inzerce, prodej, prodám, bazar

Gumový koberec do kufru Š Octavia, Š Fabia

Kategorie: Příslušenství

Nabízím 1 ks gumový koberec do kufru Š Octavia, Š Rapid
Nabízím 1 ks gumový koberec do kufru Š FABIA
Gumový koberec do kufru Š Octavia, Š Fabia
Podobné inzeráty
Gumový koberec do kufru VW T-Roc horní podlaha
Jako nový, používaný několik měsíců bez poškození, původní cena 666, nyní 450 vč. poštovného. Přesný gumový koberec do kufru pro VW T-Roc (2017-) horní podlaha Slouží jako ochrana podlahy kufru před znečištěním. Tento gumový koberec je vyroben na míru zavazadlového prostoru automobilu, takže kopíruje přesně interiér kufru automobilu. Gumový koberec zabraňuje samovolnému posouvání nákladu v kufru automobilu. Je lehce omyvatelný, snadno se instaluje. Díky důmyslnému drážkování a o 1cm zvýšenému okraji se případně rozlitá kapalina nerozlije dál do celého zavazadlového prostoru. Drážkování koberce má nejen praktickou, ale i designovou funkci. Spolu s vyobrazením daného modelu vozu, umístěným ve středu koberce, podtrhuje design a eleganci Vašeho vozidla. Koberec není nijak náročný na údržbu. Drobečky jednoduše vyklepete. V případě znečištění kapalinami koberec snadno opláchnete tekoucí vodou (případně předtím ještě umyjete houbou). Prémiová kvalita a unikátní design se stylovou karikaturou daného modelu vozu od českého výrobce RIGUM.
Gumový koberec do kufru Škoda Octavia 3
Prodám originální gumový koberec do kufru pro Škoda Octavia 3 combi s rokem výroby 2012-2019. Gumový koberec do kufru. Gumová vana do kufru.
Gumový koberec do kufru FABIA II HATCHBACK DCD710001  Fabia
Gumový koberec FABIA II HATCHBACK. Originální příslušenství Škoda DCD710001 Fabia II (2006-2014)zachovalý stav. Inzerát platí do smazání.
ŠKODA OCTAVIA II COMBI-TEXTILNÍ KOBEREC 4x4 do KUFRU orig.
Prodám nový koberec pro ŠKODA OCTAVIA II COMBI-TEXTILNÍ KOBEREC 4x4 do KUFRU originál. Nevyužitý, ještě origo zabalený. Jedná se o tenhle typ:
Gumový koberec do kufru Škoda Octavia 3 combi
Prodám zánovní originál gumový koberec do kufru Škoda Octavia 3 combi. V ceně je i nový síťový program škoda.
Gumový/plastový koberec do kufru Hyundai Kona
Prodám gumový/plastový koberec/vanu do kufru Hyundai Kona - je to pro horní polohu dna kufru se subwooferem na pravé straně. Pouze osobní odběr nebo Zásilkovna (zásilkovné hradí příjemce)