inzerce, prodej, prodám, bazar

Graficke prace - lept,litografia,linoryt atd

Kategorie: Umělecké předměty

Mam zaujem o graficke diela ceskych a slovenskych autorov. Preferujem hlavne autorov Svabinsky, Tavik Simon, Preissig, Stretti-Zamponi,Anderle,Vachal ale aj dalsich.Slovenskych autorv, Benka,Fula,Sokol,Hloznik,Brunovsky ale aj dalsich.
Graficke prace - lept,litografia,linoryt atd
Podobné inzeráty
Obraz, grafika, barevný linoryt, Pavel Piekar
Barevný linoryt, grafická technika, která vzniká soutiskem několika matric. Signováno P 88 v pravém dolním rohu. Autorská pasparta a rámování. Pavel Piekar patří k výrazným představitelům současné grafiky, překonal vnímání linorytu jako lapidární expresivní techniky. Jako samouk a zejména pod vedením manželů Hladíkových, se věnoval a stále věnuje realistické kresbě, která je základem jeho výtvarného výrazu. Od roku 1983 se zaměřil na linoryt a našel vlastní metodu, jak linoryt přiblížit iluzivnímu malířství. Námět rozkresluje na matrice pro jednotlivé barvy (30-50), jejichž soutiskem vzniká mnohabarevný linoryt. Pro zachycení valéru používá různě hustý rastr. Od soudobé výtvarné praxe se odlišuje snahou o pravdivý citový prožitek a vystižení atmosféry místa. Vytváří cykly krajin, městských zátiší, imaginárních portrétů, skupinových scén, posvátných prostorů, inspiruje se osobnostmi kulturní historie. *Cena je 2.490,- Kč je nabídková, jakýkoli cenový protinávrh zvážím a odpovím. * Zájemce prosím o kontakt v soukromé zprávě. * Zasílám poštou i zásilkovnou, dle rozměru. * Zboží možno po předchozí domluvě prohlédnout i vyzvednout v Brně na adrese obchodu:
Nabízím lept Ivy Fialové s názvem Torzo
Nabízím lept, jehož autorkou je Iva Fialová. Lept znázorňuje ženské torzo. Lept je vertikálně orientován, malba je na plátně. V pravém dolním rohu je signatura Iva Fialová, rok 1985. Rozměry jsou 40 cm (š) x 50 cm (v) s rámem Lept si můžete převzít jen osobně.
Prodám obrazy - olejomalba a linoryt.
Prodám obrazy - olejomalba a linoryt. Prodám starý obraz od Oldřicha Břežanského, regionálního malíře a výtvarníka ze severních Čech. Je to olejomalba na plátně. Nazváno "Zahradní kolonie", je z roku 1959, signováno vpravo nahoře, dřevěný rám. Celkový rozměr: 92 x 77 cm. Dále prodám linoryt od malíře a grafika Františka Bělohlávka z Olomouce. K Bělohlávkovým doménám patřila po celá desetiletí grafika, knižní grafika, plakátová tvorba, malba a tvorba pro architekturu. Obraz je v kovovém rámu zlaté barvy, zaskleno. Obraz Katedrála Sv. Václava v Olomouci, je z roku 1984, signováno vpravo dole, výtisk 109/200. Osobní převzetí Litvínov nebo dopravu hradí kupující. Cenu nabídněte. Inzerát platí do smazání.
Herbert Kisza: súbor 3 grafík
Názov: Exlibris Dr. Norbert Hillebrandt Rok: 1997 Technika: lept na papieri, číslované 64/77 Rozmery tlačenej plochy: 11,1 x 8,3 cm Značené: vpravo dole "H. Kisza 97" Názov: Hrad Kilchurn na Lochneskom jazere Rok: 1995 Technika: lept na papieri, číslované 44/50 Rozmery tlačenej plochy: 10 x 8 cm Značené: vpravo dole "H. Kisza 95" Názov: Egyptský motív. Exlibris Eliška Rok: 1990 Technika: lept na papieri, EA Rozmery tlačenej plochy: 14,8 x 9,8 cm Značené: vpravo dole "H. Kisza 90" Cena za kus 370 CZK, spolu ako súbor 930 CZK
Oldrich Kulhanek
Specialny dialog - litografia na papieri rozmer grafiky 83 x 60 cm. signovane ceruzkou dole, cislovane volny list dobre zachovaly stav, cena: 36.000 kc Shut up! - litografia na papieri rozmer grafiky 32 x 27 cm. signovane ceruzkou dole, cislovane volny list dobre zachovaly stav, cena: 17.000 kc Diela neposielam standartne na dobierku. Pri vyssej cene diel ale viem diela poslat cez Toptrans aj s moznostou dobierky. Mam zriadeny aj cesky ucet na ktory je mozna platba dopredu. na vsetky otazky vam rad odpoviem. Pri vacsiom objeme je moznost sa dohodnut na osobnom stretnuti na hraniciach.
Ada Novak /1912-1990/ orig.linoryt 30. leta
Krasny velky linoryt na rucnim papire z 30. let, signovany volny list. V nabidce mam dalsich 12 listu tohoto autora. V pripade zajmu poslu e mailem podrobne informace. 30.Leta. Signovano, krasny stav ! Autor vyznamny predstavitel avantgardniho umeni. Cena za tento list Kc 3200,-. Sleva mozna. Vhodne i jako darek. Linoryty Ady Nováka zaujímají ve tvorbě sdružení Linie solitérní postavení. Dokládají jeho východisko z postimpresionismu a poučení Picassovou tvorbou třicátých let, charakteristickou anatomickými deformacemi a odkazy surrealismu. Novák je podobně jako ve fotografii zcela zaujat problémem budování tvaru pomocí světla, které je zároveň zdrojem konstrukce i destrukce, stává se živlem, který stírá hranice mezi černou a bílou a narušuje jasnou definici tvaru. Jeho linoryty navazují tematicky na počátky českého expresionismu a na tvorbu Osmy a objevují se v nich shodná témata (U karet, 1939, Hudebníci, 1939)