inzerce, prodej, prodám, bazar

Gumové koberečky Weathertech

Kategorie: Příslušenství

Nabizim dva přední gumové koberečky. Sedí na některé typy Audi, Volkswagen, Škoda a Seat. Původní cena 4000.
Přední koberec rozptyl mezi dírami u řidiče: 38, 39
Gumové koberečky Weathertech
Podobné inzeráty
Gumové koberečky Opel Astra G/H
Gumové koberečky Opel Astra G/H včetně gumové vany do kufru vozu viz. foto
Gumové koberečky Opel Grandland
Prodám kvalitní české gumové autokoberce vyrobeny na míru pro vůz Opel Grandland, které spolehlivě ochrání podlahu Vašeho auta před špínou z bot. Koberce jsou vyrobeny z velice kvalitních materiálů odolných proti opotřebení, na spodní části jsou vybaveny protiskluzovou úpravou. Gumové autokoberce Opel GRANDLAND dokonale přilnou k podlaze Vašeho auta. Po celém obvodu všech koberců je zvýšený okraj, který brání unikům vody a nečistot do okolního prostoru. Koberce lze snadno čistit vodou a běžnými čistícími prostředky. Gumové koberce Opel GRANDLAND od roku 2017 - Sada: 4 ks – 2 koberce přední, 2 koberce zadní - Protiskluzová úprava: Ano (protiskluzový řapík na spodní straně) - Zesílená nášlapná plocha koberce u řidiče
Textilní koberečky A3, LEON, GOLF
- Prémiové textilní koberečky pro Audi A3 (2012 a výš), Seat Leon (2012 a výš), Volkswagen Golf VII (2012-2019) a Volkswagen Golf VIII (2020 a výš) - Nový design, koberečky jsou vytvarované přesně na podlahu a mají zvýšený okraj, aby drobky nepadaly pod kobereček a daly se snadno vyklepat - Praktické i na vodu a sníh - Lze snadno čistit mokrou i suchou cestou - Barva Titan-black - Kulatá nacvakávací fixace - Koberečky jsem používal necelý měsíc, ale i tak jsem je vytepoval, takže stav nových - Cena je 900,- Kč - Preferuji osobní předání, nerad bych riskoval poškození během přepravy - Telefon , email pribylcz@ - INZERÁT JE PLATNÝ do jeho smazání!!
Škoda Octavia III - gumove koberečky, 2x hlavova operka
- original gumove koberecky pro Škoda Octavia 3 - 500Kč - 2x zadní hlavová opěrka - 500Kč
Gumové originální koberečky do Kia Ceed
Gumové originální koberečky do Kie Ceed. Vytažené z předposlední generace 2017-2022. Možná budou pasovat i do starších. Cena nových v Kii 2000,- Kč. Bez vad jako nové. Volejte nebo pište emaily na SMS nereaguji.
Gumové koberečky Mercedes-Benz W166 2011-
Nabízím nové gumové koberečky pro Mercedes-Benz W166 2011-