inzerce, prodej, prodám, bazar

Gumička s kovovou sponou

Kategorie: Doplňky

Pevná, pružná gumička pro vytvoření copu. Je spojená s kovovou sponou, která se dá rozevřít a přicvaknout kolem copu.
Celkový obvod gumičky je 15 cm, maximální délka obvodu po roztažení je 30-33 cm.
Šířka kovového kroužku je 1,8 cm, průměr 3 cm.
K dispozici více kusů. Cena 15,- Kč + poštovné.
Gumička s kovovou sponou
Podobné inzeráty
KOŽENÁ PENĚŽENKA CALVIN KLEIN SE SPONOU NA BANKOVKY
Dobrý den, prodám originální nepoužitou koženou peněženku CALVIN KLEIN s kovovou sponou na bankovky. V originálním dárkovém setu.
Opasek kožený La Martina, vel. 90, NOVÝ
Nabízím k prodeji NOVÝ opasek LA MARTINA, vhodný jako dárek. Opasek je s kovovou sponou ve vintage stylu. Klasická šířka 3,3cm, La Martina logo vytlačené před uchycením a kovové logo před sponou. Pásek je vyroben z hovězí usně, která se vyznačuje mimořádnou pevností a odolností. Vysoká kvalita materiálu a zpracování spolu s klasickým vzhledem zaručují všestrannou kombinovatelnost s styl pro všechny sportovně-elegantní outfity. Značka: LA MARTINA Velikost: 90 (délka od spony 106cm) Materiál: 100% hovězí kůže Stav: NOVÉ Spona: kovová ve vintage style a logem Původní cena: 2.790,-Kč
Gumička do vlasů
Gumička do vlasů s umělými květinami, ručně vyrobená, dcera ji měla na sobě jen jeden den o svatbě, jinak nenošená
Nový pánský kožený opasek s automatickou sponou
Prodám nový pánský kožený opasek značky Top Secret s automatickou sponou. SPECIFIKACE: 100 % kůže; tmavě černá barva; přední část opasku s decentním prošitím; kovová spona do černé barvy; originální balení včetně visačky; automatická spona tohoto opasku svým vzhledem připomíná klasickou; černý opasek se skvěle hodí k obleku i k volnočasovým kalhotám; díky automatické sponě ho kdykoli snadno a rychle utáhnete a povolíte jednou rukou ROZMĚRY: velikost 90/105; celková délka včetně přezky: 127 cm; délka kožené části: 120 cm; šířka opasku: 3,5 cm; délka části do které se zajistí spona: 19 cm; opasek lze případně zkrátit odmontováním spony na zadní straně opasku a jeho zastřihnutím Osobní prodej, Zásilkovna, Balíkovna, nebo ČP (poštovné není v ceně). Pod svým profilem nabízím i další nové oblečení, obuv, doplňky k nim apod.
FENDI MINI BAGUETTE
Ikonická mini bageta taška z hnědé žakárové látky s motivem FF, zdobená sponou FF a zdobená černou výšivkou. S přední klopou, magnetickou sponou, nevypodšívkovanou vnitřní přihrádkou s kapsou a pozlaceným kovovým zbožím. Tašku lze nosit v ruce nebo nosit na rameni nebo přes tělo díky rukojeti a řetízkovému ramennímu popruhu, obojí je odnímatelné. Vyrobeno v Itálii používané ale ve výborném stavu
Pánský kožený pásek nový, dámské pásky
1) Nový pánský kožený pásek, hnědá barva. Originál zabalený pásek, délka s přezkou 116 cm, bez přezky 110 cm, šířka 4 cm, pásek je zdoben ornamentem, více viz foto. Cena 390,- Kč. 2) Hnědý dámský pásek odstín coffee, délka bez spony 104 cm. Délka se sponou 113 cm. Originál zabalený, umělá kůže, šířka pásku je 4 cm, cena 150,- Kč 3)Textilní pásek unisex, délka bez spony 102 cm. Délka se sponou 107 cm. Originál zabalený, šířka pásku je 4 cm, cena 150,- Kč Osobní předání v Praze možné.