inzerce, prodej, prodám, bazar

Gumové koberečky Octavia 4 IV Kombi

Kategorie: Příslušenství

Prodáme gumové koberečky na všechny 4 místa a gumový koberec do kufru.

Koberce jsou použité, bez poškození.

Cena je za vše komplet.

Fleky na fotkách jsou od vody, myli jsme je.

Jen vyzvednutí, po domluvě přivezu v okolí 20 km od Teplic, neposílám poštou.
Gumové koberečky Octavia 4 IV Kombi
Podobné inzeráty
Kit Thule 4012 - Opel Insignia 08-
Prodám Thule Kit 4012 do patek Thule 751, 753 a Edge, pasuje na Opel: Insignia 5-dr Kombi s integrovanými podélníky 2008 - 2017 Insignia 5-dr Kombi s integrovanými podélníky 2017 - 0 Insignia Country Tourer 5-dr Kombi s integrovanými podélníky 2018 - 0 Holden: Insignia 5-dr Kombi s integrovanými podélníky 2008 - 2017 Commodore 5-dr Kombi s integrovanými podélníky 2017 - 0 Insignia 5-dr Kombi s integrovanými podélníky 2017 - 0 Insignia Country Tourer 5-dr Kombi s integrovanými podélníky 2018 - 0 VAUXHALL: Insignia (Sport tourer) 5-dr Kombi s integrovanými podélníky 2008 - 2017 Insignia (Sport tourer) 5-dr Kombi s integrovanými podélníky 2017 - 0 Insignia Country Tourer 5-dr Kombi s integrovanými podélníky 2018 - 0 Možno prodat kompletní střešní nosič - Super stav, minimálně použité. Pokud si nejste jistí výběrem, tak napište a poradím Vám jestli bude nosič pasovat na Vaše auto. Střešní nosič, střešní nosiče, příčníky, hagusy.
Koberečky gumové i textilní Octavia II a III, Passat B6,
Prodám použité autokoberce pouze v pěkném stavu do vozidel Škoda Octavia II, Škoda Octavia III, VW Passat B6. Octavia textilní i gumové, Passat pouze textilní. Koberečky jsou používané a pouze místy špinavé. Nic co by nešlo umýt nebo vyluxovat běžným vysavačem. Cena 200Kč za sadu. Možnost zaslání.
Gumové koberečky Opel Astra G/H
Gumové koberečky Opel Astra G/H včetně gumové vany do kufru vozu viz. foto
Škoda Octavia III - gumove koberečky, 2x hlavova operka
- original gumove koberecky pro Škoda Octavia 3 - 500Kč - 2x zadní hlavová opěrka - 500Kč
Octavia 1. gumové koberečky
Prodám zánovní téměř nepoužité gumové koberečky na auto Octavia 1. K dispozici je 3 x přední pravý a 3x oba zadní gumový kobereček. Pouze osobní odběr. cena za kus je 40 Kč. Při větším odběru možná sleva.
Gumové koberečky Opel Grandland
Prodám kvalitní české gumové autokoberce vyrobeny na míru pro vůz Opel Grandland, které spolehlivě ochrání podlahu Vašeho auta před špínou z bot. Koberce jsou vyrobeny z velice kvalitních materiálů odolných proti opotřebení, na spodní části jsou vybaveny protiskluzovou úpravou. Gumové autokoberce Opel GRANDLAND dokonale přilnou k podlaze Vašeho auta. Po celém obvodu všech koberců je zvýšený okraj, který brání unikům vody a nečistot do okolního prostoru. Koberce lze snadno čistit vodou a běžnými čistícími prostředky. Gumové koberce Opel GRANDLAND od roku 2017 - Sada: 4 ks – 2 koberce přední, 2 koberce zadní - Protiskluzová úprava: Ano (protiskluzový řapík na spodní straně) - Zesílená nášlapná plocha koberce u řidiče