inzerce, prodej, prodám, bazar

GPS tracker pro psy a kočky

Kategorie: Psi

dárek, v originální krabičce s příslušenstvím, PC: 2000
GPS tracker pro psy a kočky
Podobné inzeráty
Pelíšek Ferplast koš 95-107cm  psy/kočky
Pouzity, bezvadny viz. foto. Osobni odber - Roudnice n/L, Litoměřice, Mělník, Praha-Karlín. Hygienický plastový koš pro psy a kočky, protiskluzové nožičky, jednoduché čištění, vysoký okraj a nízký vstup, větrací otvory v podlaze, Velikost 12 - vnejsi rozmer:111 x 80,5 x 33,5 cm vnitrni rozmer: 100 x 65 cm Ferplast Siesta Deluxe je praktický koš pro Vašeho mazlíčka, pro použití v interiéru. Protože je vyrobený z plastu, je obzvláště hygienický a snadno se čistí. Koš má vysoký okraj, takže se Váš mazlíček může v koši pohodlně stočit nebo se opřít. Nízký vstup usnadňuje zejména starším nebo menším zvířatům přístup do pelíšku. Protiskluzové nožičky se postarají o bezpečné držení a zabraňují klouzání. Navíc díky nožičkám neleží koš přímo na podlaze. V kombinaci s větracími otvory ve dně koše se postarají o cirkulaci vzduchu pod pelíškem a brání hromadění tepla. Ferplast Siesta Deluxe koš černý: Prostorný plastový koš pro psy a kočky Větrací otvory: cirkulace vzduchu zabraňuje hromadění tepla Nízký vstup: usnadňuje přístup Vysoký okraj: optimální pro opření Hygienický: snadno se čistí Vyklenutý okraj, ideální pro upevnění polštářů Ferplast Sofa Protiskluzové nožičky: bezpečně drží koš na místě Jednoduchý design Nízká hmotnost Materiál: plast Barva: černá
Půlené přírodní jelení parohy třeba pro psy
Jelení paroží je vhodné pro malá, středně velká a velká plemena psů. Také je paroží vhodné pro štěňata, dospělé psy, starší psy i psy s alergií. Tato hračka pro dospělé psy dlouho vydrží a navíc prospívá zdravému chrupu. Jedná se celkem o cca 140 kousků (70 dvojic) o velikosti cca 10 cm a váze 15-30 g. Cena za ks někde kolem 100 Kč.
Poctivě zateplená bouda pro psy, kočky..
Nabízím k prodeji ručně vyrobenou poctivě ze všech stran zateplenou silnou vatou, boudu pro psy, kočky a nebo také použitelné jako domeček pro děti o rozměrech 3,20 m x 2,60 m x 1,35 m. Boudu jsem dělal pro své zvířata, které si nakonec našli jiné místo k bydlení tedy nebyla skoro využita, proto ji prodávám.
Diafarm Vitamin/mineral Energy pasta+Omega 6+Taurin pes 120g
Diafarm Vitamin/mineral Energy pasta+Omega 6+Taurin pes 120g Doplňkové krmivo pro psy koupeno v lednu. Pasta pro psy, štěňata, březí a kojící fenky nebo pro nemocné psy. Určená jako volně prodejný doplněk stravy. Balení: 120 g Datum spotřeby: 08. 2024 Koupeno: 01. 2022 Značka: Diafarm Zvíře: pouze pro psy Nerozbalené, v originálním obalu – koupeno dopředu pro našeho mazlíčka, který ji však již nespotřebuje. Cena 200 Kč bez dopravy. Možnost přeposlání přes Zásilkovnu, nebo osobní odběr dle dohody.
Spací vak pro psy a kočky
Útulný tuli VAK mazlícípelíšek, spací místečko... malí pejsci i kočky tuhle novinku ZARYA milují. Výšku pelíšku můžete upravovat tak, aby měl mazlíček své soukromí a cítil se v bezpečí. Díky hřejivému kožešinovému vnitřku se postará o to, aby byl stále v teple a mohl si užívat odpočinku. Elegantní design v kombinaci s vysoce kvalitním materiálem pratelným v pračce při 60 ° C oceníte i vy. Dokonalé místo odpočinku pro vašeho mazlíčka. pro malé pejsky a kočky pratelný na 60 °C 90x75 whippet,staford, kavalír, knírač, naháč, jezevčík 80 x 65 italian greyhound,čivava, pinč, kočka, jezevčík mini Vnější strana je z pevného a odolného materiálu, vydrží tak všechny polohy, které váš chlupáč během spánku změní. Vaky jsou vyplněné dutým vláknem, tím zaručují stabilitu a teplo. Barva plyše a patchworku se může měnit. Barvy vždy ladí k sobě. Látka má úpravu EASY CLEANING, TEFLONOVOU ÚPRAVU. Odolné proti špíně. Pejsci se velice rychle naučí zalézat, vhodné i do auta a na cesty.
nepoužitá hypoalergenní kosmetika Douxo pro psy a kočky
Prodám sadu nepoužité hypoalergenní kosmetiky Douxo Care pro psy a kočky za třetinu původní ceny, doba použití ještě 3-4 měsíce: Shampoo 200 ml - šampon s extra uklidňujícím ochranným účinkem do 5/23, slouží k léčbě alergických stavů kůže a svědivosti, pomáhá zmírnit zánětlivé procesy, obnovit ochrannou kožní bariéru a kontrolovat kožní mikroflóru. Calm Mousse 150 ml - zklidňující pěna proti svědění a na podrážděnou kůži do 4/23, snižuje podráždění pokožky, obnovuje rovnováhu ochranné mikrobiální mikroflóry pokožky, hydratuje, restrukturalizuje, zanechává srst jemnou, lesklou a usnadňuje její rozčesávání. Lotion Auriculaire 125 ml - micelární roztok na čištění uší a okolí očí do 6/24, na čištění uší v rámci běžné hygieny i pro ošetření uší před léčbou zánětu zvukovodu, je vhodný také na čištění okolí očí, špinavou nebo slepenou srst. Zásilkovna nebo osobní převzetí u metra Bořislavka.