inzerce, prodej, prodám, bazar

Hackovana zviratka 2, zajic, kocka, velryba plysak

Kategorie: Ostatní

Prodám ručně háčkovaná zviratka ,a sice medvídky,zajíce, kočky, velryby. Mozno uhackovat na přání. Zvířátka jsou z zinylkove příze s bezpečnostními očky a nosy.
Hackovana zviratka 2, zajic, kocka, velryba  plysak
Podobné inzeráty
Hackovana  zviratka 1 medvídek plysak
Prodám ručně háčkovaná zviratka ,a sice medvídky,zajíce, kočky, velryby. Mozno uhackovat na přání. Zvířátka jsou u zinylkove příze s bezpečnostními očky a nosy.
Háčkovaná velryba
Roztomilá háčkovaná velrybí slečna skoro 37 cm dlouhá Použitá příze DOLPHIN BABY (HIMALAYA) Příze je 100 % polyesterová příze. Jedná se o žinylkovou přízi, která je krásně měkounká a jemná. Velrybka má bezpečnostní oči a je vyplněna dutým vláknem + zasilkovna nebo pošta
Mladý muž a bílá velryba - Vladimír Páral
Mladý muž a bílá velryba - Vladimír Páral Rok vydání-1973, Vydavatel: Severočeské nakladatelství, Obálka: Milan Grygar, Návrh vazby: Milan Grygar, Grafická úprava: Milan Grygar, Velikost (cm): 14,5 x 20, Počet stran: 166, Vazba: plátěná s přebalem (přebal není 100%) Stav viz foto cena - 65kč Mohu poslat přes aplikaci Zásilkovna.
Nočník
Nočník velryba
Plyšák Elmo a 4x DVD Svět Elmo
Prodáme plyšáka Elma a 4x DVD Svět Elmo část 3, 4, 5 a 7. Vše používané, plyšák stále velmi pěkný jako nový, délka cca 30 cm. Cena za vše 140 Kč, jednotlivě plyšák 60 Kč, DVD kus 20 Kč. Platba předem na účet. Přepravné hradí kupující. Odesíláme následující pracovní den po připsání platby na účet. Možno zaslat přes Českou poštu, Balíkovnu či Zásilkovnu.
DEKY, HÁČKOVANÉ ZVÍŘATKA
Nabízím pletené deky+háčkovaná zvířatka, chrastítka, šnúrky na dudlík - vše je ruční práce. Vytvorím i jinou barvu a velikost.Celá ČR Ceny od 200kč + poštovné