inzerce, prodej, prodám, bazar

GPS

Kategorie: Příslušenství

Prodám GPS lokátor. Jednotka Vetronics 845 je GPS a GSM mobilní a přenosné zařízení, které je určené pro jednoduchou instalaci do OBD II konektoru (diagnostické zásuvky ve vozidle). Její instalace probíhá pouhým zasunutím přímo do konektoru, který se ve vozidle obvykle nachází pod palubní deskou (závisí na typu a stáří vozidla). Díky této instalaci je možné vyčítat telemetrické údaje z OBD II (palubního počítače vozidla), především pak stav paliva v nádrži a stav odometru. Zasílání dat na servery služby Webdispečink zajišťuje integrovaná SIM karta s provozem v EU. Řešení lze využít kdekoliv na světě, data mimo EU budou ukládána do vnitřní paměti (minimálně 1 měsíc provozu) a budou odeslána po návratu na území EU.

POUŽITÍ JEDNOTKY

Všude tam, kde není žádoucí pevná instalace jednotek do vozidel. Například pro vozidla na krátkodobé operativní leasingy. Do vozidel třetích stran, které dočasně pomáhají vlastnímu vozovému parku. Pro náhradní vozidla v případě servisu vozidla. Nebo prostě pro jednoduché osazení vozového parku GPS jednotkami a to bez nutnosti standardní montáže do vozidla.
GPS
Podobné inzeráty
Autokamera LAMAX S7 Dual GPS
Dobrý den, nabízím k prodeji funkční, nové videozařízení do auta se zpětným zrcátkem a dvěma kamerami. Dodavám včetně veškerého příslušenství v originální krabici od výrobce, součásti nebyla SD karta. Možnost poslat pomocí pošty, kurýra nebo Zásilkovny. Osobní odběr je možný. Na Dobírku po předchozích zkušenostech již nezasílám! Pouze při úhradě zálohy předem na účet za dopravu. Děkuji za akceptování nabídky. Univerzální text výrobce: Kamera do auta LAMAX S7 Dual GPS záznam dokáže nahrát v maximálním rozlišení Full HD (1920×1080) při snímkové frekvenci 30 sn./s. Toto rozlišení garantuje kvalitní a detailní obraz. Dostatečně citlivý mikrofon zachytí mono zvuk. Pro přehlednost vám poslouží 4,3 " displej. Kamera zvládne zaznamenat obraz v úhlu. 140 °. Což je dostačující ke snímání obou pruhů i jejich okolí. Zásadní vlastnosti kamery do auta LAMAX S7 Dual GPS S kamerou pořídíte záznam v maximálním rozlišení Full HD (1920×1080) Kamera do auta LAMAX S7 Dual GPS nahrává obraz při 30 sn./s Na případné vybočování z jízdního pruhu budete upozorněni díky funkci lane assistant Kamera je vybavena GPS kvůli přesnému záznamu polohy a rychlosti Kamera disponuje slotem na paměťové karty micro SD, micro SDHC a micro SDXC kartu Mezi podporované formáty se řadí JPEG Podporované video formáty: MOV Funkce a provedení záznamové kamery do auta Při jejich vývoji musí výrobci myslet kromě technických parametrů také na uživatelskou přívětivost. Jde především o upevnění kamery a nejrůznější funkce. Tento model se postará o pořízení videa z přední i zadní části vozu. Zadní kameru využijete i k couvání. Kamera od výrobce Lamax vás nebude rušit, protože je součástí zpětného zrcátka. Napájení zařízení zabezpečuje baterie auta. O přesný záznam polohy a rychlosti se stará GPS. Kamera má ve výbavě stabilizaci obrazu, která zabrání třesení obrazu. Kamera se o promazání záběru postará sama. Nahravá totiž ve smyčce a je jen na vás, jaké záběry má zanechat. Kamera LAMAX S7 Dual GPS dá pozor na vaši jízdu při přicházející únavě nebo nepozornosti. Funkce lane assistant vás upozorní na případné vybočování z jízdního pruhu. Konektivita a balení LAMAX S7 Dual GPS V balení se nachází kromě kamery také av kabel, manuál a napájecí kabel / adaptér. Mezi datové rozhraní pak patří rozhraní USB 2,0 a mini USB. Baterie v kameře LAMAX S7 Dual GPS má celkovou kapacitu 850 mAh. Další info:
GV40 Car GPS Tracker
GV40 ideální pro správu vozového parku. Pokročilá technologie 4G LTE - S příchodem 5G budou dal fungovat. GV40 Car GPS Tracker podporuje nejen 2G / 3G SIM kartu, ale funguje také s 4G SIM karet, Car GPS tracker je nejnovější integrovaná síť 4G a technologie WIFI pro přenos signálu 4G mobilního operátora na signál WIFI pro dosažení funkce WIFI hotspot (je nutná SIM karta 4G LTE). Vyberte aktivní 4G GSM SIM kartu, která pokrývá služby datových, SMS a telefonních hovorů. Podporuje až 4 chytré telefony pro připojení k internetu přes WIFI, dosažení pro lepší ochranu vozu,. Když jedete do oblastí se špatným signálem GSM, náš GPS tracker si zapamatuje data GPS a nahraje, když se signál obnoví, takže kontrola historie trasy je realističtější a blíže realitě Multi-Smart Alerts & History Playback & 3D Street View]- GPS lokátor proti krádeži má profesionální systém sledování GPS, Stáhněte si z iOS nebo Google Play Store a zaregistrujte si účet, nechte své auto kdykoli a kdekoli pod očima.
GSM autoalarm DS 512 GPS
DS 512 GPS je GSM autoalarm určený pro vozidla s CAN BUS sběrnicí. Vhodný k použití jako GSM pager k již namontovaným autoalarmem. Ovládání autoalarmu je možné pomocí původního dálkového ovladače od vozidla, pomocí jednoduchých příkazových SMS zpráv nebo pomocí mobilní aplikace. Jednoduché a přehledné programování přes PC bez nutnosti použití speciálního programátoru. Možnost zápisu informací do CAN BUS sběrnice pro ovládání centrálního zamykání a směrových světel. (viz. seznam podporovaných vozidel). Pozn. Na používání GSM autoalarmu je nutná SIM karta (není součástí balení). DS 512 GPS je možné použít ve 4 režimech: Autoalarm - autoalarm s připojením na CAN BUS sběrnici, se zvukovou a optickou signalizací Tichý autoalarm - autoalarm s připojením na CAN BUS sběrnici, bez zvukové a optické signalizace OEM PAGER - pager pro tovární CAN BUS autoalarm PAGER - pager pro jakýkoliv namontovaný autoalarm Popis systému: ovládání SMS zprávami nebo mobilní aplikací (Android/IOS) příkazové SMS zprávy chráněné 5 místním PIN kódem možnost nastavení 3 telefonních čísel vyvolaný poplach je signalizován hlasovým hovorem nebo SMS zprávou signalizace slabé baterie ve vozidle vestavěný záložní akumulátor přeposílání SMS přijatých na tel. číslo SIM karty v DS 512 lokalizování vozidla GPS tichá / hlasitá aktivace systému přímé připojení dvou přídavných snímačů signalizace stavu autoalarmu LED diodou možnost vypnutí přídavných snímačů otevírání zavazadlového prostoru při zapnutém autoalarmu automatická kontrola vstupů po aktivaci systému výstup pro blokování motoru paměť poplachů signalizace otevřených dveří, kapoty, kufru při aktivaci programování přes PC setup výstup na dotahování oken (VW vozidla) výstup na směrová (parkovací) světla sekvenční výstup na směrová světla nouzová deaktivace PIN kódem Autoalarm DS 512 GPS obsahuje aktuální databázi podporovaných vozidel. Databáze je pravidelně aktualizována. Programové verze je možné měnit pomocí mini USB kabelu (není součástí balení)! Aplikace TYTAN GPS Tytan GPS aplikace (Android – Google play) IOS app TytanGPS k dispozici v App Store ke stažení také ZDE.
GSM/GPS tracker (lokátor) + auto alarm s dálkovým ovládáním
Nejnovější a nejvybavenější verze GSM/GPS lokátoru pro vzdálené sledování polohy automobilu/motocyklu s funkcí alarmu a dálkovým ovladačem + český manuál Kromě samotné funkce sledování polohy vozidla navíc umožňuje: - funkce alarmu (lze napojit na klakson automobilu, či samostatnou sirénu - o jakémkoliv poplachu rovněž informuje prostřednictvím SMS zprávy s aktuální polohou) - integrované otřesové čidlo (v případě otřesu zašle informaci na Váš telefon - možnost nastavení citlivosti) - přípojení na dveřní spínač (SMS notifikace + poplach rovněž v případě otevření dveří) - dálkový ovladač (umožňuje aktivaci/deaktivaci zabezpečení (čidel) bez nutnosti zasílání placené SMS zprávy) - dálkové zastavení motoru prostřednictvím SMS zprávy (na dálku zamezíte nastartování vozidla ještě během krádeže) - mikrofon pro vzdálený odposlech dění ve vozidle - záložní akumulátor pro zachování funkčnosti v případě odstřihnutí od napájení (sledování vozidla je stále dostupné, o poklesu napětí jste informováni pomocí SMS zprávy) - SOS tlačítko pro přivolání pomoci (v případě přepadení, nehody, atd.) ° Svými kompaktními rozměry je tento lokátor ideální volbou pro skrytou instalaci ° Antény pro příjem GSM i GPS jsou integrované v těle přístroje - jednoduchá montáž a zapojení bez zbytečných kabelů navíc ° Obsahuje slot pro standartní rozměr SIM karty - funguje s českými operátory - a rovněž slot na SD kartu ° Sledování polohy prostřednictvím SMS zpráv (odkaz na Google Mapy přímo ve zprávě), případně GPRS datových přenosů ° Pro zjištění aktuální polohy postačí tracker prozvonit z autorizovaného čísla ° Podporuje kontinuální zasílání polohy i jednorázové jen v případě nutnosti (úspora nákladů), Geo-plot (vymezení povoleného území), ACC alarm, pohybový alarm, alarm překročení rychlosti, hlasový monitoring, úsporný režim atd. ° Nastavení trackeru se provádí dálkově prostřednictvím SMS zpráv a je zabezpečeno heslem ° Napájení přes klasické palubové napájení 12 V/24 V - kabeláž vybavena pojistkou proti zkratu Technická specifikace: Rozsahy GSM: 850/900/1800/1900 Mhz GPS citlivost: -159dBm Záložní baterie: Dobíjitelná 3.7V 500mAh Rozměry GPS trackeru: 8.9 * 5.0 * 1.6 cm Obsah balení: - GSM/GPS tracker - Originální krabička - Kabeláž pro připojení - Relé pro dálkové zastavení motoru - Šroubovák - Dálkové ovládání - Mikrofon - Manuál v českém jazyce - Manuál v anglickém jazyce
NEXTBASE 522GW, top autokamera s WI-FI, 2.nejvyšší model
Prodám - novou-nevybalenou profi auto kameru NEXTBASE 522GW za 3999 Kč!, s GPS, WI-FI, dotykovým displejem + superrychlou 32GB kartu NEXTBASE (249 Kč)... Pro váhající - nová stojí na eshopech 5 - 5600!! Nejlepší autokamera od výrobce Nextbase je model 522GW. Je vybavena kvalitním 1440p QUAD HD rozlišením, GPS, Wi-Fi, 3" dotykovým displejem, širokoúhlým objektivem, parkovacím režimem, polarizačním filtrem, jedinečným magnetickým držákem Click and Go, možností připojení modulu zadní kamery a dalšími užitečnými funkcemi. Nabízí stylový vzhled a prémiové zpracování spojené se špičkovým záznamem videa, díky čemuž jsou autokamery NEXTBASE nejprodávanějšími ve světě. Autokamera (palubní kamera) nahrává záběry z předního skla ve vysokém rozlišení, se širokým záběrem a mnoha detaily. Má dotykový displej, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, parkovací režim, polarizační filtr. 1440p QUAD HD nahrávání při 30fps Připojení modulu zadní kamery 3" dotykový displej Clona f=1.3 pre perfektní záznam i v noci Integrovaný polarizační filtr 6-prvková skleněná čočka poskytuje snímací úhel až 140° Mmagnetický držák s technologií Click&Go Pro Připojitelnost přes Wi-Fi mezi smartphonem (Android a iOS) a autokamerou Záznam GPS: zobrazení vaší cesty v Google Maps. Kompatibilní s rychlostí Kmh a Mph. Inteligentní parkovací režim Podporuje až 128 GB microSD karty pro vyšší ochranu vašeho vozidla Záznamy nočního vidění při slabém osvětlení Režim fotografií poskytuje možnost statických obrázků Smyčkové nahrávání zajišťuje, že se nahrávání nezastaví, když je karta SD plná. Automaticky začne promazávat nejstarší záznam. Zabudovaná záložní baterie poskytuje napájení až 30 minut. Napájení 12-24V (DC) kompatibilita pro použití ve všech vozidlech Snadná instalace Automatické nahrávání Automatická ochrana souborů Nahrává záběry z předního skla v maximálním rozlišení, se širokým záběrem a mnoha detaily. Má polarizační objektiv proti odleskům a hlasové ovládání Alexa Voice Control. Můžete se těšit na mnoho užitečných funkcí, jako je inteligentní parkovací režim, který automaticky detekuje jakýkoliv náraz, nebo drobný pohyb vašeho auta. Další funkcí je Wi-Fi, které umožní stahování a sdílení záběrů se smartphonem, nebo tabletem pomocí QuickLink Wi-Fi a aplikace MyNextbase Connect. Určitě uvítáte Bluetooth, vhodné pro automatické odesílání záznamů z havárie přímo do vašeho telefonu. Samozřejmě nechybí ani GPS pro záznam přesných údajů o rychlosti a poloze pomocí Google Maps. HD IPS dotyková obrazovka Kvalitní HD záznam Nouzové SOS 2560 x 1440px Zabaleno v krabičce, zatavené orig. ve folii, řada příslušenství, držák na přisátí i nalepení, navíc dokoupena orig NEXT BASE ultra rychlá karta 32GB. Získal jsem ze soutěže přímo od Nextbase, takže kdyby byl problém, asi by se dalo vyřešit (=záruka alespoň pro začátek, když je nevybalená). Převzetí-zaslání: - kdykoliv PARDUBICE
Top autokamera NEXTBASE 522GW -nový nerozbalený kus
Prodám novou-nevybalenou profi auto kameru NEXTBASE 522GW za 3999 Kč!, s GPS, WI-FI, dotykovým displejem + superrychlou 32GB kartu NEXTBASE (249 Kč).. Pro váhající - nová stojí na eshopech 5 - 5600!! Nejlepší autokamera od výrobce Nextbase je model 522GW. Je vybavena kvalitním 1440p QUAD HD rozlišením, GPS, Wi-Fi, 3" dotykovým displejem, širokoúhlým objektivem, parkovacím režimem, polarizačním filtrem, jedinečným magnetickým držákem Click and Go, možností připojení modulu zadní kamery a dalšími užitečnými funkcemi. Nabízí stylový vzhled a prémiové zpracování spojené se špičkovým záznamem videa, díky čemuž jsou autokamery NEXTBASE nejprodávanějšími ve světě. Autokamera (palubní kamera) nahrává záběry z předního skla ve vysokém rozlišení, se širokým záběrem a mnoha detaily. Má dotykový displej, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, parkovací režim, polarizační filtr. 1440p QUAD HD nahrávání při 30fps Připojení modulu zadní kamery 3" dotykový displej Clona f=1.3 pre perfektní záznam i v noci Integrovaný polarizační filtr 6-prvková skleněná čočka poskytuje snímací úhel až 140° Mmagnetický držák s technologií Click&Go Pro Připojitelnost přes Wi-Fi mezi smartphonem (Android a iOS) a autokamerou Záznam GPS: zobrazení vaší cesty v Google Maps. Kompatibilní s rychlostí Kmh a Mph. Inteligentní parkovací režim Podporuje až 128 GB microSD karty pro vyšší ochranu vašeho vozidla Záznamy nočního vidění při slabém osvětlení Režim fotografií poskytuje možnost statických obrázků Smyčkové nahrávání zajišťuje, že se nahrávání nezastaví, když je karta SD plná. Automaticky začne promazávat nejstarší záznam. Zabudovaná záložní baterie poskytuje napájení až 30 minut. Napájení 12-24V (DC) kompatibilita pro použití ve všech vozidlech Snadná instalace Automatické nahrávání Automatická ochrana souborů Nahrává záběry z předního skla v maximálním rozlišení, se širokým záběrem a mnoha detaily. Má polarizační objektiv proti odleskům a hlasové ovládání Alexa Voice Control. Můžete se těšit na mnoho užitečných funkcí, jako je inteligentní parkovací režim, který automaticky detekuje jakýkoliv náraz, nebo drobný pohyb vašeho auta. Další funkcí je Wi-Fi, které umožní stahování a sdílení záběrů se smartphonem, nebo tabletem pomocí QuickLink Wi-Fi a aplikace MyNextbase Connect. Určitě uvítáte Bluetooth, vhodné pro automatické odesílání záznamů z havárie přímo do vašeho telefonu. Samozřejmě nechybí ani GPS pro záznam přesných údajů o rychlosti a poloze pomocí Google Maps. HD IPS dotyková obrazovka Kvalitní HD záznam Nouzové SOS 2560 x 1440px Zabaleno v krabičce, zatavené orig. ve folii, řada příslušenství, držák na přisátí i nalepení, navíc dokoupena orig NEXT BASE ultra rychlá karta 32GB. Získal jsem ze soutěže přímo od Nextbase, takže kdyby byl problém, asi by se dalo vyřešit (=záruka alespoň pro začátek, když je nevybalená). Převzetí-zaslání: - kdykoliv PARDUBICE - o