inzerce, prodej, prodám, bazar

Halogen, Světlo, Profi Světlo, Sodíková Výbojka,

Kategorie: Vybavení dílen

Prodám profesionální celohliníková světla na 220V voděodolná určená do venkovních i vnitřních prostor IP65 250W jako nová cca 12 kusů. Světla se hodí do Provozoven, Skladů, Dílen, Hal, Sportovních Hal, Sportovišť, Fitness, Sportovních Hřišť, Tělocvičen, Klubových zařízení Multifunkčních Hal,Továren, Garáží,apod. Prostě všude tam kde je potřeba hodně světla. Světla svítí luxusně a velice dobře,osobně máme 5 kusů na Hale Stolního Tenisu ve Vyškově,kde je potřeba velice dobře vidět a zároveň nebýt oslněn přebytečným světlem,takže z vlastní zkušenosti vím o čem mluvím a svítí opravdu skvěle.Po domluvě je možné Vám světla i dovést na Vaši adresu nebo poslat přepravcem. Možnost poslat i do zahraničí na Slovensko SK.

Halogen, Světlo, Profi Světlo, Sodíková Výbojka,
Podobné inzeráty
HALOGEN Reflektor s držákem TRIPOD
Ledvance - HALOGEN Reflektor s držákem TRIPOD 2xHALOGEN/50W/230V IP65 charakterizuje pěkný design a funkční provedení. Produkt nabízíme za výhodnou cenu a navíc je ZDARMA součástí svítidla i vhodný světelný zdroj od výrobce. Svítidlo je vyrobeno v provedení černá, šedá získáte tak zajímavý doplněk do svého domova. Co je součástí sady: 1x dvojitý stativ 2x 50W HALOGEN světlomet 3m kabel se zástrčkou Technické údaje světlometu: Model: HALOGEN světlomet 50W Napájecí napětí: 230V 50-60 Hz Světelný tok jednoho světlometu: 4000 lm Materiál: hliník, sklo Třída těsnosti: IP65 Velikost: 19 x 14 x 3cm Počet cyklů zapnuto-vypnuto: 30 000x Životnost: 30 000 hodin Úhel světelného paprsku: 120 ° Barva světla: neutrální 5500K Certifikáty: CE, RoHS Specifikace stativu: Model: dvojitý halogenový stativ Maximální výška: 160 cm Šířka ramene: 50 cm Maximální vzdálenost mezi nohama: 90 cm Včetně halogenů: ano Materiál: hliník Nastavení výšky: ano Produkt je vhodný pro ty, kteří hledají maximální kvalitu za rozumnou cenu. V nabídce máme různé druhy zboží a produktů. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat rádi zodpovíme případné dotazy. Ihned objednejte na telefonní lince případně na adrese jerdaniel@
Velký prostorový halogén
Prodám velký prostorový halogén s velkou svítivostí. Halogén je plně funkční a opravdu v super stavu. Vhodný na osvětlení venkovních prostor.
osvětlení -výbojka + náhradní žárovka
Výbojka dle foto pro stavebníka a kdo potřebuje osvětlení na větší plochu.Dle zájmu jen na tel. Díky M.
Halogen
Prodám, halogen stavebni,nový včetně žárovky jen osobní odběr
Halogen
Prodám halogen maléj se senzorem pohybu a žárovkou Cena 200kč
Halogen se stativem
Nabízím 2ks halogen se stativem. Oba funguji-sviti.cena za kus. Prodávám ve stavu jak je na foto. Chlumec nad cidlinou