inzerce, prodej, prodám, bazar

GREGER D, JEŽKOVÁ V. - Školní vzdělávání

Kategorie: Hobby, odborné knihy

GREGER, D., JEŽKOVÁ, V. Školní vzdělávání (zahraniční trendy a inspirace). Praha: Karolinum, 2006. 266s. ISBN 80-246-1313-1

Posielam zo Slovenska cez Zásielkovňu/Packetu. Cena je uvedená bez poštovného.
GREGER D, JEŽKOVÁ V. -  Školní vzdělávání
Podobné inzeráty
kniha Předškolní a primární pedagogika
Prodám novou vázanou knihu Předškolní a primární pedagogika, autoři Kolláriková,Pupala. Vydal Portál v roce 2010, 456 stran. Anotace: v předškol. a mladším škol. věku se pokládají základy, na nichž se buduje celá vzdělanost dítěte. Kolektiv předních odborníků shromáždil nejnovější poznatky o psychologic. a sociál. faktorech, které ovlivňují vzdělávání mladš. dětí, o koncepci předškol. a primár. výchovy ve světě i v Čechách i o soudobém pojetí a cílech jednotliv. oblastí kurikula. Kniha má 3 části: Sociální dimenze dětství a výchovy (vztahy rodiny a školy-hledání dialogu, vstup dítěte do školy, komuniace mezi rodinou a školou) Základní otázky předškol. a elementár. výchovy (smysl předškol. výchovy a primárního vzdělávání, škol. zralost dítěte, diagnostika a hodnocení žáka ve vyučování).Počáteční utváření kultur. gramotnosti. Řada nových koncepcí a informací je veřejnosti v takto ucelené podobě představována poprvé. Cena 469 Kč + poštovné nebo osob. předání v Poličce.
Profesní vzdělávání dospělých Mužík Jaroslav
Prodám knihu Profesní vzdělávání dospělých Mužík Jaroslav. Hezký stav. Přidám knihu Dilbert a jeho principy Scott Adams. Cena za obe 250 Kč. Osobní odběr Kopřivnice a okolí nebo plus ceník České pošty, Zásilkovny(79 Kč).
PODŠKUBKOVÁ, POSPÍŠIL- Didaktika distančního vzdělávání
PODŠKUBKOVÁ, J., POSPÍŠIL, J. Didaktika distančního vzdělávání v prostředí vysoké školy. 1.vyd. Olomouc: UP, 2006. 151s. ISBN 80-244-1541-0 Posielam zo Slovenska cez Zásielkovňu/Packetu. Cena je uvedená bez poštovného.
Čepelka, Palán, Simová - Další vzdělávání v Libereckém kraji
Čepelka, Palán, Simová - Další vzdělávání v Libereckém kraji - nová Posielam zo Slovenska cez Zásielkovňu/Packetu. Cena je uvedená bez poštovného.
M.BENEŠ - Idea vzdělávání v současné společnosti
BENEŠ, M. Idea vzdělávání v současné společnosti. 1.vyd. Praha: Eurolex Bohemia, 2002. 110s. ISBN 80-86432-40-8 - nova Posielam zo Slovenska cez Zásielkovňu/Packetu. Cena je uvedená bez poštovného.
Kniha 55 českých legend z hradů, zámků a měst, Alena Ježková
Nabízím velmi zachovalou knihu 55 českých legend z hradů, zámků a měst od Aleny Ježkové.