inzerce, prodej, prodám, bazar

grilování

Kategorie: Kuchařky

prodám knihu o grilování
grilování
Podobné inzeráty
Nabízím knihy o grilování:
Minutky a rychlá jídla, 50 Kč, Velká kniha o grilování, 150 Kč, Grilujeme, 150 Kč, Grilování po česku, 100 Kč, Velká kniha o grilování, 120 Kč, Lexikon grilování, 100 Kč
Kniha Grilování doma i na zahradě
Nová, vhodná i jako dárek. Výpravná kuchařská kniha Grilování – doma i na zahradě vám přináší více než 200 lákavých receptů na grilované speciality, díky nimž se stanete nejoblíbenějším hostitelem v okolí! Seznámíte se s teorií potřebnou ke zvládnutí jednotlivých technik grilování, rozšíříte si povědomí o užitečném vybavení a dozvíte se, jaký druh masa je ideální pro daný druh úpravy. Kniha má 414 stránek. PC 960 Kč. Rozměry: 26 x 22 cm, šířka 4 cm, váha 1,85 kg. Zásilkovna 79 Kč
Kniha Revoluce v grilování - Hruška Ladislav NOVÁ
Kniha Revoluce v grilování - Hruška Ladislav NOVÁ. Možné osobní předání - Praha. Zaslání možné po úhradě poštovného předem.
Grilování kuchařky
Nová kuchařky o grilování 3ks
Kniha: Kuchařka naší vesnice, nová
Kniha: Kuchařka naší vesnice, nová, nevyužitá. Vydalo Ottovo nakladatelství „Cesty“ v roce 1999. Nové moderní vydání, obsahuje více než 2000 receptů teplé i studené kuchyně, fritování, grilování, předpisy pro horkovzdušnou i mikrovlnnou troubu. Zmrazování, konzervace potravin aj. 511 stran. Pěkný dárek. Cena 390,- Kč.
Kniha Šéf na grilu
V kuchařce Zdeňka Pohlreicha najdete správnou techniku a výbavu pro vaše vaření na ohni. Dozvíte se, jak udělat fantastické steaky nebo hamburgry, jak nejlépe naložit kuře a s jakou bylinkou to rybě na ohni nejvíce vychází. Šéf vás naučí i připravovat skvělé saláty z grilu a namíchat osvěžující drinky na vaši zahradní slavnost. 100 nových receptů na gril čeká, až je otestujete. Kniha Zdeňka Pohlreicha o grilování nesmí chybět ve vaší knihovně, ve vaší kuchyni a hlavně na vaší zahradě!