolstoj, Vojna a mír,(4 svazky)1928r + další knihy 1930r
L.N.Tolstoj, Vojna a mír, (4 svazky, komplet) L.N.Tolstoj, Vojna a mír, díl první Překlad Bohumila Mužíka Nakladatelství Melantrich 1928 rok L.N.Tolstoj, Vojna a mír, díl druhý Překlad Lídy Durdíkové Nakladatelství Melantrich 1929 rok L.N.Tolstoj, Vojna a mír, díl třetí Překlad Václava Koeniga Nakladatelství Melantrich 1929 rok L.N.Tolstoj, Vojna a mír, díl čtvrtý Překlad Bohuslava Ilka Nakladatelství Melantrich 1929 rok L.N.Tolstoj, Kreutzerova sonáta a jiné povídky Nakladatelství Melantrich 1930 rok Kreutzerova sonáta a Trojí smrt v překladu B.Ilka Sevastopolské povídky a Cholstoměr v překladu L.Ryšavého L.N.Tolstoj, Kozáci a jiné povídky Nakladatelství Melantrich 1930 rok Překlad Boh. Mathesia L.N.Tolstoj, Vzkříšení, díl II Nakladatelství Melantrich 1930 rok Překlad Jos. Hory akorus@