inzerce, prodej, prodám, bazar

Grafiky Zvěrokruh, sada

Kategorie: Umělecké předměty

Sada 10 grafik na téma Zvěrokruh (chybí Beran a Vodnář). Dřevoryt, autor Mir. Holas, cca 80. léta. V paspartě cca 30 cm, výborný stav až na dvě (prasklé sklo). Kus za 230 Kč, celá sada 1400 plus doprava.
Grafiky Zvěrokruh, sada
Podobné inzeráty
Grafika ruského autora - signatura neurčena
Prodám grafiku od neidentifikovaného ruského autora. Detaily grafiky viz. zadní strana grafiky. Osobní převzetí Na Praze 7 (Holešovice) nebo zaslání poštou při platbě předem. V Případě zaslání poštou poštovné 150 Kč.
Oldrich Kulhanek
Specialny dialog - litografia na papieri rozmer grafiky 83 x 60 cm. signovane ceruzkou dole, cislovane volny list dobre zachovaly stav, cena: 36.000 kc Shut up! - litografia na papieri rozmer grafiky 32 x 27 cm. signovane ceruzkou dole, cislovane volny list dobre zachovaly stav, cena: 17.000 kc Diela neposielam standartne na dobierku. Pri vyssej cene diel ale viem diela poslat cez Toptrans aj s moznostou dobierky. Mam zriadeny aj cesky ucet na ktory je mozna platba dopredu. na vsetky otazky vam rad odpoviem. Pri vacsiom objeme je moznost sa dohodnut na osobnom stretnuti na hraniciach.
Adriena Šimotova
Make up- originalny lept na papieri rozmer grafiky 34 x 25 cm. signovane ceruzkou dole, volny list dobre zachovaly stav, cena:26.000 kc Kompozicia - originalny lept na papieri rozmer grafiky 37 x 35 cm. signovane ceruzkou dole, volny list dobre zachovaly stav, cena:39.000 kc Diela neposielam standartne na dobierku. Pri vyssej cene diel ale viem diela poslat cez Toptrans aj s moznostou dobierky. Mam zriadeny aj cesky ucet na ktory je mozna platba dopredu. na vsetky otazky vam rad odpoviem. Pri vacsiom objeme je moznost sa dohodnut na osobnom stretnuti na hraniciach.
Štyrský, Toyen, surrealismus, výměna
Prodám grafiky Jindřicha Štyrského a dobové publikace o českém surrealismu. Možná výměna za jinou grafiku avantgardy 1. Republiky. František Halas Thyrsos, 3 grafiky Štyrský. 1) Štyrský a Toyen 2) Peinture surrealiste ... 3) Princip slasti 4) Štyrský a Toyen Artificialismus 5) Štyrský, Toyen, Heisler
Anna Mackova - soubor grafik
Grafiky Anny Mackove - nektere podepsane. Cena za celek /viz foto/ je Kc 2500,-. Postovne neuctuji.
Obraz - Otakar Hájek
Prodám obraz Zátiší se šeříky od českého malíře Otakara Hájka. Rozměr rámu 87 x 102 cm, rozměr obrazu v rámu 63 x 78 cm. Otakar Hájek: 1887 - ? Malíř, grafik. Po vyučení kovorytcem a zlatníkem studoval na UMPRUM v Praze u J. Schikanedera. Věnoval se malbě i grafice, působil jako učitel kreslení a dekorativní grafiky na odborné typografické škole.