inzerce, prodej, prodám, bazar

Guy de Maupassant - Příběhy plné lásky

Kategorie: Ostatní

Prodám knihu Guy de Maupassant - Příběhy plné lásky (rok vydání 1969) z likvidace pozůstalosti.
Stav viz foto.
Cenu nabídněte.

Osobní předání Lomnice nad Popelkou nebo Semily, případně zašlu poštou (poštovné dle váhy) nebo přes Balíkovnu za poštovné 65 Kč při platbě předem / 84 Kč na dobírku.
Guy de Maupassant - Příběhy plné lásky
Podobné inzeráty
Balíček pánské značkové kosmetiky na vousy a pleť Toni & Guy
Prodám balíček značkové pánské kosmetky Toni & Guy. Na péči o pleť i vousy. Balíček v ceně 2000,-Kč za 999,-Kč.(výhra v soutěži já nevyužiji). Balíček obsahuje: 2x Toni&Guy šampon na vousy a obličej 6x (lahvicka) Toni & Guy vyživující olej navržený pro zjemňování vousů, hydratování a zklidnění pokožky pod nimi: proniká hluboko do vlákna vousů. Obohacený o přirozeně získané oleje a vitamín E.
Knihy Stenhal, Maupassant, Dumas, Bronteová...
Klasické knihy pro čtenářský deník, povinnou četbu nebo jen po volnou chvíli. 10kč/ks Dostála jsem od babičky ale bohužel nemám místo v poličkach. Knihy jsou starší, ale v dobrém stavu. U některých poškozená papírová obálka nebo zažloutlé stránky (stářím). !Knihy, které tu nejsou vypsané jsou prodané! Klub přátel poezie. Tisíc polibků, starořímská milostná lyrika Guy de Maupassant. Yvetta 1976 Na jednom místě přetrhlá vazba, pár flíčku. Alberto Moravia. Římanka 1966 Jožo Nižnánský. Čachtická paní 1970 Stenhal. Kartouza Parmská 1969 Stenhal. Červený a černý. 1966. Obal trochu potrhaný. Osobní odběr Brno, poslání Balíkovnou nebo Zásilkovnou.
Osudové lásky - Milostná dramata slavných i zapomenutých
Osudové lásky - Milostná dramata slavných i zapomenutých Kniha je nová,100% stav. Vhodná jako dárek Cena je 150 + pošta. Zasílám doporučeně za 67 Kč. O knize Čeští umělci, kteří dobyli svět – Leoš Janáček, Hugo Haas, Anny Ondráková. Spisovatelé, kteří se stali národním pokladem nás všech – Božena Němcová, Rudolf Těsnohlídek, Jakub Arbes, Petr Bezruč. Slavní aristokraté, kteří významně ovlivnili českou historii – Klemens Wenzel Metternich a Kateřina Vilemína Zaháňská. Nejlepší boxer světa, jenž kromě fyzické síly vládl obdivuhodným intelektem – Max Schmeling. Zuřivý reportér a poutník pěti světadíly, pro něhož se hledání pravdy a spravedlnosti stalo životní posedlostí – Egon Erwin Kisch. Fotografové, kteří psali historii válečného zpravodajství – Robert Capa a Gerda Taro. Umělci, jimž bylo souzeno, aby byli zapomenuti, a přesto i oni byli ve své době nepřehlédnutelní – Arthur Breisky, Christian Heinrich Spiess. Géniové proslulí dnes na všech kontinentech – Johann Wolfgang Goethe, Ernest Hemingway, Fryderyk Chopin, George Sandová. Osud jim dal šanci milovat tak, že štěstí a zármutek toho druhého byly i jejich štěstím a zármutkem. Prožívali velká milostná dramata. Láska je povznesla k nebesům. Láska je srazila do prachu země. Navzdory tomu byli šťastni. Prožili totiž vpravdě osudové vztahy, které jsou vlastní výjimečným a citově bohatým lidem. Jedinečné lásky, jež překonávají všechny nástrahy času. Inspirují a nepřestávají fascinovat. Kniha Osudové lásky může být pro mnohé čtenáře Stanislava Motla překvapující. Autor tu vstupuje, obrazně řečeno, do pro něj zdánlivě netypického romantického světa slavných i zapomenutých mužů a žen, kteří prožívali milostná dramata, vzestupy i pády. I tentokrát však zůstává věrný své osvědčené metodě a způsobu práce: „Opět jsem se mohl ponořit do archivů, hledat dosud neznámé dokumenty, jezdit na místa, kde se dávné příběhy odehrávaly, a třeba i hledat zasvěcené lidi, někdy i potomky pamětníků, hledat nové informace, nové souvislosti…“ (z úvodu knihy) Publikace, která vznikla na základě stejnojmenného dokumentárního cyklu České televize, je doplněna více než dvěma stovkami fotografií a dokumentů.
Soubor 30 originálních DVD – pohádky a 2 hudebních CD
Prodám soubor originálních DVD a CD: Krtek a kalhotky a výběr z dalších dobrodružství, 2004, 80 min. Krtkova dobrodružství 2, 2001, 95 min. Krtkova dobrodružství 3, 1982 – 1995, 88 min. Krtkova dobrodružství 4, 1987 – 1998, 88 min. Krtkova dobrodružství 5, 1975 – 2002, 88 min. Příběhy cvrčka a štěňátka, 1992, 75 min. Pohádky z mechu a kapradí, 1971, 60 min. Pohádky z mechu a kapradí 5 Divoké sny maxipsa Fíka, 1989 – CD Maxipes Fík II., 1981, 90 min. O loupežnickém synku Cipískovi Bob a Bobek na cestách 7 Povídání o pejskovi a kočičce Znovu u Spejbla a Hurvínka 1, 1974, 70 min. Žofka ředitelkou ZOO, 1996, 60 min. Bolek a Lolek „Velké putování“ Tom & Jerry Zlatá edice Disk 1 Tom & Jerry Zlatá edice Disk 2 Tom & Jerry „Zimní pohádky“ Myšičky 7 Jen počkej! 2 Šmoulové 1 Říkadla Josefa Lady (52 nejznámějších lidových říkadel), 2003, 160 min. Lokomotiva Tomáš Hip! Hip! Hurá! 2 Ratatouille Letadla 2 „Hasiči a záchranáři“ Auta 2 Spongebob ve filmu „Houba na suchu“ Nejhezčí písničky pro nejmenší dětičky – CD Příběhy housenky Julie 3, „Ve městě,“ „Na sněhu“ Příběhy housenky Julie 4, „Ve škole,“ „Na horách“ Příběhy housenky Julie 5, „V lese,“ „V oblacích“
Kulička a jiné povídky kniha
Guy de Maupassant, Kulička a jiné povídky, ve výborném stavu, 90 Kč